עבור לתוכן

שאלה נפוצה אך לא בימינו: E8400 VS Q6600 VS Q8300

Featured Replies

פורסם

מה שחשוב שתבין זה שגם אם מעבר ל E8400 יביא לך שיפור כלשהו (והוא יביא) - בסופו של דבר אתה תוציא על זה כסף שיעכב אותך מלהחליף את הפלטפורמה הזו, שזמנה פשוט עבר.

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ה Q9550, נניח, כן מצליח לספק ביצועים לא רעים. אבל הוא יקר מדי. לא שווה להוציא עליו 350 - 400 שקלים כי בלא הרבה יותר אפשר להחליף לוח ומעבד גם יחד. אפילו לכאלו חדשים...
צריך גם להחליף זכרון. אני בכל זאת מתקשה לראות איך אתה מצליח לרכוש במחיר קרוב ל400 שקלים שילוש של Core i3 מודרני (או i5 ישן יותר), לוח ו4GB זכרון.
פורסם
אין לך טעם "להתפשר" כי זה לזרוק כסף לפח.

אין לך טעם לשדרג ל" Q9000 ומשהו" - אתה צריך לשדרג ל Q9400 ומעלה. אבל כמו שאמרתי, המעבדים האלה פשוט יקרים בצורה קיצונית. אפשר כבר לקנות זיווג משומש מקביל או טוב יותר באותו המחיר או קצת יותר. סוקט 775 זה חרא טהור, אני מצטער על הרגע שבו קניתי אותו (כי אם הייתי קונה בזמנו AM3, הייתי יכול לשדרג מעבד בקלות).

תשדרג שילוש או תשאר עם מה שיש.

אם היית קונה AM3 באותה תקופה מה זה היה עוזר?

היום חלק מהמעבדים עברו לסוקט FM1 או FM2.

אני עם AM3 ולא יכול לשדרג לשום מעבד נורמלי של 6/8 ליבות, כי ע"פ GIGABYTE הלוח לא תומך בהם בכלל.

צפוי בקרוב מעבר לסוקט 1150 לi5 4XXX.

צריך גם להחליף זכרון. אני בכל זאת מתקשה לראות איך אתה מצליח לרכוש במחיר קרוב ל400 שקלים שילוש של Core i3 מודרני (או i5 ישן יותר), לוח ו4GB זכרון.

זה לא יקרה, אבל באמת ב700-800₪ אפשר לקבל AMD בעל 4 ליבות, לוח אם סביר ו4GB ראם DDR3.

נערך על-ידי dorsht

פורסם

ב 400 לא, אבל ב 500 - 600 אפשר. אמרתי זיווג, לא שילוש. האמת שמחירי ה DDR3 נכון לכרגע די בשמיים... התעלמתי מהעובדה הבעייתית הזו.

אני עם AM3 ולא יכול לשדרג לשום מעבד נורמלי של 6/8 ליבות, כי ע"פ GIGABYTE הלוח לא תומך בהם בכלל.

צפוי בקרוב מעבר לסוקט 1150 לi5 4XXX.

בזמנו כשבדקתי היה אפשר למצוא Phenom 955/965 במחירים מאוד סבירים (75 - 90 דולר בערך) ב Ali Express. אמור להיות שדרוג משמעותי מכפול ליבה ולהספיק למשחקים חדשים.

פורסם
ב 400 לא, אבל ב 500 - 600 אפשר. אמרתי זיווג, לא שילוש. האמת שמחירי ה DDR3 נכון לכרגע די בשמיים... התעלמתי מהעובדה הבעייתית הזו.

בזמנו כשבדקתי היה אפשר למצוא Phenom 955/965 במחירים מאוד סבירים (75 - 90 דולר בערך) ב Ali Express. אמור להיות שדרוג משמעותי מכפול ליבה ולהספיק למשחקים חדשים.

אכן מחירי הDDR3 עלו. בKSP לפניי כמה חודשים היית יכול לקנות סטיק 4GB ב120₪. היום המחיר קרוב ל200₪!

(אבל SKYPC מוכרים 8GB של קינגסטון ב210₪, נכון לשבוע שעבר)

אגב, אני עם AM3 של 4 ליבות, איזה שדרוג בדיוק ייתן לי מעבד טיפה יותר חזק?

(יש לי PHENOM II X4 810, והוא עוד עם OC מ2.6 ל3.25GHZ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים