פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מים בטעמים זה אחד הדברים שאני הכי לא סובל. כמו מים עם טעם לוואי מהמשקה הקודם שהיה בבקבוק... תן לי מים רגילים וקרים וזהו.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מכירים את זה שיש לכם מין חומציות כזו בגרון אחרי בליסת פיצה?, לוקחים קולה קרה ולוגמים עד שפשוט נשרף לכם הגרון, כמובן שאחרי זה בא גרעפס גדוווול (-: קולה לנצח..
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מכירים את זה שיש לכם מין חומציות כזו בגרון אחרי בליסת פיצה?, לוקחים קולה קרה ולוגמים עד שפשוט נשרף לכם הגרון, כמובן שאחרי זה בא גרעפס גדוווול (-: קולה לנצח.. מכיר את זה שאחרי פיצה וקולה אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצה וקולה כל הלילה וחצי יום למחרת? מכיר את זה שאחרי הרבה פיצה וקולות אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצות וקולות ב20 שנה הבאות? אבל היה טעים כמה דקות.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מכיר את זה שאחרי פיצה וקולה אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצה וקולה כל הלילה וחצי יום למחרת? מכיר את זה שאחרי הרבה פיצה וקולות אתה מרגיש כאילו אתה עשוי מפיצות וקולות ב20 שנה הבאות? אבל היה טעים כמה דקות. אם אוכלים משולש של פיצה איכותית יחסית, מרגישים בסדר. לפחות אצלי. נניח - עגבניה. פיצה האט, לדוגמה, זה באמת "רעיל" שכזה. טונות של שמן מטוגן. אני חושב שזה יותר סופגניה מאשר פיצה.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אני אוכל רק פיצות איכותיות, מה שבאמת עושה את הצרבת הזו זה התבלין פיצה..
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים בפיצה איכותית לא צריך לשים תבלין פיצה, כי לרוטב יש טעם ויש אפשרות לבחור תוספות טובות שמשלימות את הפיצה ולא מעיקות עליה.בדומינוס ובהאט לפיצה יש פשוט טעם של בצק תפל וגבינה ואז חייבים את התבלין העלוב הזה.דרך אגב, נראה לי ש"התבליני טעם וריח" האלה מייצרים את כל התבליני פיצה בישראל. איפה רשות ההגבלים העסקיים? P-: נערך 2013 באוקטובר 1312 שנים על-ידי Ido.G
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אני כבר לא אוהב תוספות על פיצה, התבלין הזה נותן אקסטרה מליחות וטעם.אני לא יודע איך זה בפיצה האט אבל בדומינוס פיצה, התנור של הפיצות זה מין סרט נע כזה,שהפיצה עוברת ומתחממת מלמעלה ומלמטה, הפיצה שלהם בחיים לא היתה ולא תהיה טובה בגלל זה, פיצה שלא נאפית בתנור לבנים בחיים לא יכולה לצאת טובה.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים פיצה סלייס ברמת השרון נחשבת אצלי הכי טובה(תנור לבנים ומרכיבים איכותיים) כבר עשרים ומשהו שנה.למי שיוצא לו לעבור שם: הם נמצאים על הרחוב הראשי סוקולוב 72.הם לא כשרים(אחרת איך אפשר פפרוני).הדיון נחטף ע"י מפלצת הפיצה. נערך 2013 באוקטובר 1312 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים סלייס טובים, הפיצה שלהם ממש טעימה. קצת מרגיז שהיא "נופלת" כזה והתחתית לא פריכה, אבל מילא. מה שכן, חייבים לעשות שם שיפוץ דחוף. המקום מטונף.מה עם "ברודווי" האגדתית? :-)
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים ברודווי לדעתי פיצה מעולה. סלייס אחלה.ברעננה / כפ"ס / הוד השרון לא חושב שיש משהו נורמלי (שהוא לא רשת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.