עבור לתוכן

שאלה: SLI על מסך אחד !

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .:huh:

פורסם

אין בעיה להפעיל על מסך אחד, צריך שהם יהיו מחוברים בינהם כדי שיהיה sli

פורסם

כי מי שצריך SLI משתמש ביותר ממסך אחד בד"כ.

פורסם

יותר נכון מי שצריך SLI משתמש ביותר משני מסכים בדרך כלל, אי אפשר לשחק על שני מסכים כיוון שמרכז המשחק מתרחש בין שנייהם ולמשל כוונת הרובה

במשחק FPS תוצג לך על המסגרת בין שני המסכים ולכן כשמשתמשים בשלושה מסכים, מרכז המשחק יושב על המסך האמצעי.

פורסם

אין קשר בין כמות המסכים לSLI או CF,המונחים מייצגים שילוב כוח עיבוד של כמה מעבדים גראפים,. לא קשור ל"גודל" התצוגה, או כמות המסכים.

פורסם

בדרך כלל אנשים שמשתמשים ב-SLI או ב-CFX עושים זאת כדי לקבל עוד כוח עיבוד ולהתמודד עם רזולוציות מטורפות שנובעות ברוב המקרים מכמה מסכים.

למסך יחיד מספיק כרטיס בודד וחזק אלא אם אתה משחק על מסך עם רזולוציה של 2560X1440 משחקים ממש תובעניים ואתה ״זונת גרפיקה״ שחייבת את כל הפילטרים על מקס.

פורסם
בדרך כלל אנשים שמשתמשים ב-SLI או ב-CFX עושים זאת כדי לקבל עוד כוח עיבוד ולהתמודד עם רזולוציות מטורפות שנובעות ברוב המקרים מכמה מסכים. למסך יחיד מספיק כרטיס בודד וחזק אלא אם אתה משחק על מסך עם רזולוציה של 2560X1440 משחקים ממש תובעניים ואתה ״זונת גרפיקה״ שחייבת את כל הפילטרים על מקס.

לא בדיוק. עיבוד משולב קיים כבר כמה שנים טובות AKA VOODOO2, הוא נועד ליישומים שמצריכים כוח עיבוד רב, המטרה היא כוח עיבוד לא ריבוי מסכים. מסך 4K למשל יצריך SLI, פשוט גם כח העיבוד וגם גובה הרזולוציה גדלים עם הזמן. אבל יעודו הראשי הוא כח עיבוד. תחנות פיתוח תלת מימד לא צריכות המון מסכים, אבל צריכות כח עיבוד עצום על כן יהיה שם בד"כ מערך כרטיסים.

פורסם

ברור שמדובר על כוח עיבוד, אבל למה שמישהו ירצה SLI או לחלופין CFX למסך בודד של 1920?

מכאן טענו שבדרך כלל הרזולוציות המטורפות שדורשות כוח עיבוד גדול מגיעות ממערכי מסכים.

פורסם

מי ירצה ? עד לפני דור או 2 לא היה לך ברירה לשחק FHD יכולת רק עם מערך.... קח אותי עם מערך 6970, משחקים כבדים מחייבים מערך של מעבדים ...AKA BF4B שם אני FHD + MSAA4 ועל ~45-50 רק הדור האחרון של המעבדים הגראפים הוא הראשון שמאפשר את זה וטיפה מעבר ושיהיה שחיק בכרטיס בודד. תמיד תהיה דרישה ליותר כח עיבוד. וזה ניתן לישום רק בעזרת כמה מעבדים. אין פה קשר לכמות המסכים.

פורסם

הבחור מדבר בזמן עתיד ולא בזמן עבר, מה שהיה ״עבר זמנו בטל קורבנו״. אנחנו מדברים על כרטיסים של היום.

פורסם
מי ירצה ? עד לפני דור או 2 לא היה לך ברירה לשחק FHD יכולת רק עם מערך.... קח אותי עם מערך 6970, משחקים כבדים מחייבים מערך של מעבדים
שום דבר לא מחייב מערך. רק ג'וקים בראש של אנשים מחייבים מערך. :)
פורסם

QTTP זו תשובה מתחכמת..תשכח ממשחק ותחשוב על תוכנת תלת מימד.

idanmal גם בעתיד זה יהיה, תמיד יהיה צורך ביותר כח עיבוד.

ומי שרוצה יותר חייב כמה מעבדים, וזה לא נוגע רק לגראפיקה, פשוט פה היישום נקרא SLI/CF.

פורסם
QTTP זו תשובה מתחכמת..תשכח ממשחק ותחשוב על תוכנת תלת מימד.
התשובה שלך היא המתחכמת. :)

כן, יש סוגים של עיבוד (אולי בתוכנות 3D) שדורשים מערך כרטיסים.

יש גם סוגי עיבוד שדורשים מחשב-על של 1000 מעבדים! או אפילו חווה שלמה של מחשבים כאלה!

אבל פה זה לא פורום של אנשים שעושים עיבודים כאלה. פה זה פורום של פרינצסות שהכניסו לעצמם לראש (בעזרתם האדיבה של אחרים) שאם אין להם מיליון משהו לשנייה בULTRA SUPER DUPER, אז זה כאילו הם כרגע עברו אונס קבוצתי.

פורסם

ממש לא, הפוענטה היא שאין קשר בין כמות המסכים לריבוי מעבדים. פעם לFHD היה צורך במערך, היום ל4K יש צורך במערך וכו'.

אבל חפרנו ... :xyxthumbs:

פורסם

ועוד איך יש קשר. לא קשר ישיר אך בהחלט הקשר קיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים