עבור לתוכן

מחפש תוכנה לסידור מאגר של מידע ומציאתו בקלות - עזרתכם

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש תוכנה שתעזור לי בעבודה.

כבר שאלתי בעבר בפורום אחר, ונאמר לי להשתמש באקסל, אבל אקסל לא מספיק נגישה וקלה לשימוש עבור אנשי המשרד.

מדובר במשרד שמקבל תרומות. אנחנו רוצים לעקוב אחרי התרומות הללו. התרומות מתקבלות בדרכים מסוימות - פייפאל, מזומן, אשראי. אנחנו שומרים על השם, שם המשפחה, מקום המגורים (כתובת מלאה), וכן הלאה.

אין צורך להאריך - אנחנו רוצים כמה שיותר מידע על התורם.

הבעיה היא לגשת למידע. למשל - כמה תרם "ישראל ישראלי" בסך הכל, מאז שנת 2005.

כמה מהמשתתפים באירוע ההתרמה X, תרמו בפועל? מה היה הסכום הכולל?

היכן מתגוררים התורמים הגדולים ביותר (באיזה עיר).

אנחנו מחפשים תוכנה שיכולה לא רק לעשות זאת, אלא גם להיות נגישה למשתמש ההדיוט (יש לנו עובדים מבוגרים).

אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לייעץ בעניין הזה. זה יהיה ממש הצלה! אנחנו די אובדי עצות בעניין הזה.

תודה מראש!

פורסם

לגבי האנליזה של המידע, אני הייתי ממליץ לעשות ב-excel גרסה 2013, כי יש לו רכיב שנקרא Power View שלא קיים בגרסאות קודמות יותר.

ה-powerview הוא גרפי, הרבה יותר פשוט לשימוש מ-excel רגיל. הוא מציג גרפים מצויינים ומאפשר לפלח או לייצר גרפים חדשים בקלות.

עד כמה שאני יודע, בהנתן powerview שמוגדר לקרוא את טבלאות הנתונים, כל אחד (גם הדיוט בתנאי שהוא יכול לתפעל עכבר) יכול לענות על השאלות ששאלת למעלה ואף מעבר לכך.

צריך מישהו אחד (שמבין) כדי שיייצר קובץ Excel עם Powerview שידע לקרוא את טבלאות המידע ישר מהשרת (ה-database) או פשוט מטבלה בקובץ.

ברגע שיש את הקובץ, כל אחד שלא מבין בכלל יכול לתפעל.

חפש ב-youtube דוגמאות של איך זה נראה. הנה דוגמא אחת: http://www.youtube.com/watch?v=bRaY6qiKuKw

נערך על-ידי Zelig

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים