עבור לתוכן

בקשה למפרט לעבודה גרפית - תקציב 3000

Featured Replies

פורסם

ללכת על מארז וספק בנפרד בחנות הזאת זה אחד הדברים הכי לא משתלמים שאפשר לעשות (המארז ויזואלית נחמד, אבל אין סיבה להדבק אליו).

תראה את הבאנדלים שיש בחנות הזו, ואתה בכיף יכול לקחת משהו איכותי יותר באותו המחיר או לחסוך 100-200 ש"ח בקלות.

ה-6750 הזה כרטיס חמוד, ואתה משלם פה אקסטרה בשביל שנת אחריות נוספת וקירור פאסיבי (שזה לאו דווקא דבר חיובי). אני לא הייתי לוקח את הכרטיס הזה. אם אתה שואל אותי, הייתי לוקח או את הגרסא שהצעתי שזולה באיזו 80~ ש"ח או משלם עוד 150~ ש"ח ולוקח GTX560 שחזק יותר של אנוידיה (שעל הדרך יכול לתת לך עוד כמה פיצ'רים מהצד בתוכנות אחרות). אם אתה רוכש בנפרד i5-2500 מ-start ותקבל כאן בכל זאת הנחה על קניית מחשב, תוכל גם להכניס כמות כפולה של זיכרון ראם. לשיקולך.

• תגובות 34
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה אבל כבר סגרתי את העניין והיא תרכוש את זה בקרוב מאוד.

לגבי הכרטיס מסך, העדפתי את הגרסה הפאסיבית... לי היה HD5850 שקניתי לו קירור פאסיבי וזה היה ממש תענוג.

הקירור הרגיל עשה רעש מעצבן. ובכרטיס שיש לו מאוורר,זה לא כזה שקט,ראיתי ושמעתי כרטיס דומה כזה...

ולחשוב שהיא תנקה את המחשב אולי פעם בשנתיים... עדיף כמה שפחות פוטנציאל לרעש.

אני לא מתכוון לבלבל אותה עם עוד חנות. בכוונה אני מרכז הכל מחנות אחת, עם משלוח בחינם ובלי בעיה של אחריות.

היא גרה בתל אביב בלי רכב. זה לא אידיאלי לשלוח אותה לעוד מקומות ואם משהו לא טוב במחשב, להגיד לה לפרק את המעבד זה לא אידיאלי.

אני גם לא מחבב את המגבלות האלה, אבל צריך להתחשב בה וגם אם עלה קצת יותר, לפחות כל המחשב מחנות אחת שמרכיבה הכל ואם קרה משהו

היא שולחת את המחשב לחנות ולא צריכה לפרק רכיב כלשהו כי אין לה ידע בזה.

פורסם

לגבי החנות אין בעיה, שכחתי שזה בשבילה.

מה שכן, אני עדיין ממליץ לך לקחת באנדל מארז+ספק ובהפרש לקחת עוד 8 ג'יגה זיכרון.

יש לך למשל את זה, מארז מעולה (גם NZXT) עם ספק שאומנם ללא תקן 80+, אבל בהחלט איכותי.

פורסם
  • מחבר

זה ספק שקט?

כאילו יהיה צריך להוסיף עוד 100 שקלים ל8GB זיכרון נוספים.

פורסם

כן, אחלה ספק. קח בחשבון אגב שהמחשב אמור להיות שקט, אבל לא חרישי (עדיין יש לך רכיבים אקטיביים במחשב, וגם אין מארז עם חומר מבודד רעשים).

כנס שם לאתר, יש עוד באנדלים די טובים כמובן. בהפרש הכספי אתה יכול לחסוך עבור אקסטרה זכרון (עם תוספת כספית קטנה) או לכרטיס מסך חזק יותר של אנוידיה כמו GTX560.

אתה כמובן יכול גם סתם לחסוך את הכסף הזה, לא חובה לבזבז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים