פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים הכנה: המעבד: הסרת ה-IHS: הפשוש: אחרי ניקוי: קצת לק שקוף על המייצבי מתח (תודה לאישתי על התרומה): אחרי ה-Liquid Ultra: ובחזרה למחשב: תוצאות: 40 -> 33 במנוחה 89 -> 71 OCCT LINPACK (לליבה הכי חמה) win!
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים פששש... תוצאות מרשימות. אתה על תדר בסיס? ובכל מקרה, אני מחכה למי שיש לו את הביצים להרכיב את הקירור ישירות לשבב, בלי IHS
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים פששש... תוצאות מרשימות. אתה על תדר בסיס?ובכל מקרה, אני מחכה למי שיש לו את הביצים להרכיב את הקירור ישירות לשבב, בלי IHS פעם לא היה IHS.... מעבדים גראפים עדיין ללא IHS... צריך פשוט להזהר.
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים אני על סטוק, זה אפילו לא K אתה יודע עקפתה חברה שעושה 50 מיליארד מיליארד דולר בשנה ובעלת 85 אלף עובדים ועשרות אלפי פטנטים, וכל זה בעזרת פטיש,קרש וזוג ביצים. עכשיו מעניין למה אינטל לא עלתה על זה פטיש וקרש הם יכולים להשיג אבל כנראה של*ונות שם אין ביצים.
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים אתה באמת חושב שאינטל שמו שם משחה טרמית זולה בגלל שהם לא יודעים שאפשר יותר טוב?
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים אני יכול להבין את הפעולה לצורך התנסות, פרקטית דילידינג למעבד NON-K לא באמת תורם לחויית השימוש שכן התחממות יתר על המידה אי כאן, דבר שגם ככה מזכה באחריות.
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים אתה באמת חושב שאינטל שמו שם משחה טרמית זולה בגלל שהם לא יודעים שאפשר יותר טוב? הנימה שלי הייתה צינית ומרירה (כנראה שלא מספיק ציני מריר ) , ברור שהם יודעים , זאת הסיבה שקראתי להם *ונות. אני מבין בדיוק למה הם שמו משחה זולה, כשאתה מונופול אתה יכול לעשות מה שבא לך.
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים מחבר אני יכול להבין את הפעולה לצורך התנסות, פרקטית דילידינג למעבד NON-K לא באמת תורם לחויית השימוש שכן התחממות יתר על המידה אי כאן, דבר שגם ככה מזכה באחריות.נטו סקרנות :-)
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים הנימה שלי הייתה צינית ומרירה (כנראה שלא מספיק ציני מריר ) , ברור שהם יודעים , זאת הסיבה שקראתי להם *ונות.אני מבין בדיוק למה הם שמו משחה זולה, כשאתה מונופול אתה יכול לעשות מה שבא לך. באמת לא היית מספיק ציני ומריר. נסה את זה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.