עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך מחשב גיימר 22"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זה פאנל IPS ולמה זה חשוב?

פורסם

בקצרה - זה פשוט פאנל איכותי יותר, שבו הצבעים לא משתנים לך כשאתה מסתכל על המסך בזוויות שונות.

להבין יותר - יש חומר רב בסטיקי קישורים בראש הפורום הזה. אין טעם לחזור על כל החומר כאן. :)

פורסם
  • מחבר

מהרשימה שהבאת כולם מסכים מומלצים?

פורסם

אני דווקא נגד פאנל IPS למי שלא יושב כל היום מול המחשב. לטעמי, הפלוס הגדול ביותא של IPS הוא שהעיניים הרבה פחות מתעייפות ממנו

פורסם

מה המינוס הגדול לטעמך?

פורסם

שרוב המסכים כיום משתמשים בפאנלי IPS שהם פחות טובים מ-TN איכותי. לסרטים או לגלישה באינטרנט, TN יתן חוויה טובה יותר. חוץ מזה, כפי שזה נראה, הסיכוי שתהיה תקלה בפאנל IPS גבוהה יותר מאשר בפאנל TN

פורסם

אני לא מסכים עם אף אחד משני הדברים שאמרת.

באיזה אופן TN איכותי יותר טוב לסרטים או לגלישה באינטרנט?

פורסם

יש אין ספור דיונים על כך ברשת. הדבר הראשון שעולה לראש זה שחורים טובים יותר ב-TN

פורסם

יש גם אינספור דיונים שטוענים הפוך. אני בכל מקרה לא התרשמית כך מעניין השחורים.

וגם אם נניח שהשחורים בTN המודרניים טובים יותר מבIPS המודרניים - איך זה משפיע בגלישה באינטרנט? זה לא. בסרטים אני בהחלט יכול להבין איך זה משפיע, אך מצד שני גם שינויי הצבע כפונקציה של הזווית בTN באים לידי ביטוי במיוחד בצבעים הכהים, וזה בהחלט הורס את חוויית הצפייה.

יש סיבה למה אף אחד לא מייצר טלוייזיות גדולות על פאנל TN.

פורסם

ואם השחורים זה מה שמפריע לך תקח mva

פורסם

בנוגע לגלישה באינטרנט, התכוונתי שאם זה משהו ארעי ולא קריאת טקסט לתקופה ארוכה אז אין צורך מיוחד ב-IPS...

פורסם

גם אם זה קריאת טקסט לתקופה ארוכה, אין צורך בIPS. זה שאומרים שהוא "בריא יותר לעיניים" זה סתם קשקוש, ותמיד היה כזה.

פשוט אין סיבה שלא. במיוחד כשהם זולים ונפוצים, שלא כמו לפני שנים מספר.

פורסם

^^ ל-IPS יש יותר היתרונות ממה שיש ל-TN... מצאת לך בעיה אחת והחלטת שזה הפרמטר שבגללו כולם יקנו עכשיו TN. ל-IPS יש הרבה יותר מה להציעה לאומת TN, תפנים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים