עבור לתוכן

i7 4820k מגיע ל-5ghz בממוצע על קירור אוויר,מגרד לי לשדרג!

Featured Replies

פורסם

העמבה הזאת בצינורות עושה לי רע, אני לא חובב גדול של חלקיקים.

באמת שבב בינוני משהו. לפחות אתה יכול להינות מבקר זיכרון מתקדם ובאס גבוה יותר שמקפיצים לך יכולת רינדור. ה-3770K שלי ב-4800 מגה-הרץ על 1.352V מקבל ברינדור בדיוק נקודה פחות.

פורסם
כמה דברים: 1) האוברקלוק נעשה אך ורק למטרת בדיקה ולא ל-24/7.

2) המעבד לא כזה פנינה -עושה 4.84ghz על 1.5v

אולי זה קשור ללוח (x79 extreme 6) .

3) במתח הזה הליבות מגיעות במאמץ ל-80 מעלות.

4) כדי לטפס מעל צריך לבטל נימים.

5) כמו שנאמר פה , לעבודה יומיומית ה-4820k יהיה עדיף ב-4.6 על 1.32v

עם טמפרטורות של 60-65 מעלות לעומת 4770K באותו תדר ומתח עם 80-85 מעלות.

הכל כמובן תחת קירור מים עם 2 רדיאטורים כפולים 240

אחלה של מערכת קירור מים יש לך וגם אני מודה לך על כל התוצאות והבדיקות!

עכשיו אני לא מצטער כל כך שהימרתי על ה3770K, למרות שה4820K עדיין אטרקטיבי לאוברקלוקרים כבדים, כנראה שאני לא אחד כזה (עדיין).

אני עדיין חושד שיש קשר לביוס של פלטפורמת הX79 שהוא לא מספיק מותאם לאוברקלוק עם ה4820K, כשהמעבד יצא

כל אתרי הביקורות לא הצליחו לעשות לעשות לו OC בכלל בביוס הראשוני של אייבי אקסטרים כי המכפלה הייתה נעולה (ב4930K זה לא היה נעול), רק בביוסים שיצאו אחר כך אנשים הצליחו להמהיר אותו.

לוח האם שלך הוא לוח של רמת ביניים בX79 אז נכון זה לא לוח פרימיום עם "שם מגניב" אבל יש לו יכולות OC טובות בהחלט עם ה8+4 Power Phase design. ברור לי ששום עדכון קושחה לא יעשה קסמים ויהפוך כל מעבד בינוני לפנינת

אוברקלוקינג אבל אני חושב שאפשר לגרד עוד קצת ביצועים עם ביוס יותר משודרג למעבד הספציפי הזה. (במידה ויהיה אינטרס לעשות זאת).

המעבד שלך לא פנינה אבל 4.6GHZ בטמפרטורה כזאת נמוכה ובמתח הזה הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

5 גיגה-הרץ בממוצע? צר לי לשבור לך את החלומות, vidoe אבל אתה מסתכל בליגת האוברקלוקרים העולמית. המקום בו אנשים מקבלים חסויות עם מגשים של מעבדים ובחנים את האיכותיים ביותר מבין עשרות מעבדים.

כן, אני כן מסכים ש-4820K הוא פיסת חומרה פנטסטית ואקח אותו בכל יום על 4770K או 3770K למשל. ואני מקווה להראות לכולכם ממש בקרוב. אבל לגבי תדר המהרה ממוצע בשוק אפשר להנמיך יפה ציפיות.

ליאור אתה "הורדת אותי מהעץ" בנושא ה4820K ובזכותך חסכתי כמעט 2000 ש"ח אז תודה לך על העזרה בדיון הזה.

נערך על-ידי vidoe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים