עבור לתוכן

Malawah busted

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים או שבועות לא יודע לא אכפת לי התחיל קאפ ארופאי ב MW3 אני משער שהיה שם פרס כספי כי אחרת קבוצות לא היו סתם נרשמות ונרשמו שתי קבוצות ישראליות או משהו כזה בקיצור ישראלים נרשמו ומי נתפס על ציטים?

MALAWAH

מזל טוב

http://uac.ac/#player/id=273639

אני מציע לתת לו באן מהטים ספיק ומהקהילה.

פורסם
timrxzymnezq.jpg
פורסם

מילה אתה טמבל, אני לא האקר אני נודר לך בחיים שלי.!

היה לי באג ב UAC אפילו ישבתי עם האדמינים הסתכלו על המחשב שלי דרך ה TEAMVIEWER שום דבר לא עבד זה רשם CHEATED . מחקתי והתקנתי מחדש

עשיתי ריסטרט למחשב והכל עבד פיקס. לא יודע מי אמר לך את זה אבל אל תפיץ סתם דברים שאתה לא יודע .

פורסם
  • מחבר

היה לי באג ב UAC אפילו ישבתי עם האדמינים הסתכלו על המחשב שלי דרך ה TEAMVIEWER שום דבר לא עבד זה רשם CHEATED . מחקתי והתקנתי מחדש

עשיתי ריסטרט למחשב והכל עבד פיקס. לא יודע מי אמר לך את זה אבל אל תפיץ סתם דברים שאתה לא יודע .

נשמע אמין ביותר.

פורסם

lol

אם כל אחד שהיה מקבל באן על קרש ב UAC לא היה יותר שחקני קוד..אין כזה דבר באן ללא סיבה ובטח שלא על קרש..אולי היה לך קבצים על המחשב שאתה לא יודע עליהם

פורסם
  • מחבר

שמע הסיבה היחידה שיש לי להאמין לו כרגע זה כי רשום באקונט של STATUS ACTIVE ולא BANNED אם זה ישאר ככה עוד כמה ימים אז אולי הוא אומר את האמת.

פורסם

אל תאמין אחי לא ממש אכפת לי ..

אני לא משקר לך ואני יכול לנדור לך על זה.

אין לי שמץ של מושג למה זה קרה עובדה שאחרי התקנה מחדש וריסטרט למחשב ניסיתי ב ID חדש והכל עבד יופי.

חוץ מבעיית ה"CHEATED" הייתה גם עוד בעיה כך שכל התכנה הייתה "הפוכה" עשיתי START SCANNING נכנסתי למשחק וזה הפסיק ת SCANNING פתאום כאילו אני מחוץ למשחק.

תאמין לי אני לא האקר ולא אכפת לי מה אתה חושב.

פורסם
  • מחבר

גם לא לי לא אכפת מה אני חושב רק אכפת לי מזה שאם אתה ציטר את תקבל באן חחח.

פורסם

אל תדאג אני לא. אני מבין שאתה מאוד משועמם. טוב מה לעשות.. שחקן BO2 ..

פורסם
אל תדאג אני לא. אני מבין שאתה מאוד משועמם. טוב מה לעשות.. שחקן BO2 ..

נדב שחקן COD4,אם יש משו שהוא טוב בו זה לתפוס צ'יטרים..

פורסם

MaLaWaH nuff said

פורסם
  • מחבר
http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=379633raid8.png

חוסר מזל פעמיים? .. פשוט האקר מסריח.

FML....

יש הבדל מאוד ברור, אותו תפסו על האקים מתמונות אותך תפסו על SCAN GG BB

ביי ביי ביי בייי טרולוללולולול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים