עבור לתוכן

נמאס לי לראות למסך שלי את הרגליים!

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5")

לענייננו:

אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי.

אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל".

אני מניח שהבנתם את המסר.

לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..)

אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.)

בכל אופן, גיגלתי את נפשי למוות. בעברית כמובן שלא מצאתי אנשים שמחפשים אחר הפתרון אותו אני מחפש. מה שכן, מצאתי בעליבאבא פתרונות כאלה:

http://www.alibaba.com/product-gs/866398698/RG_DZ10_lcd_touch_ld_touch.html

שזה נחמד, אבל אני קצת מפחד שהסטנד הזה יחליק בטעות קצת אחורה וימצא את עצמו, ביחד עם המסך, על רצפת החדר. וזה לא כל כך נעים לראות מסך שבור.

מה גם שנראה כאילו אני צריך מרחב בטחון רב מקצה השולחן, וזה סתם יתפוס לי מקום על השולחן, והמסך יהיה תקוע לי מול הפנים.

אני לא יודע, יכול להיות שאני מחפש אחרי פתרון שאין...

הפתרון היחיד שחשבתי עליו הוא לקנות פלטת אלומיניום, לחורר אותה בגודל סטנדרטי של VESA, ולהבריג אותה לגב השולחן.

מכירים מישהו שעשה את זה? יש טיפים לבניה של דבר כזה?

טוב, תודה רבה על תשומת הלב, למי שיש פיתרונים - יותר מאשמח אם תשתפו!

תודה!

פורסם

זה יהיה לא ממש בריא, ולא ממש נוח.

או שתשב מכופף מידי, או שתשב נמוך מידי על השולחן והידיים שלך לא ישבו בנוח...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

השולחן שלי גם ככה גבוה, אני מרגיש שיהיה לי יותר נוח מסכים נמוכים יותר...

פורסם

אז תקנה את המסכים ה"יקרים" של DELL, עם הזרוע הארגונומית שיורדת כמעט לגובה 0. 800 ש"ח למסך, מי ישמע. :)

פורסם
  • מחבר
אז תקנה את המסכים ה"יקרים" של DELL, עם הזרוע הארגונומית שיורדת כמעט לגובה 0. 800 ש"ח למסך, מי ישמע. :)

מי ישמע?! אני אשמע!

כשקונים שני מסכים, ההבדל בין 650 למסך לבין 800 למסך, הוא קריטי :hitler: (נחמד האדולף הזה שלכם)

:cry:

פורסם

לא, הוא לא קריטי. גם אם קונים 5 מסכים. ;)

במיוחד כשיש לך דרישות מוזרות, כדאי שתהיה מוכן לשלם אקסטרה עבורן. :)

אדם בעל אולפן הקלטות בייתי מתקמצן על 300 שקלים עבור ציוד חיוני לעבודה? אני לא יודע אם :lol: או :cry:.

פורסם
  • מחבר

תבכה, המצב קשה, יא חביבי... המצב קשה...

טוב, תודה בכל מקרה ;)

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג למה ומאיפה היה לי האומץ,

אבל היום בספונטניות מוחלטת הזמנתי מTMS זוג מסכי Dell U2312HM.

עלה לי 1700 כולל משלוח... יאללה, חיים רק פעם אחת!

לחיים!

אה, ותודה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים