עבור לתוכן

המלצה ללפטופ קל וטוב עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

האם יש מחשב 11.6" עליו תוכל להמליץ?

• תגובות 31
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבחרי צבע לבן/שחור

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23766

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23767

חסרונות:

מסך מבריק (בגלל שהמסך מגע = מבריק), ב-HP הוא מט

זיכרון פנימי RAM מולחם על הלוח אם ולא מאפשר שידרוג (ב-HP גישה קלה ונוחה לשדרוגים בעתיד)

סוללה חלשה יותר, 3.5 שעות (ה-HP מגיע ל-6-7)

סוללה מובנית ובעייתי יותר להחליף אותה בעתיד, יש צורך לפתוח את המחשב, היא לא "נשלפת" בקלות

מסך 11.6" - זה דיי קטן ולא מאפשר לדעתי עבודה נוחה במחשב, צפייה והקלדה על מחשב כה קטן.

איכות בנייה פחות טובה, שימוש רב בפלסטיק בכל המארז ומשטח העכבר מעט רופף

יתרונות:

משקל 1.36 ק"ג

מסך מגע - יתרון וחיסרון...

ממליץ לך בחום ללכת לחנות כלשהי (באג/אופיס דיפו) ולראות את ההבדל בגודל המסך בעיניים בין ההבדל 11.6 לבין 13.3"

לא יכול להמליץ ישירות על האסוס הזה ממש אבל רק רושם לך פירוט של מה המאפיינים של המחשב.

אני ממליץ שתיקחי את ה-HP 430 כפי שרשמתי לך, לא לשכוח לשדרג אחריות ל-3 שנים.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23525

+ שדרוג אחריות

= 2,879 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Chevy, אלך על ה-HP.

לא מצאתי את הדגם הנ"ל בבאג או באופיס דיפו (על פי המפורט באינטרנט).

בכל מקרה חשוב לי לראות ולהרגיש את ההקלדה על המחשב, ולכן אגש לאחת החנויות להתנסות טרם הקניה.

האם אתה חושב שאוכל למצוא את המחשב הזה במחיר זול יותר בחנויות, לעומת קניה באינטרנט (באותה רשת או ברשתות אחרות)?

פורסם

לא.

חנויות רגילות לא מוכרות את הדגם הזה, לא נראה לי שתמצאי מקום להביט בו לפני הרכישה.

מה גם שמרבית החנויות מוכרות את המחשב ללא אפשרות להרחבת אחריות ל-3 שנים. מלבד זו שרשמתי - "שניידר".

כמו כן, חשוב להגיע "נעולים" מבחינת מחשבה על מה בדיוק רוצים לקנות כי מטבע הדברים חנויות יציעו מחשבים ודגמים אחרים ש"נראים להם מתאימים" או שיותר משתלמים להם מבחינת אחוז רווח ולא דווקא לטובתך.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

הוצעה לי הרחבת אחריות ל-4 שנים ב-200 ש"ח נוספים (לעומת 3 שנות האחריות) - ממליץ?

תודה רבה!

פורסם

ע"י מי? והאחריות של מי? של החנות או מעבדת HP רשמית? נשמע לי קצת מוזר...

פורסם
  • מחבר

לדבריהם של HP... לא הגיוני?

פורסם

אולי.

דרך "שניידר" אמרו לך את זה?

הייתי מתקשר ל-HP ושואל אותם אם הם מאפשרים הרחבת אחריות מעבר ל-3 שנים. או לחילופין שואל אותם כמה זה עולה דרכם, אולי זול יותר או יקר יותר... הכל יכול להיות.

09-8304848

לא בטוח שהייתי מרחיב אחריות אבל זו החלטה שלך. :)

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה רבה על תשובותיך המהירות והמקצועיות. מעריכה זאת מאד.

שנית, החנות שדיברה על אחריות ל-4 שנים אינה שניידר. ואכן, בבירור מעמיק יותר עימם מדובר באחריות במעבדה של החנות, ולא של HP.

החלטתי (בלי שהספקתי לקרוא את תשובתך) לא "להתפתות" לשנה הנוספת..

הזמנתי את המחשב מחנות אחרת (לא שניידר ולא זו עם האחריות שלה), והוא צפוי להגיע כבר מחר.

אעדכן כשהמחשב יהיה ברשותי, מקווה שאהיה מרוצה ממנו כמצופה :)

ושוב המון תודה Chevy!

פורסם

אפשר לשאול באיזו חנות מדובר? וכמה עלה לך?

עשית בחוכמה בעניין ה"אחריות בחנות", כי באותה מידה שבוע הבא היא יכולה להיסגר ואז לכי תחפשי אותם עוד 3 שנים והכסף הלך לאיבוד.

יש להימנע ולא להתפתות למחירים זולים בקנייה ללא אחריות יבואן רשמי כשזה נוגע למחשבים ניידים, כי רצוי אחריות ל-3 שנים. (גם במספר מוצרים אחרים)

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לברך אותי - המחשב החדש והמהמם שלי ברשותי :) תודה רבה על הכל!!

קניתי אותו בסוף בטבריה, בחנות בשם אלפא מחשבים. הוא עלה לי 2900 ש"ח כולל הרחבת אחריות של HP ל-3 שנים, תיק של החברה, Win7, Office2010 ואנטי וירוס.

בינתיים אני ממש מרוצה, מלבד משטח העכבר שלא מגיב כ"כ טוב - אתה יודע איך אני מסדרת את זה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה יכול לברך אותי - המחשב החדש והמהמם שלי ברשותי :) תודה רבה על הכל!!

קניתי אותו בסוף בטבריה, בחנות בשם אלפא מחשבים. הוא עלה לי 2900 ש"ח כולל הרחבת אחריות של HP ל-3 שנים, תיק של החברה, Win7, Office2010 ואנטי וירוס.

בינתיים אני ממש מרוצה, מלבד משטח העכבר שלא מגיב כ"כ טוב - אתה יודע איך אני מסדרת את זה?

פורסם

תתחדשי!

מחיר טוב מאד אם זה כולל אחריות ל-3 שנים + וינדוס 7.

ממליץ לך להתקשר ל-HP ולעדכן אותם בתאריך הרכישה כך שהאחריות על המחשב תהיה בדיוק 3 שנים מלאות. אולי הם יבקשו שתשלחי אליהם בפקס את החשבונית או משהו.

ד"א, הוינדוס חוקי?

הדגם הוא HP Probook 430, נכון? יש לו מסך מט (לא מבריק עם השתקפויות)

לגבי העכבר - אולי צריך להתקין דרייברים מתאימים ובכלל תעשי Windows Update שיהיו לו את כל העידכונים הדרושים.

http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdDetails/?sp4ts.oid=5379212&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3Didx%253D%257CswItem%253Dob_123782_1%257CswEnvOID%253D4058%257CitemLocale%253D%257CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverDocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken

פורסם
  • מחבר

העניין עם לוח העכבר הסתדר, אך זמן הסוללה מאד קצר.

הסוללה אינה מחזיקה מעמד מעבר ל-4 שעות (ואף פחות מכך) בשימוש לא רציף ב- Word + גלישה מעטה וקלה מאד באינטרנט (כדוגמת כתיבת מיילים), כשהמחשב במצב של חסכון בסוללה על חשבון ביצועים, וכן בבהירות תצוגת מסך כמעט מינימלית.

זה רחוק מ-5-6 שעות עבודה. מדוע? מה ניתן לעשות בנושא?

נערך על-ידי Neta Of

פורסם

ה-BT סגור? גם במצב חיסכון סוללה לדעתי את יכולה ידנית להגביר את הבהירות של המסך שיהיה על 50-60% שזה נוח לעבודה.

אולי לסגור לסירוגין את ה-WIFI כשאת בשיעור ולא צריכה גישה לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

זה אכן הדגם המדובר.

אני זקוקה ל- WIFI גם בחלק מהשיעורים, ולכן לא יכולה לכבותו..

בהירות המסך משפיעה על זמן הסוללה כמובן, ולכן אינני מגבירה אותה, אע"פ שאפשרי לעשות זאת גם במצב של חסכון באנרגיה...

מה זה BT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים