עבור לתוכן

HD7950 מתחמם ב-idle

Featured Replies

פורסם

רק בשביל זה הייתי מתקין MSI AB, מחפש תהליכים חשודים במנהל המשימות וסוגר אותם תוך מבט על שימוש בליבת הכרטיס, ברגע שהיא צונחת תבין מה זולל לך את הכח.

• תגובות 40
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע מאוד כמו וירוס הביטקוין. נסה לעלות ב Safe Mode בלי אינטרנט ותראה אם התופעה חוזרת על עצמה.

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר, הבעיה בנתיים לא חזרה.

הדבר היחידי שהשתנה זה שהעפתי את השומר מסך, אבל לא נראה לי שזה קשור.

פורסם

למה לא קשור?

כנראה שבדרך כלשהיא הוא דורש כוח עיבוד מהכרטיס ובכך הכרטיס מתחמם והמאווררים עובדים בהתאם.

פורסם
  • מחבר
למה לא קשור?

כנראה שבדרך כלשהיא הוא דורש כוח עיבוד מהכרטיס ובכך הכרטיס מתחמם והמאווררים עובדים בהתאם.

אבל זה לא אמור להפסיק כשהשומר מסך לא עובד ברקע ?

אני מזכיר, האקטיביטי של הכרטיס היה 99% כל הזמן.

בכל אופן, טפו טפו זה לא קרה ב-24 שעות האחרונות, מקווה שימשיך כך.

פורסם

היתה לי את הבעיה הזו לפני כמה שנים טובות...

אישית הייתי עושה התקנה נקייה של חלונות, לא מתקין אנטי וירוס אלא פשוט מתנהג בחשדנות עבור כל קובץ.

ככה אני משנת 2008 (אחרי שראיתי כמה קל להצפין וירוסים מפני תוכנות הגנה :angry:).

אם אתה לא סגור על אמינותו של קובץ, תן לו הרצה ב VirusTotal, אם הקובץ נוצר לאחרונה אין לסמוך על התוצאות של VirusTotal מכוון שלוקח עד כמה שבועות עד שהקובץ נשלח למשרדי החברות לבדיקה מעמיקה ו Reverse Engineering.

פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי בערך 36 שעות בערך בלי הבעיה ובדיוק כשחשבתי שסגרתי את הסיפור, קמתי היום בבוקר ועוד פעם משהו משתמש בכרטיס.

רצתי ל-Process Explorer שהורדתי כדי לראות מה משתמש בכרטיס אבל לצערי או שהתוכנה לא שווה או שהיא סתם לא מנטרת את הכרטיס שלי כמו שצריך והיא לא הראתה משהו שמשתמש בכרטיס מסך (ושוב, האקטיביטי על 99%....)

אז חזרתי לכאן לחפש עוד רעיונות או תוכנות ניטור שיעזרו לי למצוא את הגורם לבעיה.

יש הצעות ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

בכמה פורומים כתוב לבטל ULPS. קראתי קצת על ULPS ולא נראה לי סביר שזאת הבעיה.

פורסם

אין מה לעשות זה בעיות טמפרטורה חישנים שמזיפים ובעיות שנות במעגלי מתח של הכרטיסים אחרי כמה זמן

הטמפרטורה ואחוז השימוש במעבד מתחרפן ועולה במצב מנוחה כול עוד אין בעיות אחרות שיכלות לגרום לזה

וגם ליצרן אין פתרון כי אצלי יש כרטיס של XFX7970GE

ואצלי המעלות במנוחה על50 וגם במצב רגיל השימוש אצלי במעבד לא עובר את ה5% שהיה לי דרייבר ישן

השימוש במעבד ובכרטיס מסך היה יותר גבוהה כ 50% במצב מנוחה

אבל שגולשים ברשת במיוחד באתר כמו זה בגלל הפלש ועוד זה יכול לקפוץ ל30% 50% שימוש במעבד ובכרטיס

וגם יותר גם המעלות יכולות לעלות ב 5 15 מעלות יותר גם בכרטיס וגם במעבד רק שגולשים

ופה אמרו לי שזה נורמלי ואין בעיה ושאני סתם מתלונן אז אני לא מבין אותם ומה הקשר של ביטקוין כי שאני שאלתי עוד לא היה ביטקוין בכלל אנשים פה לא ידעו מה זה אז זה לא הסיבה

פורסם
  • מחבר

אני בודק אופציה שמדובר בתוכנה של Steam. אעדכן.

פורסם

אני גם הייתי בודק בכיוון של רוגלה בדמות כרייה של ביטקוין/לייטקוין..

היה וירוס דרך סקייפ שעושה זאת, מותקן אצלך סקייפ?

אני אתן לך כתובת IP של פול כרייה שיש שם בוטנט שעושה בדיוק את הדבר הזה, משתמש במחשבים של אנשים בשביל כרייה, אולי במזל נראה את זה קורה בלייב..

פורסם
  • מחבר
אני גם הייתי בודק בכיוון של רוגלה בדמות כרייה של ביטקוין/לייטקוין..

היה וירוס דרך סקייפ שעושה זאת, מותקן אצלך סקייפ?

אני אתן לך כתובת IP של פול כרייה שיש שם בוטנט שעושה בדיוק את הדבר הזה, משתמש במחשבים של אנשים בשביל כרייה, אולי במזל נראה את זה קורה בלייב..

לא, לא התקנתי סקייפ.

איך אוכל לראות מה-IP אם מישהו משתמש במחשב שלי בשביל כרייה ?

פורסם

כנס ל WireShark, כבה את כל התעבורה בין המחשב לאינטרנט - אם יש עדיין מעבר נתונים גדול, נדבקת במשהו

פורסם

אני זיהיתי וירוס כזה בעזרת process explorer. תסדר לפי שימוש gpu

פורסם
לא, לא התקנתי סקייפ.

איך אוכל לראות מה-IP אם מישהו משתמש במחשב שלי בשביל כרייה ?

resource monitor

ראה תמונה...

חפש את הכתובות 178.32.41.39 / 209.141.38.160 / 198.251.81.81

או כל דבר אחר שמראה לך חיבור פעיל.

פורסם
  • מחבר

טוב, זה כבר נהיה ממש מעצבן.

זה עוד פעם קורה אבל תוכנות הדיאגנוסטיקה שהורדתי כמו process explorer לא רואות שימוש ב-GPU בכלל.

מי שכן רואה זה GPU-Z ו-AMD SYSTEM MONITOR:

9v46.png

CPU על אפס, והכרטיס על 99%.

שני הדרופים ל-65 אחוז שאתם רואים בתמונה זה כשהורדתי את הקלוק מ-1100 ל-1000 ואחרי זה ל-925, אבל כמו שאתם רואים זה חזר חזרה ל-99. אולי זה רמז למשהו ?

אני אובד עצות. אין לי מושג מי משתמש בכרטיס ובנתיים הכרטיס טוחן והמאווררים נטחנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים