פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים יש לי בעיה חמורה מאוד...... היום הנתקע לי המחשב ולאחר שעשיתי ריסט ה-norton internet security וה-norton antivirus לא עלו לי. סרקתי את המחשב לי בעזרת האנטיוירוס המקוון של סימנטק ומצאתי כמה וירוסים שאותם מחקתי. אבל עדיין התוכנות לא עלו....החלטתי למחוק את התוכנות ולהתקין אותן מההתחלה אבל זה לא עזר, הן עדיין לא עלו. מישהו יכול לעזור לי?......זה דחוף מאוד יש לי גם שני מחשבים שמחוברים ברשת לאינטרנט והמחשב שמחובר פיזית ל-ADSL מצליח להתחבר לאינטרנט ואילו המחשב השני לא מצליח (כנראה בגלל ה-NIS) נ.ב אני יודע שה-internet security עובד בגלל שסרקתי את המחשב בעזרת הסריקה של סימנטק והתוצאות הראו לי שהוא אכן עובד אבל משום מה אני לא רואה את זה על המחשב. לגבי אנטיוירוס אני לא יודע אם הוא עובד או לא.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים תסיר את התוכנות לגמרי !! ורק אז תתקין אותןקודם כל תסיר את הקבצים ואז תנקה את הרישום(registry(בעזרת תוכנה כמו regcleanerואך ורק לאחר שהסרת את העקבות תפעיל את המחשב מחדש ותתקיןאם עדיין לא עזר... אז רק פורמטנ.ב. אל תשתמש ב NIS ... תוכנה גרועה.... ממליץ בחום על ZONE ALARM
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים תסיר את התוכנות לגמרי !! ורק אז תתקין אותןקודם כל תסיר את הקבצים ואז תנקה את הרישום(registry(בעזרת תוכנה כמו regcleanerואך ורק לאחר שהסרת את העקבות תפעיל את המחשב מחדש ותתקיןאם עדיין לא עזר... אז רק פורמטנ.ב. אל תשתמש ב NIS ... תוכנה גרועה.... ממליץ בחום על ZONE ALARMZA גם לא נקי מבאגים , יש לו בעיה קשה מאוד עם תוכנות P2P כמו eMule למשל שהחברה לא הצליחה לפתור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.