עבור לתוכן

מתלבט בין 2 ראוטרים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות ראוטר חדש וחשבתי על 2 אשמח לשמוע מכם המומחים איזה מהם עדיף.

האחד - d-link dir-645

השני - belkin n450

http://www.electrophoto.co.il/pl_product~F9K1105AS~405~511.htm

חשוב לי שלראוטר יהיה כיסוי נרחב ככל ההאפשר.

תודה מראש

פורסם

תגובה על סמך הנסיון שלי :

בלקין זה דרעק שלא ברא השטן, לא נתקלתי במוצר תקשורת אחד שלהם שהיה שווה את הכסף. רד מזה.

דילינק יותר טובים אבל ה 645 מאד לא מרשים (בניגוד לביקורת של Netchief). ממשק איטי, שידור חלש, קושחה גרועה. קניתי, הצטערתי ומכרתי בהפסד ניכר.

נראה לי שהיום עדיף לקנות את אחד הדגמים המובילים של TP LINK או לנסות את החדש של אדימקס שתומך בתקן החדש AC (ואז צריך גם כרטיס רשת מתאים).

פורסם
  • מחבר

תקן ac לא כזה רלוונטי כי רק המחשב שלי תומך והוא במילא מחובר רוב הזמן בכבל רשת, שאר המחשבים תומכים בתקן n לכן אשמח להצעות של ראוטר בתקן n עם כיסוי רחב. תקציב עד 400.

פורסם

בסכום הזה אני חושב שה TP-LINK מאוד משתלם לתמורה שלו..

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על זה?

http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=&model=TL-WDR4300#over

יש לי עוד שאלה על התדר הנוסף, ה5ghz.

הקבצים המשותפים ברשת הביתית עוברים דרכו ובעצם לא פוגעים במהירות הגלישה? הבנתי נכון או שאני מפספס פה משהו?

נערך על-ידי ביצה

פורסם

שתי רשתות נפרדות. אחת 2.4 והשניה 5 לכל אחת SSID משלה.

אתה בוחר לאיזה רשת להתחבר לפי הצורך (מרחק, קירות וכו').

עקרונית, אתה יכול לחבר למחשב כ.רשת אלחוטי נוסף ושכל אחד יתחבר לרשת אחרת ושימושים נפרדים.

אבל שימוש בקבצים ברשת ביתית לא אמור לפגוע לך במהירות גלישה. לא במהירויות של היום. אם תנצל 100 מגהביט לשימוש באינטרנט זה משאיר לך תאורטית עוד 200 מגהביט בשניה לרשת הביתית. הכל תלוי באיכות החיבור.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שקראתי שה wdr4300 מגיעה עם קשוחה גרועה בגלל שמשרד התקשורת לא מאשר שימוש בתדר 5ghz אני שוב מבולבל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הצעות? מישהו משהו?

פורסם

מה אתה מחפש בראוטר?

כיסוי אלחוטי זה לא משהו שאפשר לדעת לפי דגם ויש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על הגלישה האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

כיסוי טוב באופן כללי, מהירות 1gb ביציאות lan, תקן n, תשתית הוט.

תקציב עד 450 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים