עבור לתוכן

נתב Edimax BR 6524 עושה בעיות + אפשרויות שדרוג

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים...

אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים.

היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן?

במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524.

יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה.

בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו שני מחשבים ניידים נוספים.

מוכן להקצות לזה גם 500 ש''ח - העיקר שהנתב יהיה איכותי, יחזיק לכמה שנים לפחות עם טווח טוב וללא תקלות.

אשמח לעזרתכם :)

פורסם
  • מחבר

הכל היה מוגדר כמו שצריך. אין לי מושג אם משהו השתנה שם לבד - כשאני מנסה להכנס להגדרות של הנתב (192.168.2.1) שום דבר לא קורה. העמוד מנסה להטען במשך המון זמן ובסוף שום דבר לא קורה והעמוד לא מוצג.

פורסם

אם אתה לא מצליח אפילו להכנס אליו אחרי איפוס אז כנראה שעשה את שלו.

תבדוק אם יש לך פינג אליו ליתר ביטחון.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שוב לאפס אותו ובדקתי פינג - הנתב החזיר פינג. ניסיתי להתחבר אליו - וזה הצליח. אבל אני ממש לא זוכר איך מגדירים אותו עם תשתית הכבלים, לא נגעתי בזה המון זמן... מישהו יכול להדריך אותי איך להגדיר אותו עם תשתית הכבלים?

פורסם
  • מחבר

לא, חיבור אוטומטי

פורסם

General setup.

WAN.

Dynamic IP.

תגדיר את ה Hostname לפי ספק האינטרנט שלך, Apply וזהו.

(אין לי נסיון עם תשתית HOT, אז יתכנו אי דיוקים בהודעה).

פורסם
  • מחבר

תודה. לא מצאתי מה בדיוק אני אמור לרשום בHostname (סתם לרשום 013/Netvision וכ'ו לא עבד) אז התקשרתי לתמיכה שלהם. שם אמרו לי שברגע שאני מחבר את הנתב, בגלל שאני בכבלים ללא חייגן, זה אמור לעבוד באופן אוטומטי ללא שום הגדרות כי הנתב מוגדר גם כן באופן אוטומטי על אייפי דינמי. אמרו שאם לא עובד - הבעיה בנתב שלי. שאלתי ספציפית לגבי ההגדרות שם והוסט ניים וכל זה - וטענו שוב שהבעיה בנתב שלי כי ברגע שמחברים זה אמור לעבוד לבד, ללא שום הגדרות.

השאלה שלי - באמת לא צריך להגדיר כלום? לפי מה שאני זוכר, בהתקנה הראשונית עם הנתב כן הגדרתי שם דברים שלא היו קשורים לאלחוטי.

מעבר לזה, מה אתם חושבים על HOTBOX בתור נתב? ממה שאני יודע לא מומלץ להפעיל אותו בתור נתב, אבל אולי דברים השתנו ממתי שקיבלתי אותו.

פורסם

בחיבור חייגן אתה צריך משתמש וסיסמה וכתובת שרת של הספק.

בחיבור DHCP אין צורך בשום הגדרה מאחר והראוטר כברירת מחדל מגיע עם הגדרה לחיבור כזה.

פורסם
  • מחבר

אני מבין ממה שאתה אומר שהוא כנראה באמת עשה את שלו, כי הוא לא מתחבר אצלי.

אם אין ברירה - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524.

יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה.

בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו שני מחשבים ניידים נוספים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים