פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אני רוצה לדעת מה אני צריך במדויק כדי לרשת בין שני המחשבים. אלו כבלים? נדמה לי שאני צריך גם תוכנה בשם PC MACLAN , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים תנסה את סמבה או שזה רק ללינוקס(בכל מקרה שניהם עובדים על יוניקס)דרך אגב זה לא הפורום הנכון
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים בלי hub\switch אתה צריך כבל מוצלב בין המחשבים... ואת התוכנה PCMACLANועם hub\switch אתה צריך שני כבלים רשת רגילים... ואת התוכנה
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים לפי מה שאני יודע אם אתה משתמש במערכת הפאלה "פנתר" אתה לא צריך שום תוכנה יש לזה אופציה מובנית :]
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים Nספיק שבשניהם יהיה נותקן פרוטוקול בשם APPLETALKבMAC הוא בא מובנה בPC אתה חייב להוסיף אותו
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אני רוצה לדעת מה אני צריך במדויק כדי לרשת בין שני המחשבים. קודם כל אתה צריך לתאר איזה מערכות הפעלה יש על כל אחד מהמחשבים, אחרת כל הדיון הזה הוא לא יותר מטחינת מים.אלו כבלים? כבל רשת מוצלב.נדמה לי שאני צריך גם תוכנה בשם PC MACLAN , תקנו אותי אם אני טועה. לא, זה לא הכרחי.תנסה את סמבה או שזה רק ללינוקס(בכל מקרה שניהם עובדים על יוניקס)להוציא את הגירסאות הראשונות של OS X, אין צורך להתקין סמבה.בלי hub\switch אתה צריך כבל מוצלב בין המחשבים... ואת התוכנה PCMACLANראה למעלה.ועם hub\switch אתה צריך שני כבלים רשת רגילים... ואת התוכנהכבל אחד מספיק.לפי מה שאני יודע אם אתה משתמש במערכת הפאלה "פנתר" אתה לא צריך שום תוכנה יש לזה אופציה מובנית :]לא רק בפנתר, גם בגרסאות קודמות.Nספיק שבשניהם יהיה נותקן פרוטוקול בשם APPLETALKלא, זה לא מספיק.בMAC הוא בא מובנה בPC אתה חייב להוסיף אותוגם אם תוסיף AppleTalk בפיסי, זה לא יגרום לשיתוף קבצים של חלונות לעבוד במק שלא תומך בכך. אין קשר בין פרוטוקול הרשת לבין פרוטוקול שיתוף הקבצים. חפש בגוגל על TCP/IP ו-AppleTalk מול AFP ו-SMB.?Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.