עבור לתוכן

האם הROUTER שלי גמר את חייו?

Featured Replies

פורסם

יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות...

אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת)

1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק

2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור

3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP

4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER

5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב

האם באמת הROUTER סיים את חייו האיכותיים? למה אני לא מצליח בL2TP כמו שצריך ? יש לי כולה 12MB

אני שוקל לשדרג אך מתלבט בין TPLINK 1043 או DLINK DR655

זאת על מנת לפתור גם את בעיית הקליטה של האייפאד מחדרים מרוחקים, הטלפונים קולטים טוב - SAMSUNG אך האייפאד תמיד מזייף לי

מה אתם אומרים?

פורסם

כמה דברים:

DHCP הוא שרת שמחלק תצורת TCP\IP (ובתוכה DNS, DG, NETBIOS, IP ועוד), הוא לא חייגן. התכוונת אולי שהיה לך חיבור ללא חייגן.

L2TP היא שיטת חיוג מתקדמת (שהגיע במקום ה-PPTP) להוט.

ואתה די ענית לעצמך - חיברת את המודם ישירות, אין ניתוקים והגלישה מהירה - כנראה שהנתב עשה את שלו.

פורסם
  • מחבר

אכן זו היתה כוונתי - DHCP (ללא חייגן) וL2TP (חייגן)

מה לגבי ההמלצה?

מעוניין באחד ש

1) תומך WWDRT

2) כניסת USB

3) טווח קליטה גדול (במיוחד לאייפאד)

פורסם

הדילינק לא תומך ב-DD-WRT

הדילמה נפתרה.

פורסם

יכול להיות שבראוטר או בספק שלו יש קבל מנופח, אם יש לך אפשרות להחליף אותו תחליף...

אם יש לך ספק אלקטוני (לפי המשקל, ספק שמרגיש "קל" ואין בו שנאי מתכתי גדול) שיש לו מתח V זהה, (למרות שרוב הראוטרים של 12V מסתדרים גם אם 7-9) , זרם A זהה או גדול יותר מהספק המקורי, חיבור שמתאים לראוטר ומיקומי ה + ו - בחיבו (מי הפנימי ומי החיצוי) אותו דבר, תנסה איתו - יכול להיות שנדפק הספק ולא הראוטר

פורסם
  • מחבר

נרכש היום tplink 1043

הוא מטיס את האינטרנט

וגם טווח הקליטה השתפר משמעותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים