פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATAאני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא.אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים.ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה..איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתםולהגדיר הארד דיסק כmaster .אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1
פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים תוודא ליתר ביטחון שההגדרה בStorage Configuration בBIOS היא על SATA ולא על PATA/SATA+PATA.
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים מחבר תוודא ליתר ביטחון שההגדרה בStorage Configuration בBIOS היא על SATA ולא על PATA/SATA+PATA.נכנסתי לStorage Configurationוזה מציג לי כך Enhanced: SATA ConfigurationConfigure sata as : IDEhard disk wite protest : disabledide detect time out :35זה בסדר או שיש צורך בשינוי?זה מזהה לי רק הארד דיסק 1 ובלוח יש לי 8 חיבורי SATAשהראשונים הם בצבע לבן וכתום. (מה זה אומר?)
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים תשנה מIDE לSATA.בP5QPL-AM אין 8 חיבורי SATA. תוודא שאתה לא מבלבל עם לוח אחר.
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים מחבר תשנה מIDE לSATA.בP5QPL-AM אין 8 חיבורי SATA. תוודא שאתה לא מבלבל עם לוח אחר. תודה על התגובה המהירהאין לי אפשרות לשנות לSATAאלא ל RAID או AHCI או IDEורשום על הלוח P5Q*
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים הבנתי.היה עוזר אם היית מראש נותן את השם הנכון של הלוח...תשאיר IDE בינתיים.תחבר הכל לחיבורים האדומים ושום דבר לכתום/לבן.
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים מחבר ניסיתי לחבר את כולם לאדום אך שוב הוא לא מזהה את ההארד דיסק השניאגב שמתי לב כשעולה המחשב זה רושם לי "no hard disk is detected "
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים דגם מדויק של הלוח לא יזיק.כשהביוס עולה, דגם הלוח רשום על המסך ומן הסתם זה גם רשום בביוס כשנכנסים אליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.