עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עדר החרדים בדרכם אל הלווית הרב יוסף ז"ל

Featured Replies

פורסם

הם הרגו את הכופרים, מה לא מובן?

"מי לה' אלי" זה לא בואו אלי ונתפלל ואז המגיפה תפגע רק ב"רעים".

"מי לה' אלי" זה בואו נקים קבוצה ונלך להילחם בכופרים בשם אלוהים.

כמה צבוע אפשר להיות?

• תגובות 92
  • צפיות 16.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא היה קורה ללא חטא העגל ובשם כך סחבו רבים מהעם לחטא זה (בתקופה של ניסים,יצאת מצרים,קריעת ים סוף וכו', זה לא משנה אם אתה מאמין או לא ..עדיין צריך ללכת ולהתיחס על פי הכתוב). סתם כופר אין דינו הריגה.

עכשיו הם לא נהרגו רק בשם מעשה העגל.

על הדרך עשו מעשים זדונים , הרגו את חור שהתנגד למעשה העגל ואחר כך ציוו על אהרון שיצור להם את עגל המסכה,אך אהרון וחור שימשו ממלאי מקום של משה כפי שהתורה מציינת זאת בברור "והנה אהרון וחור עימכם מי בעל דברים יגש אליהם "(שמות כ"ד,י"ד) אהרון שראה את המעשה - הריגת חור חש שקשה לו לעמוד מול האספסוף הזה ולכן נכנע לבקשתם.(שמות ל"ב,ה:שמות רבה מ"א,ז)

כדי לכפר על מעשה העגל נצטוו עם ישראל במצוות פרה אדומה שאין לה טעם, כפי שכתוב: "תבוא פרה ותכפר"(במד"ר י"ט,ח)

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

"אמת" מתוקה יש לך.

שנייה של קריאה: ואני אומר מי נותן במה פומבית לכזאת. ציטוט

"ייטיבו מעריציו של מרן לבדוק עצמם על דיברות הדת אותה הם כביכול מקדשים. הרי כל פועלם נגוע בעבירה על הדיבר השני "לֹא-תַעֲשֶׂה לְךָ פֶסֶל, וְכָל-תְּמוּנָה": מיני איקונות של הרב ושלל קמעות שלא היו מביישים את האפיפיור עצמו. אגב, העונש על עבירה זו הוא מלקות.

"

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A8_%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%A4%D7%A1%D7%9C

עובדי העבודה זרה, עשו פסלים ותמונות שסימלו בעיניהם את האלים להם עבדו ..איסור זה הוא דווקא לצורות הנעשות לשם פולחן. פסלים ותמונות הנעשים לשם נוי כיצירות אומנות, אינן אסורות בעשייה ובהחזקה.

אם אדם לוקח תמונה של רב ואומר 'זה האלוקים שלי, זה המושיע שלי', זה אסור. אפילו משמעות המילה תמונה בתורה היא דמות (``קול דברים אתם שומעים ותמונה איניכם רואים זולתי קול`` ), ולא דווקא ציור/צילום כמו ימינו .

בכל זאת היא מכוונת הכל לרב עובדיה שדווקא סבר שלא טוב שלאדם יהיו יותר מדי תמונות של רבנים בבית, מאחר ובית זה לא מוזיאון.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם
  • מחבר

ההתנהגות הזו כלפי הרב ופטירתו בהחלט גובלת בפולחן (ואף חוצה את הגבול).

פורסם
  • מחבר

מה נאמר שם שכל כך דוחה אותך?

פורסם
ההתנהגות הזו כלפי הרב ופטירתו בהחלט גובלת בפולחן (ואף חוצה את הגבול).

בדור כל כך חלוש אין פלא לערצת של רב בסדר גודל עצום . זה מביא את האדם להתחזקות בכל נושא הדת ...אין בכך שום פולחן.

לרבים הוא היה מורה דרך וכ-אב/סבא.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם
^

הלוואי שתגיע לציפורן של התנהגות הכללית שלהם והעזרה לזולת. ולא,לא המופרעים הקטנים שמראה התקשורת. בקר בבני-ברק ..בכוללים וישיבות -בבני-תורה אמיתיים.

..

ויק מדבר על הרג, ולמרות שהוא הרבה פעמיים ציין שאין לו בעיה באופן של פעולת הריגה לצרכיו (יהיו אשר יהיו). בגלל חטא העגל.. פונה אלוקים למשה ,שמזרעו יתחיל שושלת עם ישראל.וכל חוטאי העגל יהרגו . משה לא רוצה בכך (אכן מוחמד "למד היטב"),ולכן לבסוף פנה משה לעם מי שחוזר אליי (נאמן לה') לא יפגע. כל אלו ששמו פס נהרגו כולל במגפה שנתן ה'.

אין משחק בעולם יש גם דין. מי שחושב שיעשה מה שבא לו - כנראה טועה.

יפה שאתה מכיר אותי ואת ההתנהגות שלי.

אתה יכול לעזור לזולת כמה שאתה רוצה , הקטע איך הם מתנהגים לשאר האנשים [ כל מי שלא מאמין בדרך שלהם ] ופה , הלוואי שהם היו מגיעים לציפורן שלי.

פורסם
:xyxthumbs:

מישהי שלא מפחדת להגיד את האמת

תותחית!!!

הדבר הראשון שחשבתי לעצמי כשראיתי את עדר הסהרורים, זה שהגיע הזמן לסדר איזה דרכון אירופאי קטן, רק ליתר ביטחון...

נראה כמה זמן הליצנים האלה יחזיקו מעמד בלי שאנחנו נגן עליהם, נממן אותם ונילחם בשבילם.

פורסם
ההתנהגות העדרית של הציבור הזה לא תפסיק להמם אותי לעולם.

הכתיבה שלך מחליאה

"עדר " מכונה לבעלי חיים על 4 שהולכים יחד .

באיזה חוצפה אתה מכנה בני אדם יהודים כחיות ?

אתה לא חייב לאהוב אותם , אין לך זכות להתיחס אליהם כחיות

כמו שנאצים כינו יהודים בשואה .

פורסם

אתה לא מתבייש לבלבל בין לקרוא לבני אדם חיות, לבין עשיית שימוש בביטוי לגיטימי לתיאור התנהגות המונים כקבוצה?

האם השימוש במילה אספסוף יותר נחמדה לך? חתיכת צבוע שכמותך.

הרי הכעס שלך הוא על אי מתן כבוד לשכמותך, ולא על המילה בה השתמשו לתאר את ההתנהגות השבטית וההיסחפות ההמונית המזכירה באופיה להקת ארבה.

פורסם
האם השימוש במילה אספסוף יותר נחמדה לך? חתיכת צבוע שכמותך.

מי אתה שתקרא לי בשמות גנאי , כלומניק .

שום דבר לא לגיטימי , יש כאן מסע חמור ואנטישמי נגד יהודים כי הם חרדים .

כל הקללות שלך שכינוי אספסוף ,להקת ארבה.חתיכת צבוע שכמותך.( כל כתיבתך אנטישמית מיסודה ).

פורסם
  • מחבר

כל בני האדם הם חיות. יהודים ולא יהודים. אם זה אך ורק נגד חרדים - זה לא "אנטישמי". זה אולי אנטי-חרדי.

מה הקשר לנאצים\שואה, לא הבנתי.

פורסם
מי אתה שתקרא לי בשמות גנאי , כלומניק .

שום דבר לא לגיטימי , יש כאן מסע חמור ואנטישמי נגד יהודים כי הם חרדים .

כל הקללות שלך שכינוי אספסוף ,להקת ארבה.חתיכת צבוע שכמותך.( כל כתיבתך אנטישמית מיסודה ).

מי אני? אדם חופשי.

מי אתה? חתיכת עריץ שמפגין פחד וכעס בסביבתו במטרה לדכא את כל מה שאינו עולה בקנה מידה אחד עם תפישת עולמו הצרה וחסרת העצמאות.

אתה בעצמך מנהל מסע חמור ואנטישמי נגד חילונים כי הם אינם מאמינים בהמצאות הדמיון להם אתה עבד חסר מחשבה.

הידבר שוט בשם אדונו לעשות אחרים עבדיו?

ואם לא צלח בכך יכה בהם עד זוב דם וישפילם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.