עבור לתוכן

cod ghosts mod tool!!

Featured Replies

פורסם

no fov slider=bad game. ה FOV הרגיל ב COD נוראי, אם זה המצב לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק הזה...

עברו שנים מאז ש ACTIVISION שחררו כלים שהיה באמת אפשר לעשות איתם משהו, הם נועלים את המשחקים שלהם יותר מידי, גם אם יוציאו MOD TOOLS זה יהיה משהו כמו הזבל שהיה ל BLOPS וזה יצא בשלב מאוחר.

פורסם

עדיין זה לא מואשר וגם ככה זה בטח יקח להם עוד פעם חצי שנה בשביל להוציא בטא למוד טולס

פורסם

אם אני זוכר נכון גם פה בהתחלה לא היה אפשר לשנות FOV וקצת אחרי יציאת המשחק הוסיפו תאופציה לזה

פורסם
no fov slider=bad game. ה FOV הרגיל ב COD נוראי, אם זה המצב לא ממליץ לאף אחד לקנות את המשחק הזה...

עברו שנים מאז ש ACTIVISION שחררו כלים שהיה באמת אפשר לעשות איתם משהו, הם נועלים את המשחקים שלהם יותר מידי, גם אם יוציאו MOD TOOLS זה יהיה משהו כמו הזבל שהיה ל BLOPS וזה יצא בשלב מאוחר.

MW2 לא היה אפשר לשנות FOV ו תחילת MW3 גם לא היה אפשר להחליף FOV ועדיין שיחקו בזה וMW2 היה הרבה יותר טוב מ BO2 ו MW3 שהיה אפשר לשנות FOV.

ויניב היה אפשר להחליף FOV עדכנו פשוט אחרי זה שאפשר לשנות עד 90 במקום עד 80.

פורסם

נדב קוראים לו אסף לא יניב... למרות שיניב קצת יותר חכם

פורסם

ניראהלי נדב קיבל זיקפה שהוא ראה את הכותרת של הנושא

פורסם

מה זה יניב איך אתה מדבר זה פורום עם ילדים קטנים(באן לכל החיים לjex5u)

פורסם

עזבו GHOSTS בואו cod4

פורסם
נדב קוראים לו אסף לא יניב... למרות שיניב קצת יותר חכם

בונא יזרע לבטלה אל תשכח מה אתה

גם אם לא דיברנו הרבה זמן ולא הזכרתי לך אתה עדיין ביצה שלי וככה תמיד תשאר

פורסם

טוב בגלל שיש פה ילדים בקהילה שסתם מדברים שטויות ואני כבר לא מבין מה הם רוצים מהחיים שלי כשהם באים בשאלות אז ככה, כשאמרו שיש dedicated servers לCOD:GHOSTS זה לא אומר שיהיה promode ותאמת שזה גם לא כל כך משנה לא בכל משחק צריך שיהיה promode... אבל זה לא קשור מה שחשוב הוא שיהיה mod tool וזה מה שיביא לכך שיהיה promod לא הdedicated servers המסריח שלכם יכולים להיות dedicated servers ולא יהיה promod...

פורסם
טוב בגלל שיש פה ילדים בקהילה שסתם מדברים שטויות ואני כבר לא מבין מה הם רוצים מהחיים שלי כשהם באים בשאלות אז ככה, כשאמרו שיש dedicated servers לCOD:GHOSTS זה לא אומר שיהיה promode ותאמת שזה גם לא כל כך משנה לא בכל משחק צריך שיהיה promode... אבל זה לא קשור מה שחשוב הוא שיהיה mod tool וזה מה שיביא לכך שיהיה promod לא הdedicated servers המסריח שלכם יכולים להיות dedicated servers ולא יהיה promod...

מה אתה רוצה מתן שיגעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

הם שואלים שאלות מפגרות מה אני יכול לעשות...

פורסם
הם שואלים שאלות מפגרות מה אני יכול לעשות...

hhhhhhhhhh oev otha

פורסם

מה נראה לכם שבקוד4 המוד-טולס יצא עם המשחק? גם שם יצא באיחור כמו בBO1 ומקווה שגם פה.

ואני מחכה לשמוע על הFOV SLIDER, אם אני שוב מוגבל לFOV 65.. :)

ויש משהו שלא הבנתי עם השרתים, יש DEDI רק לפאבליק ותחרותי צריך להיות עם הוסט או משהו כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים