פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים היי אנשים ,יש לי עמדת עגינה להרדיסקים שמחוברת דרך ESATA למחשב (במחשב יש SATA2)כלומר כל הרדיסק שאני מחבר הוא מחובר בעצם כאילו מחובר ישירות ללוח לחיבור SATA 2המתקן מעולה ועובד יפה מעביר לי בסביבות 60 מגה לשניה בהעתקה רציפה.אני רוצה לקנות את אותו מתקן רק הפעם שהוא תומך ב USB3 כי ידוע לי כי USB 3 יותר מהיר בתאוריה.אבל השאלה אם בחיבור USB3 מהירות העברת הנתונים תהיה גבוהה מאשר בחיבור SATA 2 (בגלל מגבלת מהירות ההרדיסק עצמו) או שלא ארגיש הבדל ?תודה ואחלה ערב.
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים מחבר הרדיסקים שונים , לא חדשים , הגדולים של 3.5 אינץ' , בגדלים של 160 בד"כ .לגביי לא ארגיש הבדל זה בגלל מהירות ההרדיסק עצמו כפי שתיארתי ?תודה
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים מחבר אז אם הבנתי נכון , בהשוואה של ביצועים בפועל : כאשר הוא מחובר ל - USB3 או SATA2 או SATA3 אין הבדל בין כולםבעצם כמו ליסוע ברכב שמגיע ל200 קמ"ש על כביש עם הגבלת מהירות של 300 קמ"ש או של 400 קמ"ש , בשניהם תסע עד 200 קמ"ש ?אבל אם הוא מחובר לUSB2 ואח"כ מחובר לUSB3 שם כן אראה הבדל כי ההרדיסק מהיר יותר מUSB2 בפועל ?
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים בדיוק. המהירויות המדויקות:USB2 - כ32-35 מגה בפועל.SATA2 - כ 270 מגה בפועל.
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים מחבר לפי המהירות שרשמת על SATA2 יש לי שאלה : יש לי הרדיסק חדש יחסית של Westren Digital ,7200 RPM הסדרה של GREEN , ואני מעתיק גם אליו או ממנו או ממנו לעצמו במהירות 60 ...הוא מחובר בSATA 2 כמובן , זה אמור להיות יותר מהיר ?אגב - את המהירות אני מציין לפי מהירות העתקה שאני רואה בזמן העתקת קבצים דרך הההעתקה הרגילה של הווינדוס או דרך התוכנה tera copy , לא דרך תוכנות בנצ'מרק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.