פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים עדיין יש תקווה :-)))))))))))))http://www.charlieintel.com/2013/10/03/ghosts-on-pc-no-fov-slider-at-the-moment-looking-into-mod-tools-greater-post-launch-support/תהנו
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים no fov slider=bad game. ה FOV הרגיל ב COD נוראי, אם זה המצב לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק הזה...עברו שנים מאז ש ACTIVISION שחררו כלים שהיה באמת אפשר לעשות איתם משהו, הם נועלים את המשחקים שלהם יותר מידי, גם אם יוציאו MOD TOOLS זה יהיה משהו כמו הזבל שהיה ל BLOPS וזה יצא בשלב מאוחר.
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים עדיין זה לא מואשר וגם ככה זה בטח יקח להם עוד פעם חצי שנה בשביל להוציא בטא למוד טולס
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים אם אני זוכר נכון גם פה בהתחלה לא היה אפשר לשנות FOV וקצת אחרי יציאת המשחק הוסיפו תאופציה לזה
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים no fov slider=bad game. ה FOV הרגיל ב COD נוראי, אם זה המצב לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק הזה...עברו שנים מאז ש ACTIVISION שחררו כלים שהיה באמת אפשר לעשות איתם משהו, הם נועלים את המשחקים שלהם יותר מידי, גם אם יוציאו MOD TOOLS זה יהיה משהו כמו הזבל שהיה ל BLOPS וזה יצא בשלב מאוחר.MW2 לא היה אפשר לשנות FOV ו תחילת MW3 גם לא היה אפשר להחליף FOV ועדיין שיחקו בזה וMW2 היה הרבה יותר טוב מ BO2 ו MW3 שהיה אפשר לשנות FOV. ויניב היה אפשר להחליף FOV עדכנו פשוט אחרי זה שאפשר לשנות עד 90 במקום עד 80.
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים נדב קוראים לו אסף לא יניב... למרות שיניב קצת יותר חכםבונא יזרע לבטלה אל תשכח מה אתהגם אם לא דיברנו הרבה זמן ולא הזכרתי לך אתה עדיין ביצה שלי וככה תמיד תשאר
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים טוב בגלל שיש פה ילדים בקהילה שסתם מדברים שטויות ואני כבר לא מבין מה הם רוצים מהחיים שלי כשהם באים בשאלות אז ככה, כשאמרו שיש dedicated servers לCOD:GHOSTS זה לא אומר שיהיה promode ותאמת שזה גם לא כל כך משנה לא בכל משחק צריך שיהיה promode... אבל זה לא קשור מה שחשוב הוא שיהיה mod tool וזה מה שיביא לכך שיהיה promod לא הdedicated servers המסריח שלכם יכולים להיות dedicated servers ולא יהיה promod...
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים טוב בגלל שיש פה ילדים בקהילה שסתם מדברים שטויות ואני כבר לא מבין מה הם רוצים מהחיים שלי כשהם באים בשאלות אז ככה, כשאמרו שיש dedicated servers לCOD:GHOSTS זה לא אומר שיהיה promode ותאמת שזה גם לא כל כך משנה לא בכל משחק צריך שיהיה promode... אבל זה לא קשור מה שחשוב הוא שיהיה mod tool וזה מה שיביא לכך שיהיה promod לא הdedicated servers המסריח שלכם יכולים להיות dedicated servers ולא יהיה promod...מה אתה רוצה מתן שיגעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים מה נראה לכם שבקוד4 המוד-טולס יצא עם המשחק? גם שם יצא באיחור כמו בBO1 ומקווה שגם פה. ואני מחכה לשמוע על הFOV SLIDER, אם אני שוב מוגבל לFOV 65.. ויש משהו שלא הבנתי עם השרתים, יש DEDI רק לפאבליק ותחרותי צריך להיות עם הוסט או משהו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.