עבור לתוכן

אינטרנט 100 מגה וחבילת גיימר...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה

רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה?

תודה!

יואל

פורסם

אני בבזק בחבילת ra במהירות של 40 מגה , ואין אצלי לאגים בכלל למשל בבאטלפילד , אז אני לא בטוח שזה נחוץ היום חבילת גיימרים.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה על התגובה

יש עוד מישהו במקרה מכיר את העניין ויודע האם יש הבדל עם חייגן או בלי חייגן?

פורסם

חיבור חייגן-עד 30 מגה. ציוד ביתי ממוצע אינו מסוגל לתת מהירות גבוהה יותר במיוחד כשהשלב הבא הוא קפיצה ל-100 מגה. לכן לא ממליצים לעשות חייגן במהירות גבוהה יותר.

חיבור ללא חייגן-עד 100 מגה עם כל ראוטר סטנדרטי. אבל בגלל צורת החיבור לספק אין את האפשרות לשחק עם הניתוב למשתמש מסויים ככה שגיימר לא ישפיע על החיבור שלך.

פיתרון-חיבור ללא חייגן דרך ראוטר. הראוטר מקבל חיבור במהירות 100 מגה ומחלק אותה לכל המחשבים המחוברים.

הגדרת חייגן על המחשב שבו אתה רוצה את הגיימר וככה אותו מחשב ספציפית מתחבר בחיבור חייגן שרוכב על גבי החיבור ללא חייגן. בזמן שהחייגן מחובר המהירות שלך תהיה נמוכה מ-100 מגה אבל הפינגים ישתפרו (גם בגלל שזה חיבור חייגן וגם בגלל הגיימר). כשאין צורך בפינגים נמוכים ואתה רוצה את המהירות פשוט מנתקים את החייגן.

פורסם

קראתי כמה וכמה תלונות על ביצועי אינטרנט בחבילות 100MBIT אצל בזק בינלאומי בתשתית הוט.

יכול להיות שזה לא שילוב כל כך טוב.

פורסם

היי יואל,

שירות הגיימר אכן אינו נתמך בתשתית הוט במהירות 100 מגה.

על מנת שנוכל להבין מדוע קיבלת הצעה שכזו, וכדי להציע פתרונות אחרים שיאפשרו לך ליהנות מביצועי גלישה מיטביים, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות לכתובת: online@bezeqint.net , ונציג שלנו יחזור אלייך.

בברכה,

מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

שלום לכולם אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה? תודה! יואל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים