עבור לתוכן

הזמנה מוקדמת Battlefield 4

Featured Replies

פורסם

היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה!

קישור לחנות של Origin:

http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

הדלוקס שונה מהגירסה הרגילה בזה שאתה מקבל 3 gold battlepacks שזה נותן 3 שדרוגים לנשקים: Battlepacks add an all-new layer of persistence and an exciting element of chance to the multiplayer progression system in Battlefield 4. Through the course of a player’s multiplayer career, they will receive packs containing random combinations of new camos, dog tags, knives, XP boosts, and gun attachments. In addition to what players will earn in-game through normal play, those who pre-order Battlefield 4 Digital Deluxe Edition will receive the three Gold Battlepacks. בנוסף אתה מקבל קיצור דרך לכל הרכבים בBF3 במידה ויש לך אותו מותקן ולא פתחת כבר את כל הרכבים. גירסת הפרימיום שאתה רואה מכילה רק את מנוי הפרימיום ולא את המשחק עצמו- מנוי הפרימיום ייתן בעתיד גישה לכל חבילות ההרחבה של המשחק מבלי לשלם על כל אחת כ-15$ (יהיו 5 חבילות אם אני לא טועה). אין עדיין גירסת פרימיום שכוללת את BF4 עצמו.

פורסם

למה להזמין מראש בכלל ?

פורסם
  • מחבר

אז מה לדעתכם משתלם יותר, לקנות בorigin ולהוריד (שזה 30 ג'יגה!) או לקנות בארץ עם דיסק?

פורסם
אז מה לדעתכם משתלם יותר, לקנות בorigin ולהוריד (שזה 30 ג'יגה!) או לקנות בארץ עם דיסק?

בעקרון זה לא משנה כל כך... תקנה מאיפה שיוצא לך יותר בזול.

קנייה באוריג'ין תאפשר לך להוריד את המשחק עוד לפני שהוא ייצא ואז ברגע שיהיה אפשר לשחק, תוכל לשחק- זה נקרא PRE LOAD.

זה אבל רק אם אתה קונה באוריג'ין, כל מקום אחר שמוכר CD KEY לא ייתן לך אותו לפני שהמשחק יוצא- רק ביציאה שלו תקבל את הKEY.

קנייה בדיסק- חסכון של ההורדה עצמה אבל התקנה של כמה ג'יגות (לא יודע אם זה 30 אבל שמעתי שמדובר בלפחות 14-15).

החסרון הוא שאתה צריך ללכת פיזית לקחת את הדיסק (כי בדואר לא תקבל ביום ההשקה).

פורסם
  • מחבר

סבבה, ממש תודה אחי! :-)

פורסם

בטח עותק פיזי בארץ יעלה יותר יקר מבחנות של origin . ששניהם לא משתלים מבחינה כלכלית .

אתה יכול לקנות מפה http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-CD-Key-for-Origin.html , יכול להיות שיש מקומות זולים יותר .. אבל תבדוק אם הם אמינים.

לדעתי הכי טוב לקנות את הגרסה הרגילה ואם אתה אוהב את המשחק אז להוסיף פרימיום .

אגב גם אם זה ישקול 30 גיגה מה הבעיה להוריד את זה ? גם במקרה ויש לך רק מהירות של 10 מגה תשאיר את המחשב להוריד את המשחק כל הלילה .

פורסם

הכי טוב זה להזמין עותק דיגיטלי / פיזי מחנויות בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים