עבור לתוכן

my passport 2TB מזוהה בהתקנים אבל לא באקספלורר

Featured Replies

פורסם

שלום,

דיסק קשיח חיצוני my passport 2TB של WD לא מופיע באספלורר בוינדוס 7 x64, אבל כן מופיע במנהל התקנים, ניסיתי לעדכן דרייברים אבל זה אומר שהדרייברים מעודכנים.

ניסיתי לתת volume לדיסק דרך מנהל התקנים ע"H לחיצה על populate אבל לא ניתן.

ב-disk managment הדיסק לא מופיע.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

פורסם

מה הקשר בין device manager לבין explorer?

תהיה גישה רק אם יש volume תקין. אתה צריך לגשת ל disk management כדי לאבחן בעיות.

פורסם
  • מחבר
שלום לך

ברשותך, בוא נעשה סדר בדברים, ואם תצרף תמונות אז בכלל טוב

האם מופיע לך הודעה כלשהיא כשאתה מחבר את הכונן ?

האם אתה יכול לחבר את הכונן למחשב אחר ?

הופיעה הודעה של התקנת חומרה והיה רשום שמוכן לשימוש, בדקתי דרייברים והכל היה מותקן, במחשב אחר (נייד עם וינדוס 8) כן עבד .

וניסיתי לחבר אותו לכל יציאות ה-USB ובכולם לא זוהה.

מה הכוונה מה הקשר ל explorer, איך אני אמור לגשת לדיסק, שאני מחבר דיסק חיצוני אני מנסה קודם לגשת אליו ב- explorer, אחרי שראיתי שהוא לא מופיע שם רציתי לבדוק שבכל המחשב זיהה אותו, ואכן המחשב זיהה אותו ב-device manager.

בכל מקרה, פירמטתי את הדיסק ל-NTFS (לא הייתה אפשרות ל-FAT32) במחשב אחר שכן עבד עליו, אחרי כן ניסיתי לחבר אותו שוב למחשב הנייח ועדיין לא זיהה אותו ב-disk managment, חיברתי אותו חזרה לנייד ואז היה הופיעה הודעה שצריך לתקן drive (ביחיד לא ברבים) והמחשב צריך לאתחל, ביצעתי את זה, כאשר הוינדוס עלה אז היה רשום שמבוצע תיקון על הדיסק הקשיח, לאחר מכן חלק מהקבצים בדיסק הקשיח מלפני הפירמוט חזרו ואז המחשב הנייח כן זיהה אותו.

כרגע זה כן עובד מקווה שיהיה בסדר בעתיד, למישהו יש רעיון מה יכל לגרום לכך?

פורסם

סה"כ היית צריך להקצות לו אות כונן.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לפני ולא הצלחתי, קיבלתי הודעת שגיאה volume information for this disk cannot be found

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה של הספק בUSB ולכן הוא לא מצליח לגשת לכונן, תנסה בעוד מחשב כי כנראה הבעיה היא אצלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים