עבור לתוכן

3D stereoscopic טוב גם במסכים שיש בהם 3D מובנה

Featured Replies

פורסם

[h=2]3D stereoscopic זה תכונה להמרת 3D במסכים[/h]האם הוא טוב גם במסכי 3D ?

אם הוא טוב במה זה מתבטא ?

האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם [h=2]3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?[/h]

פורסם

תלת מימד סטריאוסקופי היא שם התכונה באופן כללי. יצא לי איי שם ב-2009 להתנסות. זה מהנה ללא ספק אבל החסרונות גדולים מאוד.

בראש ובראשנה זה כאב הראש והסחרחורות, לאחר מכן איכות הצבעים הירודה וקצב תמונות לשניה נמוך. התכונה היא לא ייחודית וניתנת לישום בשני קצוות המטבע

פורסם
  • מחבר

2009 זה לפני 4 שנים ,מאז המסכים השתנו רבות .

כאב ראש וסחרחורות רק אומרים שיש בעיה גופנית אצלך שמונעת ממך להינות מתלת מימד .

איכות צבעים ירודה גם קשורה למסך שלא עובד בהרץ נכון

.

פורסם

השתמשתי בסמסונג T240, מסך שגם בסטנדרטים של היום עומד לא רע. אין לי בעיה גופנית, בזה תצטרך להאמין לי.

אין קשר בין תדר שידור לאיכות צבעים, ואין הרץ לא נכון. או שהמסך עובד או שהוא לא, במקרה ההוא עבד ב-60 הרץ לצורך העניין..

קצת לא הבנתי, ביקשת חוות דעת על חוויית השימוש בטכנולוגיה וכשקיבלת אחת סתרת אותה לחלוטין?

ממליץ לך לנסות בעצמך, כל מה שאתה צריך הוא זוג משקפי "תלת-מימד" (בכוונה במרכאות), ותוכנה ותוכל להתנסות מכל מחשב. מועקה על הראש ואיכות צבעים ירודה מובטחת. אין דרך להתחמק מזה.

לא אופן ביצוע פעולת תלת מימד סטריאוסקופי ולא השימוש בה השתנה ב-25 השנים האחרונות. גם היום עם מסך מתקדם דוגמת U2713HM איכות החווייה דומה. מי שרוצה תלת מימד אמיתי יאלץ להשתמש במסך 120 הרץ, במשדר ומשקפי שאטר

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בסמסונג T240

זה מסך של 60 HZ ולא מתאים צריך לפחות לתלת מימד 120 HZ כי הצבעים לא נכונים ויראה זוואה

אין לי בעיה גופנית, בזה תצטרך להאמין לי.

בגלל שטענת שראית במסך 60HZ זה אומר שלא ראית במסך נכון עם HZ נכון

אין קשר בין תדר שידור לאיכות צבעים, ואין הרץ לא נכון.

נו באמת אתה יושב פה 24 שעות באתר שנים ואתה לא קורא חומר ?

http://www.nvidia.com/object/product-geforce-3d-vision2-wireless-glasses-kit-us.html

Get best-in-class 2D gaming with ultra-smooth 120 fps

gaming on 120Hz monitors

כתוב

ביקשת חוות דעת על חוויית השימוש בטכנולוגיה וכשקיבלת אחת סתרת אותה לחלוטין?

ביקשתי מאדם שמבין

מתברר שהמנהל כאן אין לו מושג איך להפעיל את החוויה הזאת

ואני עם 10 דקות ניסיון צריך להסביר לך כמה אתה טועה ?.

זה שביקשתי חו"ד ,לא אומר שאני חייב לקבל אותה , במיוחד שלא נכונה לחלוטין .

צער לי .

פורסם

צער לך, אבל דע מה אתה מבקש לפני שאתה שואל. אתה יודע מזה זה תלת מימד סטריאוסקופי, פותח דיון נכבד? זה:

3d_stereo_mercedes.jpg

השילוב של גווני אדום וציאן ליצירת תלת מימד מלאכותי. בפעם הבאה אל תבוא בבקשה להתנסות עם טכנולוגיה מסויימת אם אתה לא יודע איך היא נקראת.

Your attitude determines your altitude

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר
צער לך, אבל דע מה אתה מבקש לפני שאתה שואל. אתה יודע מזה זה תלת מימד סטריאוסקופי, פותח דיון נכבד? זה:

השילוב של גווני אדום וציאן ליצירת תלת מימד מלאכותי. בפעם הבאה אל תבוא בבקשה להתנסות עם טכנולוגיה מסויימת אם אתה לא יודע איך היא נקראת.

Your attitude determines your altitude

וואוו אכזבת אותי שוב

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7950/Pages/radeon-7950.aspx#3

AMD HD3D technology5

• Stereoscopic 3D display/glasses support
  • Blu-ray 3D support

זה שאתה לא מתמחה ומבין על מה אתה עונה רק נראה מהתשובה שלך

אתה לא מבין הולך ומחפש בגוגל דברים ומסתבך עם עצמך

השילוב של גווני אדום וציאן שייך לשנות ה- 50 במאה הקודמת שם זה התחיל

מאז התפתח והיום אין כבר השילוב של גווני אדום וציאן

כי השיטה התפתחה

במקום לא לענות שלא מבינים הסתבכת לגמרי , בשיטה שמתה לגמרי .

כיום השיטה עובדת אחרת ומשתמשת במשקפיים אחרים .

בשאלה שלי כתבתי וציטוט :

האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם

3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?

נבידייה או AMD

- - - תגובה אוחדה: - - -

בשאלה שלי כתבתי וציטוט :

האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם

3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?

נבידייה או AMD לא הוציאו מעולם משקפיים עם גווני אדום וציאן ליצירת תלת מימד

ככה שפשוט ענית בלי ידע רק מה שגוגל קישר אותך

ובגלל שאין לך ידע נפלת לטכנולוגיה של שנות ה- 50 שהתחלה אז ...

הדבר בכי גרוע לאחר שהסתבכת חיפשה להאשים אותי על חוסר הידע שלך .

נערך על-ידי אורבך1

פורסם

לא הבנתי, אתה בא להעמיד אותי במקום על חוסר דיוק במונח שלך?

אני הדגמתי בתצוגה בארץ (תחרות אוברקלוקינג של האתר) תלת מימד בתערוכה בשיתוף היבואן של אנוידיה כשאנשים עוד לא ידעו במה מדובר. אז חסוך ממני האשמות וזילות פורום בחוסר ידיעה כשאתה מדבר על חוסר מינוח מדוייק. אתה מתבקש להרגיע את הטון ולכבד, אחרת תהיה בחוץ, סימפל אס.

כל מה שחסר לפורום זה עוד חכמולוג מתחכם. אם בסבלנות היית שואל במקום להטיח זלזול אולי היית זוכה להסבר מעמיק על HD3D ו-3D Vision שימצא את שאלותיך וימלא את חוסר המידע שבשבילו פתחת את הדיון.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

נראה לי יש פה חוסר תקשורת :) אנסה לעשות סדר.

3D Stereoscopic:

1. Anaglyph (אדום \ ציאן) - איכות הכי גרועה. כל מסך עם משקפי קרטון וצלופן יעבדו.

2. Polarized / Passive - מסך 3D מותאם למשקפיי "קולנוע" פאסיביות. רזולוציה חלקית. זווית צפייה מוגבלת. כאבי ראש אפשריים.

3. Active / Shutter - מסך 3D 120hz עם משקפיים אקטיביות (צמצמים + משדר\מקלט). יותר מאמץ על העיניים כתוצאה מפליקר. רזולוציה מלאה. נחשבת לשיטה הכי איכותית. אולם מסכי 120hz היום יש רק עם פאנל TN.

אנוידיה תומכת בכל השיטות דרך הדריבר ו\או 3DTV Play. אם זה משקפי אנגליף, ערכת ה-3DVision או מסכים\טלויזיות 3D

אקטיבי ופאסיבי שמגיעים עם משקפיים משלהם. (מסכי 3D פאסיבי שלא נתמכים אפשר להפעיל עם EDID Override / Inf)

כמו כן יש תוכנה צד שלישי Tridef שעובדת עם AMD ו-Nvidia, אני מאמין שגם היא מכסה את כל השיטות.

שים לב שמסכים\טלויזיות 3D עם משקפיים שלהם בחיבור HDMI לא יתנו לך יותר מ-24hz או 30 לכל עין ברז' 1080p (אלא אם תוריד ל-720p), בעוד שמסכי 120hz עם ערכת 3DVision בחיבור כבל DL-DVI מציגים 60hz לכל עין ב-1080p.

אז לשאלתך ה-3DVision2 של אנוידיה נותן את המענה הטוב יותר לגיימינג מבחינת קצב רענון ולפיכך FPS, כאשר גם האיכות משופרת בשילוב מסך תומך בטכנולוגית Lightboost. אבל אם אתה מחבר טלויזיה 3D עם משקפיים משלה, תקבל אותה איכות (והגבלת קצב רענון) באם זה AMD או Nvidia. במקרה זה ההבדל יסתכם בתמיכת הדריבר בטלויזיה המדוברת ובנוסף תמיכת דריבר NV כנגד תוכנת Tridef להמרת משחקים ללא 3D מובנה, כאשר גם שם ידה של אנוידיה על העליונה (אתה יכול לבחור בין הדריבר לבין Tridef כרצונך, כאשר AMD מוגבלים ל-Tridef).

נערך על-ידי SyndromE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים