עבור לתוכן

** ה-BR-6478AC זמין לרכישה בישראל

Featured Replies

פורסם

כל התיאוריה שלך מבוססת על ה"בדיוק להיפך" שלך - אבל בפועל..... אף אחד לא מכבה את המחשב.

הפעם האחרונה שעשיתי restart היתה לדעתי לפני כמה חודשים כשקניתי הרדיסק פנימי חדש.

מה הקשר בכלל למהירות הורדות...

אנשים לא מכבים את המחשב מהסיבה הפשוטה שהם תמיד משתמשים בו. זה לא כמו בשנות ה-90 שילדים "שיחקו במחשב" שעתיים ביום.

פורסם

זה נכון רק לחלק מהאנשים.

מה עם אלו שהמחשב נכנס לSLEEP אחרי שעה של חוסר שימוש?

מה עם אלו שמגדירים למחשב להיכבות?

מה עם אלו שיש להם SSD וממש לא מעוניינים להשאיר את המחשב דולק 24/7 רק כדי לחסוך 10-20 שניות בהדלקה.

מה עם אלו שרוצים לחסוך חשמל?

וכשהמחשב HIGH END כמו שכבר ציינתי, עלות החשמל מצטברת לסכומים חודשיים/שנתיים בעלי משמעות.

פורסם

א. אין שום קשר בין הסקר ובין בסיס הטענה שעליה אנחנו מדברים, שהיא - האם אתם מכבים את המחשב או לא. אם הם לא מכבים את המחשב, אז זה לא משנה אם הם חושבים שהם רוצים כניסת USB, כי גם אם הם רוצים הם עדיין לא צריכים - הם יכולים לחבר כונן רגיל למחשב שדולק תמיד וזה יהיה בדיוק אותו דבר.

ב. הניסוח של הסקר הוא מטומטם. זה כמו לשאול "מי רוצה פרארי?". למה שמישהו יצביע ל"לא"? ברור שכולם רוצים, איזה אינטרס יש למישהו לרצות שלא יהיה? זאת שאלה דבילית.

ג. החנונים של HWzone הם רחוקים שנות אור מלהיות מדגם מייצג.

פורסם
  • מחבר

מהירות חיבור ה-USB בנתבים היא מחפירה ולכן שימושית לדברים מאוד פשוטים ולהעברות של קבצים קטנים. מי שרוצה לשתף מידע בצורה רצינית יחבר את הדיסק למחשב או ירכוש מערך NAS. לטעמי השימושיות של הפונקציה הזו גבולית.

שם לב שבסקירות שלי אני בודק את המהירות של פורט ה-USB וכבר שנים רבות שהתוצאות שם הם זוועה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני לא קונה נתב בשביל אקטרה חיבורי USB

Cheif, תוכל לענות לי רק על השאלה לגבי רכישת הנתב מבזק ?

אני לא מתלהב מהנתבים של בזק. הפונקציונאליות שלהם מאוד בסיסית ובדרך כלל היכולת האלחוטית די נחותה. אם הדרישות שלך הן ממש בסיסיות, אתה יכול ללכת על זה אבל לשימושים קצת יותר רציניים עדיפה הדרך שהמלצתי לך.

פורסם

היום במיוחד שמחיר החשמל עולה כול הזמן והרבה והמעבדים וכרטיס גרפי החדשים צורכים יותר חשמל

וגם מתחממים הרבה יותר

דורשים קירור גדול יותר עם מאוורר מרעיש יותר ויותר מאווררים בשביל לשמור אתו קר ופולטים הרבה חום לחדר

יש סיבה מוצדקת לאנשים לכבות את המחשב כשהם לא בבית או ישנים וללכת לשחק כדורגל או כדורסל זה עדיף

פורסם
מהירות חיבור ה-USB בנתבים היא מחפירה ולכן שימושית לדברים מאוד פשוטים ולהעברות של קבצים קטנים. מי שרוצה לשתף מידע בצורה רצינית יחבר את הדיסק למחשב או ירכוש מערך NAS. לטעמי השימושיות של הפונקציה הזו גבולית.

תסכים איתי שגם מבחינה כלכלית(בהשוואה לNAS) וגם מבחינת מורכבות(הגדרות, לוגיסטיקה, עקביות בזמינות הכונן), הרבה יותר פשוט יעיל ונוח למשתמש הביתי לחבר כונן רשת לראוטר, שהוא בוא לא נשכח הרכיב שמשמש כמרכז התקשורת בין המחשבים בבית.

לכן ההגיון אומר שיותר ויותר ראוטרים יציעו אפשרות זו(מגמה שאפשר לראות בשנים האחרונות), ועם הזמן גם ישפרו ביצועים כמתבקש בתחום בו מדור לדור יש רכיבים חזקים מהירים יותר(ועם הזמן גם זולים יותר).

הסתכלתי בכמה סיקורי נתבים שלך ורק באחד מתוך 3 מצאתי בדיקת מהירות לחיבור הUSB.

דווקא בחדשים יותר נראה שאתה לא בודק.

חבל.

פורסם
היום במיוחד שמחיר החשמל עולה כול הזמן והרבה והמעבדים וכרטיס גרפי החדשים צורכים יותר חשמל

וגם מתחממים הרבה יותר

דורשים קירור גדול יותר עם מאוורר מרעיש יותר ויותר מאווררים בשביל לשמור אתו קר ופולטים הרבה חום לחדר

יש סיבה מוצדקת לאנשים לכבות את המחשב כשהם לא בבית או ישנים וללכת לשחק כדורגל או כדורסל זה עדיף

צריך להיות ממש קמצן או ממש עני בשביל לכבות את המחשב כדי לחסוך 5-10 ש"ח בחודש בחשבון החשמל.

מה גם שלאף אחד מהנ"ל (קמצן או עני) כנראה שאין מחשבים סופר זוללנים עם כרטיסי מסך עוצמתיים וכו' וכו'.

אני חושב שאתה נותן יותר מדיי "קרדיט" למחשב מסריח - צריכת החשמל שלו זניחה לחלוטין בהשוואה לצריכה ביתית ממוצעת, בטח ובטח כשמדובר על בית אב עם משפחה שלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים