עבור לתוכן

הח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי תשתית הוט וספק הוטנט עם הראוטר של HOTBOX.

אני מבין שזה חיבור ללא חייגן, יש דרך לשנות אייפי באופן עצמאי מבלי להתקשר לספק\תשתית כל פעם שאני ארצה לשנות אייפי?

תודה רבה

פורסם

אתה לא יכול לשנות את ה- IP

מישהו אמר לי ואני לא יודע להגיד עד כמה זה מדוייק, שה- IP משתנה אוטומטית רק אחת לחצי שנה.

פורסם

זה משתנה כל 3 חודשים ויש סיכוי גבוה שתקבל את אותה הכתובת שוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על התגובות.

נניח ואני לא רוצה לחשוף את הכתובת שלי מול אתר מסוים, אבל אני חייב כתובת IP ישראלית.

אמרו לי שאני צריך VPS עם dedicated ip ישראלי, מישהו יכול להכווין אותי איפה אני משיג את זה?

תודה

פורסם

VPS זה שרת וירטואלי.

אתה צריך לשלם על השרת (או להרים שרת וירטואלי בעצמך) ולשלם על כתובת IP בשביל אותו שרת.

נראה לי יהיה יותר פשוט להשתמש בשרת פרוקסי או hidemyass.com

אפשרות נוספת זה להתחבר עם חייגן על גבי החיבור ללא חייגן. זה כנראה יוריד לך את המהירות אבל זה ישנה לך את הכתובת.

פורסם

מה שכתבו לך נכון בהחלט.

בקשר לאתר - אם אתה מתכוון לעשות דברים זדוניים - שתדע שהאתר הזה לא יעזור לך בכלל.

ההמלצה שלי, במקרים כאלה, היא כמו ההמלצה הקודמת - פרוקסי.

רק מה? אם אתה חייב IP מישראל אתה חייב גם פרוקסי ישראלי.

רק מה 2? אליה וקוץ בה - להשתמש בפרוקסי ישראלי לא כל כך נפוץ ואם אתה עושה דברים כאלה אזי:

1. אתה לא תהיה היחידי בעל ה-IP הנ"ל, קרי, אולי תחסום בגלל כפילות.

2. כשניגשים לאותו פרוקסי, הוא יודע מי ניגש אליו ובאיזה שעה, ומכיוון שמדובר בפרוקסי די קטן, יעלו עליך בקלות אם אתה מתכנן דברים לא חוקיים.

בקשר להוט - החיבור נקרא MPLS, שהוא חיבור ללא חייגן, ולכן ה-IP בו קבוע.

והכי הכי פשוט? חפש רשת אלחוטית וקיבלת IP ישראלי שונה.

פורסם
  • מחבר
מה שכתבו לך נכון בהחלט.

בקשר לאתר - אם אתה מתכוון לעשות דברים זדוניים - שתדע שהאתר הזה לא יעזור לך בכלל.

ההמלצה שלי, במקרים כאלה, היא כמו ההמלצה הקודמת - פרוקסי.

רק מה? אם אתה חייב IP מישראל אתה חייב גם פרוקסי ישראלי.

רק מה 2? אליה וקוץ בה - להשתמש בפרוקסי ישראלי לא כל כך נפוץ ואם אתה עושה דברים כאלה אזי:

1. אתה לא תהיה היחידי בעל ה-IP הנ"ל, קרי, אולי תחסום בגלל כפילות.

2. כשניגשים לאותו פרוקסי, הוא יודע מי ניגש אליו ובאיזה שעה, ומכיוון שמדובר בפרוקסי די קטן, יעלו עליך בקלות אם אתה מתכנן דברים לא חוקיים.

בקשר להוט - החיבור נקרא MPLS, שהוא חיבור ללא חייגן, ולכן ה-IP בו קבוע.

והכי הכי פשוט? חפש רשת אלחוטית וקיבלת IP ישראלי שונה.

אני לא הולך לעשות משהו זדוני, עשיתי טעות ועברתי על החוקים של אתר אז נתנו לי באן.

תגיד מה אתה אומר אם אני אצור נקודת WIFI בעזרת הטלפון שלי ועם לפטופ אתחבר לנקודה זו ואגלוש לאתר, האייפי יהיה שונה בדקתי את העניין וכל פעם אני גם יוכל להחליף אייפי.

יעבוד?

אין שום סיכוי שיקשרו את זה למחשב הקודם נכון? כי הרי אני גולש דרך הרשת הסלולרית....

VPS זה שרת וירטואלי.

אתה צריך לשלם על השרת (או להרים שרת וירטואלי בעצמך) ולשלם על כתובת IP בשביל אותו שרת.

נראה לי יהיה יותר פשוט להשתמש בשרת פרוקסי או hidemyass.com

אפשרות נוספת זה להתחבר עם חייגן על גבי החיבור ללא חייגן. זה כנראה יוריד לך את המהירות אבל זה ישנה לך את הכתובת.

איך אני מתחבר עם חייגן על חיבור ללא חייגן?

תודה לשניכם

פורסם

תשובות:

"תגיד מה אתה אומר אם אני אצור נקודת WIFI בעזרת הטלפון שלי ועם לפטופ אתחבר לנקודה זו ואגלוש לאתר, האייפי יהיה שונה בדקתי את העניין וכל פעם אני גם יוכל להחליף אייפי.

יעבוד?

אין שום סיכוי שיקשרו את זה למחשב הקודם נכון? כי הרי אני גולש דרך הרשת הסלולרית...."

התשובה היא חיובית בתנאי שהטלפון שלך יעבור כיבוי והדלקה מחדש. קח בחשבון שיש חברות מסוימות (בארץ פחות נתקלתי בזה) שמציבת STATIC IP לפי SIM (שווה ערך לכתובת מאק).

"איך אני מתחבר עם חייגן על חיבור ללא חייגן?"

אתה לא, HOT מגדירים את זה בשבילך ואתה אמור לדבר איתם ולבדוק מולם. כשהם יבדקו בפרות, אתה תדע.

פורסם

לא יותר פשוט לפנות להנהלת האתר במקום כל הסיפור הזה שרקמת פה?

פורסם
תשובות:

"איך אני מתחבר עם חייגן על חיבור ללא חייגן?"

אתה לא, HOT מגדירים את זה בשבילך ואתה אמור לדבר איתם ולבדוק מולם. כשהם יבדקו בפרות, אתה תדע.

זה חיבור חייגן במקום חיבור ללא חייגן. סביר להניח שהוא על 100 מגה ולא יעשו את זה.

כל מה שצריך לעשות זה לבקש משתמש וסיסמה מהספק ולהגדיר חייגן על המחשב. החיבור המוצפן ירכב על גבי החיבור ללא חייגן והמהירות תרד רק במחשב שלך ותוכל לצאת לאינטרנט דרך הכתובת IP שקיבלת עם החייגן.

פורסם

אם תשנה את ה-MAC של הנתב, האיפי גם יתחלף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים