עבור לתוכן

כרטיס מסך משומש HD7870עם שנתיים אחריות ב800 ש"ח- כדאי לקנות עכשיו?תוספת:מה לגבי 7950?

Featured Replies

פורסם

לפי זאפ, חדש עולה כ 1000 ש"ח ,מה שאומר שכנראה ניתן להשיג אותו באזורי ה900+ אם מחפשים היטב.

השאלות שלי הן בעצם אם :

א) כדאי לקנות עכשיו כרטיס כזה? (לאור חילופי הטכנולוגיה ויציאת סדרת הRים)...

ב)800 ש"ח זה מחיר סביר לכרטיס כזה במצב משומש? אני זוכר את הדיון הארוך על המחירים שראויים והוגנים בקניה מיד שניה, אבל אני לא מוצא אותו וגם עבר זמן מה מאז...

תודה רבה.

נערך על-ידי abatiah

פורסם

יקר מידי!

תחשוב של על חדש אני חושב שאתה מקבל משחק מחשב, יש לך אחריות מלאה ואף אחד לא השתמש בו...

הייתי מחכה עוד קצת לראות את הביצועים של הכרטיסים החדשים לעומת הדור של 7XXX ואז כנראה היד 2 ירדו במחיר..

או שאולי יש לך חבר שנוסע לאילת ויוכל לקנות לך כרטיס יש שם אייבורי וקי.אס.פי.

פורסם

במחיר כזה אפשר לקנות היום GTX660 חדש שבאותה רמה של ה-7870. מחיר ריאלי למשומש הוא בסביבות ה-500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

גם אם הכרטיס בן חודשיים? (הקבלה והאחריות יאשרו ובנוסף אני סומך על המוכר הזה).

לגבי הGTX660, אתה מתכוון לזה?: https://www.tms.co.il/product/12418

הבעיה שהוא רק בקניה של מחשב חדש, בקניה רגילה הוא 930. מבחינת הערכת שווי לדעתך זה לא משנה?

אם התכוונת למשהו אחר, יש לך במקרה לינק?

תודה.

פורסם

זה עדיין יקר מדי. אז מה אם הוא בן חודשיים? הוא משומש. אם הכרטיס כזה "מושלם" - אז למה הוא מוכר אותו? שונא את הגישה של המוכרים בישראל.

כרטיס חדש זה כרטיס חדש, כרטיס משומש זה כרטיס משומש.

פורסם
  • מחבר

הממ...

חזרתי מאיביי, המחירים שם (SOLD) הם בטווחי ה500 (+80 ש"ח משלוח לארץ), אבל אין להם אחריות (ז"א גם לא לקונים אמריקאים).

אם אני אתמקח ואוריד את המחיר ל700, האם אחריות לשנתיים לא שווה 200 ש"ח?

כמו כן, מה בעצם כלל האצבע כאן?

אם משומש של חודשיים הוא משומש[b/], האם זה אומר שמשומש של שנה יכול לדרוש את אותו המחיר? 40% ירידת ערך? אין איזה טווחים כגון 80% מהמחיר על מצב מעולה, 70% אחרי שימוש של מספר חודשים ועוד...?

תודה.

נערך על-ידי abatiah

פורסם

לדעתי ההבדל בין משומש של חודשיים למשומש של שנה לא כזה גדול. כמו מכונית - ברגע שהכרטיס "עלה על הכביש" הוא לא חדש יותר ויש לזה ירידת ערך.

אתה מפסיד:

- את ההנאה שבלקנות משהו חדש מהחנות

- שלווה נפשית ובטחון שיש בלקנות משהו חדש לעומת משומש

- באנדל משחקים

- נוחות (יותר נוח לקנות מחנות לרוב)

כרטיסים בני שלוש, נניח, הם גם בעלי בלאי מכני/פיזי וגם הטכנולוגיה שלהם מיושנת, ואז הפגיעה בערכם היא כבר הרבה יותר משמעותית (בלי קשר לביצועים נטו).

בלי קשר לזה, כבר יצא דור חדש (פחות או יותר) והמחירים בחנויות עדיין לא ממש התעדכנו בהתאם. זה יקח איזה שבועיים - חודש.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני חושב שאני מבין יותר.

לגבי סעיף הנוחות... זה ישנה אם אומר שאת העיסקה הזו מציע לי המוכר בחנות?

ויש סיבה כלשהי למספר האחוזים הספציפי של ירידת ערך אוטומטית? (דהיינו, זו של מכונית/כרטיס חדשים שרק חודשיים בכביש).

כלומר למה זה דווקא 40% ולא 15% ירידה?

את חישוב הסיכון אני יכול להבין, את זה ניתן למצוא באופן סטטיסטי ולכוונן בהתאם, אבל איך מתמחרים את שאר הפרמטרים? (חוץ מהבאנדל כמובן).

בכל מקרה שכנעתם אותי, נחכה חודש וחצי לראות כיצד האבק ישקע...

נערך על-ידי abatiah

פורסם

תראה, מה שאמרתי הוא לא "מדעי" או מדויק. זו ההערכה שלי. לא חישבתי מה ההנחה שצריך לקבל על תוספת הסיכון, על הטירחה, על הבלאי של הרכיבים.

לא נראה לי שהגיוני לרכוש משהו משומש בסה"כ 100 שקל פחות מכרטיס חדש, זה פשוט לא הגיוני. בשביל 100 שקל, מה עשית בזה?

אני ניסיתי לקנות לא מזמן 5870 ב 350 שקלים (הוצע ב 500 או יותר). המוכר סירב וגם פה בפורום אמרו לי שהכרטיס שווה יותר. אבל אני לא אשים יותר מ 350 שקלים , שעבדתי קשה בשביל להרוויח, בשביל כרטיס ישן ומיושן שעבד אצל מישהו כמה שנים - גם אם כוח העיבוד נטו שלו חזק. אם אני משלם הרבה כסף, שלפחות יהיה כרטיס חדש. אותו סיפור היה גם עם GTX 570, נדמה לי (אולי הצעתי 400).

אולי יש כאלה שיקנו את זה בסכומים המדוברים (500 שקלים). אני לא. זה לא מדעי, זו פשוט דעתי. לכרטיס חדש יש ערך הרבה יותר גדול מכרטיס משומש, כך אני רואה את הדברים. זו לא דירה.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

עדיף בהרבה לקנות R9 270X חדש ב - 1000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם. חשבתי על מה שרשמתם, קראתי וחיפשתי עוד קצת כרטיסים... אני חושב שאהיה קצת פחות נוקשה אבל באחוזים מעטים. ה7870 באמת לא משתלם.

אז עכשיו מגיעה הדילמה הבאה:

אותו מוכר מוכן למכור לי 7950 בן חצי שנה עם שנתיים וחצי אחריות ב800 ש"ח.

הבעיה שאני לא בטוח לגבי הרלוונטיות שלו. מצד אחד כמו שדניס ציין הR9 270X עולה 1000 ש"ח, מצד שני לפי הביקורת פה ה7950 עדיף ממנו. מחיר הכרטיס המדובר בזאפ הוא כמעט 1300 ש"ח ולכן 800 ש"ח בדיוק נופל בתחום ה35% הנחה - אבל אם התמחור המקורי מוטעה (דהיינו ההבדל בין הR9 ל7950 לא שווה 300 ש"ח תוספת) אז כל התמונה משתנה.

מה דעתכם?

אם המחיר לא טוב, מה המחיר הנכון?

באיביי לפי מחירי הSOLD ניתן להשיג אותו באזור ה600- 640+ ש"ח, כולל משלוח לארץ (MUSTOP)- אבל לא כולל מיסים (אני לא יודע איך זה עובד שם ואם נותנים לדברים הללו לעבור) וללא אחריות.

או שפשוט להמשיך לחכות כי המערכת עוד לא נרגעה?

נערך על-ידי abatiah

פורסם

סגור איתו על 700 ל-HD7950 או 750 במקום ותהנה. HD7950 יכול פוטנציאלית להוות בחירה חכמה יותר מ-HD 7870 או R9 270X

פורסם

אם זה HD7950 הישן ללא Boost אז הוא בקושי (אם בכלל) חזק מה - R9 270X, ככה שאם לא מתוכנן OC לא הייתי הולך עליו (ב - 800 ש"ח, ב - 700 ש"ח זה כבר הרבה יותר משתלם).

פורסם
  • מחבר

דיברתי עכשיו עם המוכר, מדובר בגרסת dual X, מה זה אומר מבחינת המחיר?

לפי מה שאני קורא ברשת זו גירסא מומהרת מהמפעל (או שלא הבנתי נכון?), אבל כרטיס שעבר OC ורץ חצי שנה?... זה לא בעייתי?

כמו כן אני קצת מבולבל, אני צריך מחשב שקט, כמו כן אני גר במקום חם (מאוד), אז גם טמפ' חשובות לי- לפי מה שאני קורא, מצד אחד יש ביקורות/אנשים שאומרים שמדובר בכרטיס שקט וקריר(•Quiet even at maximum fan speed), מצד שני הביקורות מראות רעש ברמה של 47 דציבלים במנוחה- זה שקט?!

נערך על-ידי abatiah

פורסם

זאת הגרסה הרגילה, שאלת אותו אם זאת גרסת ה - BOOST ?

בכל מקרה לא הייתי משלם עליו יותר מ - 700 ש"ח.

איפה ראית 47DBA במנוחה ? אין סיכוי שזה נכון, כרטיסים שנחשבים לרועשים מתקשים להגיע לזה במאמץ.

הנה - http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_7950_Flex/27.html

נראה לי שזה אותו הקירור של ה - DUAL-X, פה הוא 23 במנוחה ו - 36 במאמץ שזה טוב.

נערך על-ידי dennis14

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים