פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים מחבר אני נותן את כל מה שציינתי כי אני מנסה להיפטר מרכוש כי אני לא נוסע לחול עם ציודולכן אני נותן אותו למי שיקנה את המחשב אני לא מחפש לשמור לעצמי דברים אלא להפך בגלל זה גם המחיר שאני נותן על המחשב יחסית זול
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים אם תקנה מחשב חדש בחול כבר יהיו לך ווינדוס, אופיס ומשחקים... למה לקנות אותם שוב?
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים מחבר חיובי . עדיין רלוונטי עד מחר ב4 יש לי קונה ב5.5 אם אתה מציע 6 ותוכל להגיע מחרמבחינתי סגור חבר'ה מדובר פה על מחשב מפלצת חזק מאוד שמריץ הכול!!!!!! אבל הכול!!! יותר נכון מעיף הכולבמחיר הזוי מפרט זהה לא תמצאו בפחות מ13.000 אלף וזה מבלי לחשבן את המתנות שאין לי זמן למכור אותם ב שווי 2000 ש"ח שמי שיקנה יקבל אותם מתנה מחר ב4 זה יימכר ב5.5 K מי שמעוניין להציע יותר ומסוגל להגיע מחר יקבל אותו כמו כן יש טעות במודעה הלוח הוא הדגם המתקדם יותר GA-X79S-UP5-WIFI ולא UD 5 כפי שפורסם- - - תגובה אוחדה: - - -ושכחתי גם לציין שהמחשב בתול כלומר לא בוצע בו אוברקלוקינג וכדומה {למרות שהלוח מיועד לכך} המחשב שימש למסחר בשוק ההון ואיזה משחק לפני השינה ותו לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.