עבור לתוכן

בקשת אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי

מחשב

נייד ללימודים נטו, מדי פעם אני נכנס לאינטרנט ויכול להוריד איזה קובץ או סתם לגלוש

הייתי מעוניין בהמלצה לאיזשהו

אנטי וירוס

חינמי וקליל שלא יכביד יותר מדי על המחשב ושלא יציק

יותר מדי ושייתן הגנה טובה יחסית

פורסם

אני משתמש ב avg

מרוצה ממנו

פורסם

אני מאוד מרוצה מ-AVG, אין לי תלונות.

פורסם

אני אצטט את ההודעה שלי מת'רד אחר:

סטטוס של ידידה שלי, שנראה לי מתאים לכאן:
קרה לי הדבר ההזוי ביותר בעולם. בשנה האחרונה אני מנסה להתקין על המחשב במשרד מטלב ולא מצליחה. מה לא ניסיתי - כמה גרסאות שונות, חוקיות ולא חוקיות, 4 אנשי סיסטם מהפקולטה וממרכז החישובים שהתעסקו עם הבעיה וניסו לסדר את המחשב, שיחות במייל עם מישהו שעובד במטלב, וכו'. המסקנה הסופית הייתה שצריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, ומאוד לא רציתי לעשות את זה אז עבדתי על מטלב רק מהבית וזה היה מאוד לא נוח ועיכב אותי. לפני חודש בעלי נתקל בבעיה בעבודה, קבצים מסוימים שלא עבדו לו. הוא פתר את הבעיה ע"י זה שהוא הסיר את האנטיוירוס AVG, שמסתבר שהתייחס לחלק מהקבצים שלו כוירוסים ואי אפשר היה לעבוד איתם. עשיתי אחד ועוד אחד, והיום עשיתי uninstall ל-AVG. ניסיתי להתקין מטלב וזה עבד. שנה נאבקתי עם זה, והבעיה הייתה פאקינג אנטיוירוס. פייספאלם.

חוץ מזה, חברתי בטעות התקינה את הטולבר של AVG (הגיע יחד עם איזשהי תוכנה) ומאז היא לא מצליחה להסיר אותו לחלוטין מהמערכת, לא משנה מה היא עושה.

פורסם

^ לא מכיר את הבעיה וגם לא שמעתי אף אחד אחר שזה קרה לו, אני זוכר שהייתי נוכח בת'רד הזה..

פורסם

windows 8 כמו שכתוב לך בפרופיל בצד? אם כן אז יש לך כבר אנטי וירוס מובנה בשם windows defender.

ואם זה לא 8, אז תתקין MSE

אני כבר הרבה זמן עובד עם MSE/defender בכל המחשבים בבית ולא זכור לי שעשה בעיות או הציק. קליל, נוח ובכלל לא שמים לב שהוא קיים...

פורסם

^ הוא לא מוצא כלום, פשוט כלום... לא יודע איך ממליצים עליו.

פורסם

אני משתמש ב avg החינמי

הוא כולל כמה קטגוריות כמו סריקת מיילים, הגנת זהות, הגנה בזמן גלישה

פורסם

Best Free Antivirus Software - Updated 30. September 2013

MSE למרות שאם כתבת את ההודעה מהמחשב הנייד שלך אז יש לך כבר את Windows Defender שהוא MSE בחלונות 8 כמו שכבר ציינו, בכל מקרה יש גם את Avast שכנראה יהיה עדיף להגדיר אותו לפי הצרכים שלך ואז להפעיל את המצב שקט/משחק .

פורסם

רק Avast החינמי...כל פתרון אחר שווה לת*ת.

ותסלחו לי על השפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים