עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד באזור ה2000-2500ש"ח

Featured Replies

פורסם

לתוכנות האלה צריך זיכרון פנימי של 8GB, כך שזו השקעה נוספת מצידך של עוד 180 ש"ח (סטיק 4GB) ואז אתה מגיע ל-2,900~ בקלות.

כאשר אם נשווה למול ה-NP370:

מחיר 2600 מול 2900

מעבד I3-3120M מול I5-3210M

משקל 2 ק"ג מול 2.5 ק"ג

מסך מט מול מסך מבריק

כרטיס מסך מובנה Intel 4000 בשני המחשבים

8GB (מגיע במחיר) מול 8GB (כולל השדרוג במחיר)

זמן סוללה דיי זהה הייתי אומר לשני המחשבים

ללא צורב מול כולל צורב (לכן גם ההבדל במשקל)

כולל מע' הפעלה מול ללא מע' הפעלה

אחריות 3 שנים בשני המחשבים

זה בערך מסכם את הדיון, החלטה שלך.

• תגובות 42
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבאתי את הASUS עם 8GB ב2700 בסוף..

מקווה שהכל יעבוד עליו כמו שצריך ושבחרתי נכון..

תודה רבה על העזרה!!

[quote name=Chevy;4793433

את הכונן הקיים אתה יכול להוציא ולשים בתוך מארז USB ובכך הוא ישמש אותך ככונן גיבוי חיצוני (עולה סביב ה-40-50 שקל באיביי' date=' עם חיבור USB 3.0)

.

יש לך המצלה לאחד טוב? לא מצאתי משהו בEBAY..

פורסם

עם אחריות ל-3 שנים, נכון?

בעיקרון, אם אתה לא צריך צורב במחשב, אתה יכול להוציא אותו ולשים במקומו דיסק קשיח ואז לא תצטרך להתפשר על נפח של ה-SSD בלבד.

ראה את הסטיקי - http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD

מתאם החלפת צורב בדיסק קשיח - http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-to-SATA-2nd-Hard-Drive-SSD-HDD-Caddy-for-ASUS-K55A-replace-UJ8C0-DVD-/390618224988?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item5af2a9195c

מארז בסיסי לכונן חיצוני (בגלל המחיר אני לא יודע אם זה באמת ב-USB 3.0 אמיתי ומהיר כי זה לא מחברה מוכרת)-

http://www.ebay.com/itm/SuperSpeed-USB-3-0-SATA-HD-HDD-Case-Enclosure-Box-For-2-5-inch-Hard-Drive-/130981177160?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item1e7f162748

ממליץ לקנות גם קייס שיהיה מאורגן יותר-

http://www.ebay.com/itm/2-5-External-Zip-Case-Cover-Portable-Hard-Drive-SATA-HDD-Black-Durable-Carry-/181176324770?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item2a2ef352a2

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

הגעתי הבייתה עם המחשב ומסתבר שעבדו עליי.. מכרו לי משומש ותקול!

החזרתי לחנות והחזירו לי כמובן את הכסף בלי להתווכח אפילו..

אבל לפחות ראיתי שהוא כבד יחסית, אז עכשיו כנראה אני אקח או את הסמסונג או שאולי אני אגדיל את התקציב ויקח מחשב קצת יותר חזק..

פורסם

מה?

באיזו חנות מדובר? (אם אתה לא רוצה לכתוב את שמה פה, שלח לי בפרטי שאדע לא לשים קישורים אליה)

מה ראית במחשב? מבחינת שהוא משומש ותקול.

כאמור - ראית בעצמך שהוא כבד, הסמסונג מצויין וההבדל לא כזה קריטי בין I3 ל-I5 כמו שאתה חושב.

פורסם
  • מחבר

עוד בחנות חשדתי כי הקופסה לא הייתה סגורה לגמרי והעטיפה של המטען היה קצת קרוע..

הגעתי הבייתה, היציאה של הUSB2 קיצרה, ויציאה אחרת של USB3 היה שבור..

בנוסף, המדבקה של הדגם מכשיר עם הסיריאל שלו היה נראה שמישהו התעסק איתה, כלומר הוציא והדביק שוב..

שלחתי לך בפרטי את השם החנות..

איך אדע אבל שלקנות מהחנות נייד נייד הם כן אמינים? כי השירות לקוחות שלהם לא משהו, עדיין לא חזרו אליי..

פורסם
  • מחבר

חחח אז ממש לא היה ככה, טוב שאני יודע עכשיו..

פתח ישר את הקופסה לפני שהראה לי שהיא סגורה הרמטית.

בפנים הסוללה הייתה מחוברת למחשב.

הכל לא היה ארוז בניילונים סתם עטוף כזה בקטנה..

לא היה חוברות של היצרן..

פורסם
  • מחבר

מזה השרשור הזה?

מדובר על החנות PC ONLINE בפ"ת..

פורסם
  • מחבר

אגב, גם התברר לי שהאחריות היא בסופו של דבר דרכם והם שולחים לIBM..(כנראה שהם מתקנים לבד ללא שליחת המחשב..) וזה מסביר את העניין שהסירו את המדבקה של הסיריאל..

פורסם

עוד סיבה להימנע.

אם כי אין היגיון בכך - כי האחריות צריכה להיות דרך IBM ישירות מהצרכן ל-IBM בלי תיווך, על בסיס מס' סידורי.

ממליץ לכולם להתקשר לנותן האחריות ולוודא איתו מאיזה תאריך האחריות נכנסה ולעדכן בהתאם לחשבונית הקנייה כדי לקבל 3 שנים מלאות.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי עכשיו את הסמסונג מנייד נייד.. נקווה שהוא כן יספק אותי ויהיה טוב..

תודה רבה על כל העזרה!

תגידו, יש טעם לקנות משטח קירור או שזה חארטה?

אם כן יש לכם המלצה לאחד טוב שיתאים לי לסמסונג?

פורסם
זה חארטה
פורסם
  • מחבר

סבבה

תודה רבה לכם על כל העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים