עבור לתוכן

צריך עזרה די דחופה- האם מישהו מכיר את החנות נט מחשוב באילת

Featured Replies

פורסם

אז החלטתי לקנות אחד המחשבים המבוקשים בשוק- ASUS N550JV, אבל התקציב שלי מאפשר לקנות אותו רק באילת.

בנוסף יש לו שני גרסאות- אחת של כונן קשיח של 7200 סל"ד, ואחת של 5400.

לצערי הגרסה של ה7200 נחטפה מהר מאוד מכל החנויות ואין כ"כ מאיפה להשיג את זה בחודש וחצי הקרובים.

מצאתי חנות שמוכרת את הגרסה של ה5400- נט מחשוב באילת:

http://www.nett.co.il/shop/asus-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-c-2_9/n550jv-i7-r552jvcm248h-r552jvcm246h-p-140.html

דיברתי איתם, הם הציעו לי לקנות את הגרסה של ה5400, ואמרו שהם יכולים להתקין לי כונן SSD במקום הצורב בשדרוג של איזה 300 ש"ח.

שאלתי היא: מישהו מכיר את החנות הזו? היא אמינה?

והאם האחריות שלי על המחשב תיפגע אם אני משחק עם הכוננים?

פורסם

מה זאת אומרת חנות אמינה? אתה נכנס, משלם ולוקח את המחשב. את האחריות אתה מקבל בכל מקרה מהיבואנית.

האחריות לא מתבטלת אם אתה מחליף את הכונן האופטי ב-SSD. חוץ מזה שתמיד אפשר להחזיר את הצורב.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהם לא רק נותנים לי מחשב, הם גם פותחים אותו ומתעסקים עם הכוננים לפני כן..

פורסם

איזה SSD הם מתכוונים לשים ב-300 ש"ח ?

הבהרה לגבי המחירים:

מתאם לצורב עולה 43 ש"ח -

http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-Hard-Drive-SSD-HDD-Caddy-for-ASUS-N550JV-N750JV-replace-GU71N-UJ8C2-DVD-/390667046225?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item5af5920d51

כונן SSD -

120GB Samsung - מחיר 466 ש"ח באילת

http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556

אלא אם אתה מתכנן לקנות בנפח קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

דיברנו באופן מאוד כללי, אבל אני חושב שהוא הזכיר 120GB של קינגסטון. בדקתי עכשיו וזה באמת אמור להיות יותר יקר ממה שהוא אמר..

אבל שוב, עדיין לא ירדנו לפרטים באופן סופי, כיוון שאני מתלבט לגבי קנייה מחנות כזו שנמצאת רק באילת (אם תצוץ בעיה כלשהי, אין לי איך לגשת אליהם סתם ככה).

פורסם

אז תתחיל לרדת לפרטים כי נראה לי שה-300 ש"ח האלה הם המחיר הוא מבקש כדי להתקין כונן במתאם (שאני לא רואה שהוא מוכר כזה בכלל) כפי שרשמתי בקישור, מחיר ללא כונן בפועל. מתאם+התקנה

הסמסונג שרשמתי לך הוא הכי מומלץ ל-120GB.

בין השאר, רצוי לשים את ה-SSD במקום הפיסי של הכונן HDD הרגיל ואת הכונן HDD לשים במקום של הצורב.

לא לשים את ה-SSD במקום הצורב. אני מקווה שמה שרשמתי ברור.

כמו כן, יש צורך להעביר את מע' ההפעלה ל-SSD, שזו גם עבודה שצריך לעשות. אני בספק אם החנות תעשה לך את זה...

פורסם

ושוב, האחריות וההתעסקות היא מול היבואנית ולא החנות. אחרי שאספת את המחשב, אתה יכול לשכוח מהחנות.

פורסם

הוא כנראה מתכוון לאחריות של ה-SSD שהוא יקנה כנראה בחנות הזו, המתאם ועצם העובדה שהם אלו שהתקינו את שני הדברים הללו במחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לשניכם על ההתייחסות והעזרה.

אז ככה: הוא נתן לי עכשיו הצעת מחיר מפורטת. המחשב עצמו, עם המפרט שנמצא בקישור למעלה (למעט הכונן שהוא 5400 ולא 7200) - עולה 4800.

שדרוג אופציונלי ל16GB זיכרון- 350 ש"ח.

שדרוג הארד דיסק לסמסונג 120GB SSD- בתוספת 450 ש"ח.

התושבת עולה 100 ש"ח.

החשש הגדול שלי הוא באמת האחריות על ההתקנה עצמה. זו פרוצדורה מסובכת מכדי שאני אוכל לעשות את זה בעצמי? (אני לא לגמרי בור במחשבים, יש לי ידע טכני מינימלי)

פורסם

אתה יכול לעשות את זה לבד בקלות.

ה"שדרוג ל-16" - סטיק זיכרון של 8GB עולה 270-280 ש"ח באילת, התקנה פשוטה מאד. וזניח, לא הייתי משדרג אם אין צורך ממש מיוחד.

בעניין ה-SSD :

פותח בורג אחד, מחליק את הצורב החוצה.

משתמש במתאם ב-40 ש"ח, מבריג את ה-SSD למתאם ומחליק בחזרה ומאבטח עם הבורג. זה סטנדרטי יחסית. אני אישית הייתי עושה את זה לבד.

כונן סמסונג - אכן המחיר ב-KSP נניח הוא 450~ (בחנות שלהם באילת), כדאי לקנות את הדגם EVO 840 שיותר טוב בתוספת קטנה מאד של 20 ש"ח.

העניין היחיד שצריך לפתור זה העברת ההתקנה של מע' ההפעלה לכונן SSD הזה, כי זו גם עבודה.

יחסית המחירים סבירים, אבל אתה חייב לוודא העברת מע' הפעלה או שהוא לא מתכוון לעשות את זה.

שים לב שכפי שנאמר, זה בנוסף ל-HDD 1TB הקיים במחשב.

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי התכנון שלו היה לשים את הSSD במקום הצורב, ואת הHDD להשאיר במקום. כשאמרתי לו את ההצעה שלך לשים את הHDD במקום הצורב, ואת הSSD במקום הHDD הוא אמר שזה אפשרי.

והוא אכן דיבר על הEVO 840.

שאלתי אותו עכשיו לגבי העברת מערכת ההפעלה, אני ממתין לתשובה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו הוא ענה לי:

"מערכת הפעלה מעבירים בהעתקה לדיסק החדש".

- - - תגובה אוחדה: - - -

גם ההעברה של מערכת ההפעלה זו פרוצדורה פשוטה שאני יכול לעשות לבד?

פורסם

פרוצדורה יחסית פשוטה (שאורכת קצת זמן)

פורסם
  • מחבר

בנושא הזה אני דווקא כן בור ועם הארץ- אני מקבל מחשב שמעולם לא עבר אקטיבציה, סגור בקופסה- אז איפה ומתי בדיוק התקינו עליו את מערכת ההפעלה?

ואיך אני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה, הרי עד כמה שידוע לי- זה לא שמקבלים דיסק עם התקנה או משהו בסגנון..

פורסם

אתה יכול להוריד קובץ ISO של ה-windows אליו יש לך רישיון ולהשתמש במספר הסידורי שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים