עבור לתוכן

סקר השתיה הגדול: קולה VS נסטי (פיוזטי)

מה היית מעדיף לשתות ביום של קיץ לוהט..? 57 הצבעות

1. 1. מה היית מעדיף לשתות ביום של קיץ לוהט..?

• קוקה קולה
    • נסטי (פיוזטי)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש ממתיקים טבעיים אחרים חוץ מסוכר כמו דבש (שהיו תקופות בהיסטוריה שהוא היה זול מסוכר ויותר נפוץ) , תוצרים של סטיביה ועוד.

• תגובות 69
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבש זו תערובת שמכילה כמעט רק סוכר.

פורסם

דבש עשוי מסוכרים (סוגים שונים) , אבל הוא לא סוכר , מבחינת זה שהוא פי 3 מתוק יותר מסוכר רגיל.

אם נתעלם מהערכים התזונתיים של הדבש והסוכר ונתייחס רק לקלוריות , אז בכפית דבש אחת יש 16 קלוריות , לעומת 60 קלוריות ב3 כפיות סוכר.(כפית דבש=3 כפיות סוכר מבחינת המתיקות).

פורסם

אתה אומר דברים לא נכונים לאורך כל הדיון. הידע שלך בכימיה ובביולוגיה לוקה מאוד בחסר. זה לגיטימי, כמובן, אבל לפחות אל תגיד דברים סתם. אם תערובת כלשהי מורכבת מסוכרים, אז ה"חומר" הוא ... סוכר. יש 1% של חומרים אחרים (פרט למים), זה זניח. אם הוא עשוי בעיקר מסוכרים פשוטים, מן הסתם תהיה לו מתיקות זהה, פחות או יותר, לשל סוכרים פשוטים וערך קלורי דומה.

מוויקיפדיה באנגלית:

"Honey gets its sweetness from the monosaccharidesfructose and glucose, and has approximately the same relative sweetness as that of granulated sugar.[1][2] "

ב 100 גרם של דבש יש כ 305 קלוריות לעומת 395 ב 100 גרם סוכרוז (סוכר "רגיל" בשימוש המטבח המודרני). אכן הבדל לא קטן - אבל מן הסתם הוא נובע מכך ש 20% מהדבש זה מים ולכן 100 גרם דבש מכילים פחות "מתיקות" מ 100 גרם סוכרוז.

פורסם

מים ובסופ"ש מיץ תפוזים טבעי.

בסקר הצבעתי נסטי כי לפחות למראית עין זה נראה פחות רעיל מקולה.

פורסם

יש הרבה טובים אבל רק קולה 1

פורסם
יש ממתיקים טבעיים אחרים חוץ מסוכר כמו דבש (שהיו תקופות בהיסטוריה שהוא היה זול מסוכר ויותר נפוץ) , תוצרים של סטיביה ועוד.
סטיביה מזכיר לי את הקטע עם הריצין משובר שורות.

4dnhm9eSoEpl.jpg

פורסם

^ קטע חזק ביותר. :)

פורסם
פיוזטי = נסטי הישן. אלא אם התכוונת שנסטי החדש יותר טוב מפיוזטי, and that's just crazy talk.

זה מה שהתכוונתי ואני יודע שאני מטורף לגמרי :cognee:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים