עבור לתוכן

שווה לקנות GTA 4?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
תעלה צילום מסך של זה. ממש לא מובן למה אתה מתכוון.

אין מה לצלם תדמיין או ריבוע לבן קטן או כל מיני צורות קטנות לבנות מופיעות מדי פעם בזמן המשחק...כאילו למשל שמשו פתוח בשולחן עבודה ומפריע..למרות שאין לי כלום בשולחן עבודה...

פורסם

המשחק בהתחלה באמת לא עבד כמו שצריך, אחרי שהוציאו גם עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך וגם עדכונים למשחק הוא עובד חלק ממש כמו כל משחק אחר, סיימתי אותו בערך 3 פעמים ונהנתי כל פעם מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך איפה יש לי את בעיית ההיבהוב..בכל גירסה שליברטי סיטי סטוריס משולב איתה בתפריט...אם יש לך גרסה טובה בלי ליברטי סיטי שכנראה עובדת טוב אני אשמח שתכוון אותי בפרטי

פורסם

תקנה את המשחק ותפסיק להסתבך...

בסטים יש לך גרסה נפרדת רק ל gta 4 (מה שאתה קורא לה עם ליברלי סיטי בתפריט. לחיצה על הליברטי סיטי יפתח לך את הLIVE עם אפשרות לקנות את ההרחבות על בסיס נקודות מיקרוסופט, אבל עם הסגירה של ה games for windows live נראה לי כבר לא אפשרי לקנות את זה) ואחת נפרדת ל- 2 ההרחבות ( אבל לא כוללת את הסיפור של gta 4, בתפריט שלה יש רק את 2 ההרחבות)

לא ידוע לי אם יש גרסה בסטים שכוללת גם את 4 וגם את ההרחבות כמו שיש לקונסולות, אבל יש אפשרות לקנות את שלושתם (שניהם?) יחד במחיר מוזל (gta 4 complete edition)

פורסם

עדיף פשוט שהוא יוסיף לWishlist את Grand Theft Auto Complete Pack ויחכה פשוט להנחה של 75% ויקנה ב12.49$ .

כי כמו שאתה רואה אחרי שהוא אמר משהו כזה

חחחחחחחחחח הצחקת אותי רוקסטאר עושה פורט חרא למשחק ואני צריך לשלם על זה? לא תודה שהם ישלמו לי על העוגמת נפש בלנסות למצוא פאטצ'ים לתיקון
לא נראה לי שהוא ירצה לקנות את הGrand Theft Auto IV: Complete Edition ב29.99$ רק בשביל לראות שהGrand Theft Auto Complete Pack פתאום יעלה 12.49$ בהנחה.

ובכלל לגבי סוף המשפט בציטוט, למי שיש את המשחק המקורי בSteam המשחק פשוט מתעדכן כשיש עדכון חדש זמין ככה שאין צורך בכלל בלחפש טלאי תוכנה(וגם מילים בשפה העברית, כי לקחת את המילה Patch ולהוסיף י' ו-ם' לא באמת הופך את זה למילה בעברית =\ ).

פורסם
  • מחבר

אם אתם אומרים אומרים לי שאני אקנה את המשחק ולא יהיו בו לאגים כלל אז אני אקנה...אבל אני לא רוצה חתול בשק

פורסם
  • מחבר

??...

פורסם
אם אתם אומרים אומרים לי שאני אקנה את המשחק ולא יהיו בו לאגים כלל אז אני אקנה...אבל אני לא רוצה חתול בשק
לאג זה בכלל כשמשחקים ברשת .

אולי בינתיים כשאין הנחה תבקש פשוט מחבר שיש לו את המשחק המקורי בSteam לנסות על המחשב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים