פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים המשקה החביב עלי הקיץ היה מים קרים עם הרבה קוביות קרח וקצת תמצית ויטמינצ'יק מהדורת קיץ שבאו בטעמים מעניינים.ממשקאות ממותקים חזק כמו קולה ונסטי ירדתי לגמרי.לפעמים כשאני אוכל בחוץ אני שותה קוקה קולה, לא לעיתים קרובות.
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים קח בחשבון שמשקה שמוכן מויטמינציק ממוצע יש +\- את אותה כמות הקלוריות שבקולה אם לא יותר.
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים קודם כל זה לא נכון.בפחית קולה יש קרוב ל4 כפיות סוכר.ואמרתי:קצת תמצית ויטמינצ'יקברמה שהטעם הוא כמו במים מינרלים עם תוספת טעם מינימליסטית.לא ברמה שהכל הופך מתוק כמו סוכר.
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים מישהו אמר משהו על סוכר? אתה מוזמן לעיין בפירוט הרכיבים.סוכר, קלוריות, אותו הדבר.כששמים מעט זה מעט, כששמים הרבה זה הרבה.
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים אני בקושי שותה משקאות ממותקים. זה כמו צ'ופר, או איזה תוספת לאוכל אם מתחשק לי ואני אוכל בחוץ. כשאני צמא, אני שותה מים. אי אפשר לשתות משהו אחר שירווה את צמאוני, בשביל זה אני חייב מים נקיים, ורצוי קרירים.אבל אם אני חייב לבחור, אני מעדיף "תה" קר (אייסטי כלשהו), מאשר את הקולה הרעילה, שהיא בתאכלס בעלת טעם נחמד, אבל זה נהיה דוחה ממש ממש מהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.