עבור לתוכן

עזרה ברעיון לתוכנה לאוטו

Featured Replies

פורסם

היי חשבתי על רעיון לתוכנה אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד..

יש לי במערכת באוטו חיבור AUX, קניתי כבל מתאם שבצד אחד הוא AUX ובצד השני הוא USB נקבה.

כשאני מחבר אותו מצד אחד למערכת באוטו ומצד שני לדיסק און קי אז המערכת לא מפעילה את השירים בדיסק און קי.

הבנתי שצריך לתת את פקודת ההפעלה דרך מה שמתחבר למערכת ולא דרך המערכת, כמו שמחברים טלפון ואז מפעילים דרך הנגן.

אז חשבתי על לכתוב תוכנה קטנה שמתי שתזהה חיבור כלשהו שתפעיל את השירים,

נראה לכם שזה אפשרי וזה יעבוד?

פורסם

זה לא עובד כי כבל כזה לא יכול לפעול הגיונית בכלל.

בשביל שכבל כזה יפעל צריך להיות לו באמצע מכשיר שיקרא את הקבצים מהDOK וימיר אותם לאודיו אנלוגי לAUX, וגם אז לא תוכל להעביר עם הרדיו באוטו שירים או לראות את שם השיר או לעשות פעולה כלשהיא, כי אי אפשר לשלוט דרך הAUX.

אז את הכבל הזה אתה יכול לזרוק,

מה שאתה צריך זה כבל AUX רגיל ולחבר את הטלפון או איזה נגן מוזיקה.

או שיש מכשירים כאלה שכוללים קורא SD וUSB שמתחברים ליציאת Changer שבחלק האחורי של הרדיו.

פורסם
  • מחבר

אז למה הכבל הזה משמש? סתם חיברו מחבר AUX בצד אחד ומחבר USB FEMALE בצד שני ומכרו לי?

וגם שאני מחבר את הפלאפון למערכת דרך ה-AUX אז אני שולט במערכת ע"י הטלפון, אני לא רואה את השם של השיר ולא מעביר שירים דרך המערכת.

פורסם

עוד משהו שלא הגיוני פה זה ש-dok צריך שיהיה לו מקור מתח שמגיע מהמכשיר שאתה מחבר אותו אליו, ומיציאת AUX אתה לא יכול לקבל מתח.

אני מניח שהמטרה של הכבל הזה היא לחבר התקנים שיש להם מקור אנרגיה משלהם כמו פלאפון למשל ולא DOK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים