עבור לתוכן

עזרה PhysX לא עובד לי

Featured Replies

פורסם

יש לי gtx 560 ti

הכל מותקן כמו שצריך..

בהגדרות

נסיתי הכל

בחירה אוטומטית

המעבד המרכזי

והדגם כרטיס שלי

לא עוזר

הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx

מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

wy2qzymiji1j.jpg

dkz5owguxfmz.jpg

zg3nmmixdrjy.jpg

gmizoymwmvj3.jpg

פורסם

נסה להסיר את הדרייברים ותתקין אותם מחדש (את כולם).

תוריד מהאתר הראשי של הכרטיס המסך את הדרייברים ולא דרך NVIDIA ונסה להתקינם מחדש.

תעדכן מה קורה?

וגם זה רק במשחק מסויים ככה?

וחכה לעוד תגובות כי אין לי מושג אולי זה כן בסדר ומופעל אוטומטית מהמשחק עצמו רק כאשר הוא עובד.

פורסם
  • מחבר

בנתים זה רק למישחק הזה אני לא יודע איזה משחקים עוד פועלים עם זה..וגם אין לי הרבה משחקים ..אבל זה כבר מלא זמן לא פועל שככה יודע בוודאות שזה לא עובד..

באתר גייביט זה אותו דייבר כמו באתר נוידיה רק ישן יותר..

הבנתי שיש אפשרות בהגדרות שזה יופיע איך עושים את זה ..בעבר שחקתי מישחק שתומך בphysx אז במישחק היה מופיע בצד שמאל חלוןphysx cpu ראז מין הסתם אתה יודע שזה עובד

פורסם

איך אתה יודע שהוא לא עובד?

באיזה משחק אתה משחק?

פורסם
  • מחבר
איך אתה יודע שהוא לא עובד?

באיזה משחק אתה משחק?

חחח תחלאס איך אפשר לדעת עם זה עובד או לא?

אני חושב שזה לא עובד בגלל שלא מופיע לי כמו שהופיע לי לפני איזה חודשים שרכשתית כרטיס..הייתי משחק מישחקים הוא היה מופיעל י בחלון מישחק בצד שמאל חלון שרשום cpu פיסיקה אז הייתי יודע שהוא עובד בוודאות..היום לא מופיע אז חושב שהוא לא עובד ..

לא משחק הרבה משחקים..אבל יש לי מישחק שתומך בו בוודאות והוא Homefront שאני מפעיל תמישחק אני בדוק עם החלון הודעה שרשום cpu פיסיקה עובד עם לא עובד אז חושב שהוא לא עובד..יש דרך אחרת לבדוק? בכל מיקרה למה פעם זה כבר עבד לי עם התראה הזו

פורסם

כן, להפעיל את הפיזיקה בהגדרות ולשחק, אל תשכח להגדיר בדרייבר שהכרטיס יבצע את החישובים ולא המעבד.

פורסם
  • מחבר

מה אחי לא הבנתי כלום יש בחירת אוטומטית מומלץ. יש תשם של הכרטיס מסך. ויש תאפשרות המעבד המרכזי מה לבחור..(לא כזה משנה נסיתי בכולם!)

לפעיל מה בקיצורלא הבנתי מה רשמת..זה מישתמש חדש יש לי פה מישתמש בשם haim85 לא מצליח ליכנס אליו איך אפשר לראות אשכולות שלי..זוכר שאלתי פה לגבי זה בעבר וצלמתי תמונה שזה פועל ורשום לי בחלון מישחק בצד cpu פיסיקה אז ככה ידעתי שזה עובד מה שהיום זה לא מופיע

כן, להפעיל את הפיזיקה בהגדרות ולשחק, אל תשכח להגדיר בדרייבר שהכרטיס יבצע את החישובים ולא המעבד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הינה מצאתי תראה בחודש 2 לפני 8 חודש שחקתי מישחק(שאגב מוריד אותו שוב כדי לבדוק עם זה עובד )

זה היה מופיע לי ככה:

ldwztwmuoyzo.jpg

פורסם

התמונה לא עובדת.

בכל אופן זה לא קשור, המשחק לא צריך לומר לך שהוא עושה שימוש בפיזיקה.

פורסם
  • מחבר
התמונה לא עובדת.

בטח שכן תראה בתמונה איך לא עובדת אני רואה שכן עובד

http://sizmedia.com/my.php?i=n1emnmnwxti2.jpg

פורסם

אני חוזר עוד פעם, זה שבמשחק אחד זה כתוב לא אומר שזה לא עובד באחרים...

ב-METRO 2033 יש פיזיקה, אבל לא ראיתי את זה, אז זה אומר שזה לא עובד? התשובה היא לא.

מה שאתה מראה בתמונה זה דבר שלא ראיתי בחיים ובטח שלא מייצג שימוש בפיזיקה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אתה אומר זה עובד לבד טוב שישאר ככה מה אני אגיד מה יש לי כבר לעשות אמרת אמרת חח

פורסם
בנתים זה רק למישחק הזה אני לא יודע איזה משחקים עוד פועלים עם זה..וגם אין לי הרבה משחקים ..אבל זה כבר מלא זמן לא פועל שככה יודע בוודאות שזה לא עובד..

באתר גייביט זה אותו דייבר כמו באתר נוידיה רק ישן יותר..

הבנתי שיש אפשרות בהגדרות שזה יופיע איך עושים את זה ..בעבר שחקתי מישחק שתומך בphysx אז במישחק היה מופיע בצד שמאל חלוןphysx cpu ראז מין הסתם אתה יודע שזה עובד

אתה מדבר על זה שאתה בעצם רוצה לראות את המד שאומר לך כמו בתמונה שלך שהPhysX פועל אז אתה אמור בהגדרות לסמן V בהגדרה הבאה כמו בתמונה

iviu2od.png

ואז בעצם כשאתה בתוך משחק זה מה שתראה

YWY400s.png

התמונה לא עובדת.

התמונה דווקא כן עובדת.

דרך אגב פותח הדיון יותר מתאים להבא שתעלה את התמונות לאתר נורמלי יותר כמו

http://imgur.com/

פורסם
  • מחבר
אתה מדבר על זה שאתה בעצם רוצה לראות את המד שאומר לך כמו בתמונה שלך שהPhysX פועל אז אתה אמור בהגדרות לסמן V בהגדרה הבאה כמו בתמונה

iviu2od.png

ואז בעצם כשאתה בתוך משחק זה מה שתראה

YWY400s.png

התמונה דווקא כן עובדת.

דרך אגב פותח הדיון יותר מתאים להבא שתעלה את התמונות לאתר נורמלי יותר כמו

http://imgur.com/

או שחקת אותה לזה התכוונתי תודה..

ואתה אומר עם יש מישחק עם פיזיקה הוא מופעל לבד נכון?

פורסם

שמחתי לעזור :)

דרך אגב בשאלה אתה מתכוון לומר *אם.

ולגבי השאלה עצמה, כן, משחק שתומך בPhysX אז הPhysX יופעל לבד ואם אתה רוצה לראות שהPhysX פועל פשוט תשאיר את הV מסומן ב3D Settings למרות שאין צורך לדעתי.

אתה יכול לראות ברשימת המשחקים הבאה אילו משחקים תומכים בPhysX

List of games with hardware-accelerated PhysX support

פורסם

^ במשחקים מהרשימה הנ"ל אתה אמור לראות PhysX > GPU (האצת חומרה). בכל שאר 440 המשחקים תראה PhysX > CPU.

רשימה מלאה עם אפשרויות סינון GPU/CPU יש פה: http://physxinfo.com/index.php?p=gam&f=all

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים