עבור לתוכן

Caddy של Icy Dock - תמיכה ב-4TB

Featured Replies

פורסם

קניתי את הדבר הזה דרך איביי:

http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112

נתחיל מזה שאני לא ידעתי בכלל שיש לזה ממשק. הייתי בסרט שהחיבור מהכונן ללוח הוא חיבור ישיר, בלי משהו באמצע. מסתבר שהדבר הזה יודע לעשות HOT SWAP (ממש אין לי בזה צורך).

לא כל-כך חקרתי את הנושא והיום כשקיבלתי את החבילה, אני רואה שעל הקופסא כתוב "Support: 3TB".

יש בעיה. אני תכננתי להשתמש בכוננים של 4TB וכבר קניתי אחד כזה (של Seagate).

הלכתי לאתר של היצרן וגם אתם יכולים לראות בעמוד הזה שכתוב: "4TB Support". מספר הדגם זה בדיוק מה שמופיע לי על האריזה: MB971SP-B.

מה הולך פה? למה יש בכלל את המגבלה הזאת? ומהי באמת? 4 טרה או 3 טרה?

אני לא רוצה להשקיע אפילו דקה אחת בלהתקין את הדבר הזה ולהתחיל לריב עם הכונן אם זה לא תומך ב-4 טרה.

אני בכלל בראש שלי זה לעקוף את הממשק הדפוק שלהם ולתת לכונן חיבור ישיר ללוח... לא הכי קל. צריך לפרק, להלחים וגם לקחת סיכון שזה יקצר לי משהו.

בואו נקרא קצת תגובות.

פורסם
  • מחבר

במקרה הספציפי שלי זה פשוט באסה לפתוח את המחשב. צריך להזיז פה חצי מהחדר בשביל להגיע אליו. זאת הסיבה שרכשתי את ההתקן הזה, כדי להחליף כוננים בלי לפתוח את המארז.

להתקין את זה, לריב עם הכונן, להסיר את הקאדי ולהחזיר את הכל למקום, צריך לשרוף על זה את כל אחר הצהריים והערב ועוד בסוף להתבאס. אני צריך קצת כיוון שאם הכונן לא עובד כמו שצריך אז לפחות לדעת שזה לא בגלל שהוא לא תואם אלא בגלל משהו אחר. לציין שהכונןן חדש לחלוטין ועוד לא חיברתי אותו למחשב ואני לא יכול לדעת שהוא בעצמו 100 אחוז תקין.

פורסם

אא"כ תיפול על מישהו שיש לו בדיוק את המגירה הזו וכונן 4TB אין טעם לחכות. פשוט תנסה ותראה. 99% שלא יהיו בעיות.

פורסם
  • מחבר

זה לא "פשוט" אבל, מן הסתם, אם אף אחד לא יודע, לא תהיה לי ברירה. אני האמת לא מצפה שלמישהו יהיה בדיוק את מה שיש לי. הייתי יותר בכיוון של לקבל הסבר למה יש את המגבלה הזאת? יותר נכון "המגבלות האלו" כי אני נתקלתי בזה במארזים לכוננים חיצוניים שגם להם (מן הסתם) יש ממשק. אני הולך לעבוד עם כוננים של 6 טרה ויותר ואני רוצה להבין את הנושא הזה. האם ללוחות אם יש גם מגבלות מהסוג הזה? בטוח שכן, אבל על כמה זה עומד? לי יש את ASUS P8P67 PRO. מה הנפח הכי גדול של כונן בודד שהבקר יוכל לקבל?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה של גודל דיסק, כנראה המוצר שווק לפני שיצאו 4 טרה.

באמת חשבת שמגירה לדיסק תשווק בלי הוט סוואפ? מה ההגיון?

פורסם

אין שום הבדל מבחינת כונן 3TB או 4TB.

זה מזכיר לי את מארזי הדיסקים הקשיחים התומכים גם ב 3TB,

למרות שעל הקופסה עדיין רשום תמיכה ב 2TB (שזה היה הנפח המקסימלי בהתחלה).

מן הסתם גם כאן, לא הספיקו לעדכן את הרישום על הקופסה/מארז של הדיסק לנפח המקסימלי הזמין כעת.

נסה ותהנה...

עדכון

בכל מקרה הכיתוב באתר של היצרן "4TB Support" מחייב מבחינה משפטית,

לא שאני מאמין שתגיע לזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים