פורסם 2002 במרץ 2523 שנים כמו שהבנתם אני בלי מחשב כבר 3 ימים......עכשיו כמובן אתם שואלים: "למה?"וזה הולך ככה:יום שישי פירקתי את מחשבי היקר כדי שאוכל להרכיב למארז גלגליםתהליך הרכבת הגלגלים עבר בשלום ויצא יפה מאוד אבל........הרכבתי את המחשב חזרה ופתאום אין לי boot!בדקתי הכל וההרד דיסק שלי לא עובד אך ורק עם המחשב שליבדקתי את ההרד דיסק על מחשב אחר והוא עובדש מעולה ועל המחשב שלי הוא לא עובד!יש לכם רעיונות למה? כיע ההרד דיסק השני עובד וגם הדיסקים........תודה לכל מי שיעזור............
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים ההרד השני עובד על המחשב שלך?כי אם ההרד דיסק שלך לא עובד אצלך אבל עובד על מחשב אחר, זה נשמע כאילו שערוץ הIDE שלו נהרס איכשהו.אתה בטוח שלא החליק לך המברג לכיוון לוח האם?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר הכל עובד חוץ מהרד דיסק הספציפי הזה..............הביוס רואה אותו אבל דוס לא רואה ולא עושה לו dirובמחשב אחר הוא עובד מעולה
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים (1)תנסה להחליף בין הid של הסידירום לבין של הארדיסק.(2) או שתשנה את הארדיסק לסקנדרי מאסטר ואת הסידירום לפרימרי מאסטר(אצלי זה כך).
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים ההארדיסק מג'ומפר כראוי? אם כן... נסה לחבר אותו ללא שום ג'מפר עליו ולראות מה קורה.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר אוי אלוהים.......אל תהפוך אותי לאידיוט.........ברור שהוא מג'ופר! הוא גם עובד על מחשב אחר! רק על המחשב הזה הוא לא עובד!!!!!!!!
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר תגיד לי.......... יש לך בעיות???????? (ליאיר לא לרוקפורד)אי אפשר לחבר כבל ide הפוך! צריך לשבור שביל זה את הפינים על הלוח ועל ההרד דיסק!לרוקפורד: זה לא הגיוני כי הכבל הזה ואחר עובד על הרד דיסק אחר
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים לא צריך לשבור פינים, אבל גם לא צריך להפוך.כנס לBIOS ובצע AUTO DETECTION תוודא שהוא מזהה אותו, שמור שינויים ונסה שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.