עבור לתוכן

סקר השתיה הגדול: קולה VS נסטי (פיוזטי)

מה היית מעדיף לשתות ביום של קיץ לוהט..? 57 הצבעות

1. 1. מה היית מעדיף לשתות ביום של קיץ לוהט..?

• קוקה קולה
    • נסטי (פיוזטי)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מים בטעמים זה אחד הדברים שאני הכי לא סובל. כמו מים עם טעם לוואי מהמשקה הקודם שהיה בבקבוק... תן לי מים רגילים וקרים וזהו.

• תגובות 69
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכירים את זה שיש לכם מין חומציות כזו בגרון אחרי בליסת פיצה?, לוקחים קולה קרה ולוגמים עד שפשוט נשרף לכם הגרון, כמובן שאחרי זה בא גרעפס גדוווול (-: קולה לנצח..

פורסם
מכירים את זה שיש לכם מין חומציות כזו בגרון אחרי בליסת פיצה?, לוקחים קולה קרה ולוגמים עד שפשוט נשרף לכם הגרון, כמובן שאחרי זה בא גרעפס גדוווול (-: קולה לנצח..

מכיר את זה שאחרי פיצה וקולה אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצה וקולה כל הלילה וחצי יום למחרת? :lol:

מכיר את זה שאחרי הרבה פיצה וקולות אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצות וקולות ב20 שנה הבאות? :lol:

אבל היה טעים כמה דקות.

פורסם

אני נמנע לשתות שתיה מתוקה ואם כבר אז פיוזטי אקזוטי

פורסם
מכיר את זה שאחרי פיצה וקולה אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצה וקולה כל הלילה וחצי יום למחרת? :lol:

מכיר את זה שאחרי הרבה פיצה וקולות אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצות וקולות ב20 שנה הבאות? :lol:

אבל היה טעים כמה דקות.

אם אוכלים משולש של פיצה איכותית יחסית, מרגישים בסדר. לפחות אצלי. נניח - עגבניה.

פיצה האט, לדוגמה, זה באמת "רעיל" שכזה. טונות של שמן מטוגן. אני חושב שזה יותר סופגניה מאשר פיצה.

פורסם

הדקה היא אחלה. חוצמזה אין על ציזיקראסט.

פורסם

אני אוכל רק פיצות איכותיות, מה שבאמת עושה את הצרבת הזו זה התבלין פיצה..:puke:

פורסם

צולם ברגעים אלו..

e7ehy3yt.jpg

זה, צ׳ילי וטבסקו מחייב אחר כך קולה לסידור העניין.

פורסם

בפיצה איכותית לא צריך לשים תבלין פיצה, כי לרוטב יש טעם ויש אפשרות לבחור תוספות טובות שמשלימות את הפיצה ולא מעיקות עליה.

בדומינוס ובהאט לפיצה יש פשוט טעם של בצק תפל וגבינה ואז חייבים את התבלין העלוב הזה.

דרך אגב, נראה לי ש"התבליני טעם וריח" האלה מייצרים את כל התבליני פיצה בישראל. איפה רשות ההגבלים העסקיים? P-:

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

אני כבר לא אוהב תוספות על פיצה, התבלין הזה נותן אקסטרה מליחות וטעם.

אני לא יודע איך זה בפיצה האט אבל בדומינוס פיצה, התנור של הפיצות זה מין סרט נע כזה,שהפיצה עוברת ומתחממת מלמעלה ומלמטה, הפיצה שלהם בחיים לא היתה ולא תהיה טובה בגלל זה, פיצה שלא נאפית בתנור לבנים בחיים לא יכולה לצאת טובה.

פורסם

פיצה סלייס ברמת השרון נחשבת אצלי הכי טובה(תנור לבנים ומרכיבים איכותיים) כבר עשרים ומשהו שנה.

למי שיוצא לו לעבור שם: הם נמצאים על הרחוב הראשי סוקולוב 72.

הם לא כשרים(אחרת איך אפשר פפרוני).

הדיון נחטף ע"י מפלצת הפיצה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

סלייס טובים, הפיצה שלהם ממש טעימה. קצת מרגיז שהיא "נופלת" כזה והתחתית לא פריכה, אבל מילא. מה שכן, חייבים לעשות שם שיפוץ דחוף. המקום מטונף.

מה עם "ברודווי" האגדתית? :-)

פורסם

יש עוד מקומות מומלצים באזור השרון?

פורסם

ברודווי לדעתי פיצה מעולה. סלייס אחלה.

ברעננה / כפ"ס / הוד השרון לא חושב שיש משהו נורמלי (שהוא לא רשת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים