עבור לתוכן

שווה לקנות GTA 4?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מקורי אבל הבנתי שגם בגרסת המקור יש לאגים ותקיעות....יש למישו פיתרון לזה?

פורסם

בגלל כל הרעש שיצא עם GTA V, הייתי חייב להתקין שוב את IV בשביל לשחק.. ככה בשביל הכייף, ואני עדיין נהנה מכל רגע מהמשחק הזה..

אצלי המשחק רץ חלק בלי שום תקיעות וכדומה.

פורסם

די פתרו את העניין הזה עם העדכונים.

אבל בכל זאת המשחק עלול עדיין לא לעבוד ב-100% ואין פתרון חוץ מלהוריד הגדרות. מה לעשות, פורט גרוע...

אצלי GTA4 עובד מעולה על הגדרות כמעט מקסימליות (הכל מקס' חוץ מ- view distance ו- details distance שעומדים אצלי על 65 מעל זה אני מתחיל לקבל מיקרו קרטועים), אבל משום מה ההרחבה the ballad of gay tony רצה הרבה יותר גרוע למרות שהיא עברה אופטימיזציה יותר טובה (ולצורך העניין the lost and the damned עובד גם כן מעולה)

ממליץ גם להצטייד בקונטרולר כלשהו בשביל כמה קטעי מסוקים. השליטה במסוק עם מקלדת ועכבר לדעתי פשוט זוועתית ולא נוחה בעליל

פורסם
  • מחבר

אז אם אקנה מקורי ואשתמש בהגדרות שאמרת הוא יעבוד לי חלק?

פורסם

ממליץ גם להצטייד בקונטרולר כלשהו בשביל כמה קטעי מסוקים. השליטה במסוק עם מקלדת ועכבר לדעתי פשוט זוועתית ולא נוחה בעליל

אני משתמש ב-F510, ומשום מה.. מאוד קשה להגות את האוטו.. יש טיפים? :\

המצלמה תמיד בורחת כזה.. לא יודע מה לעשות עם זה..

פורסם

תבדוק אולי אפשר לשחק עם ה- sensitivity של הסטיקים בהגדרות. אני משחק עם קונטרולר Xbox 360 ואין לי בעיות בכלל. עניין המצלמה אני מאמין שזה עניין של הרגל לשחק עם קונטרולר, המצלמה לא קבועה מאחורי האוטו כמו לדוגמה ב- NFS, ותמיד צריך לשחק גם עם הסטיק הימני להתאים את הזוית של המצלמה

אבל אני משחק בעיקר עם עכבר ומקלדת, ועובר לקונטרולר רק בשביל מסוקים

אז אם אקנה מקורי ואשתמש בהגדרות שאמרת הוא יעבוד לי חלק?

לא. זה תלוי במחשב שלך. אם יש לך כרטיס מסך של nvidia תן ל- geforce experience להגדיר לך את כל ההגדרות ואם צריך תוריד קצת. מעבר לזה תשחק עם ההגדרות ותראה מה עובד ומה לא. בשביל זה יש גם את ה- benchmark במשחק. ואם תרשום לנו את המפרט שלך נוכל לעזור לך להתאים את ההגדרות

פורסם

פותח הדיון, לדעתי קצת אחרת את הרכבת. חבילת GTA מהראשון עד האחרון כולל הרחבה כבר היה ב-10 דולרים. אולי אפשר למצוא עדיין במחיר סביר.

פורסם
  • מחבר

הורדתי גרסה אחרת של המשחק והוא עובד לי סבבה...בהגדרות גרפיקה אני מרגיש שאני יכול לקבל יותר השאלה מה כדאי לשנות?

יש לי את הג'יפורס אקספריינס

והמפרט זה מעבד I5 4670

כרטיס GTX770 וזיכרון 8 ג'יגה

פורסם

יש לי 80+ משחקים בסטים ועל הקניה של gta 4 אני מצטער בכל פעם שאני עובר על הרשימה.

שלמתי כסף טוב על המשחק הזה ואז הייתי צריך להתמודד עם באגים הזויים שהפתרונות שלהם כללו שינויים בקוד של המשחק עצמו בשביל "לעבוד עליו" שהמחשב שלי פחות טוב ממה שהוא באמת.

זה מוצר פגום, הם היו יכולים להחליט שאין להם את הכוחות להתאים אותו למחשב כמו שהם עשו ב5 ואז לא הייתי אומר מילה, זה מוצר שהם פתחו וזכותם לעשות איתו מה שבא להם.

אבל מהרגע שבו הם מכרו לי אותו והודיעו שהוא מתאים לחומרה שלי, מה שבדיעבד מסתבר כלא נכון, זו פשוט רמאות לשמה כלפי הלקוחות.

אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה הייתי מוריד את המשחק באופן לא חוקי או לא משחק בו בכלל (אני 100% נגד הורדות לא חוקיות של משחקים, אבל אם החברה מרמה אותי אין לי בעיה להחזיר להם באותו מטבע).

פורסם
פותח הדיון, לדעתי קצת אחרת את הרכבת. חבילת GTA מהראשון עד האחרון כולל הרחבה כבר היה ב-10 דולרים. אולי אפשר למצוא עדיין במחיר סביר.
הוא יכול פשוט להמתין קצת למבצעים בSteam ולקנות ב10$~12.5$ את כל החבילה, אאל"ט עוד חודש בערך Halloween .
פורסם

@DORAZABI אם אתה חושב שאתה מסוגל ליותר, אז תגדיר הגדרות יותר גבוהות. אבל המחשב שלך אמור ליהיות מסוגל להריץ את המשחק על המקסימום ב 1080p

@Kak דווקא את רוב הבאגים תיקנו. שיחקתי שבוע שעבר playthrough מלא מ- א' עד ת' ולא נתקלתי בבאגים ששמתי לב אליהם. אבל נשאר באג אחד מאוד רציני במשחק במשימה האחרונה שלו

***** ספויילר *****

במשימה האחרונה כשצריך לעלות על ההליקופטר על ידי לחיצה על הרווח הרבה פעמים בלתי אפשרי להשלים את הקטע הזה לא משנה כמה מהר אתה לוחץ על הכפתור.

הפתרון יחסית פשוט, אבל משום מה אחרי כל הזמן הזה שהמשחק קיים עדיין לא תוקן.

כדי לעבור את זה יש לשחק רגיל עד הקטע איפה שמתחיל הבאג (מה שכתבתי בספויילר), לעצור את המשחק ולפתוח task manager, להגדיר למשחק affinity לליבה אחת בלבד, לחזור למשחק, לעבור את הקטע הזה ואז אפשר לחזור ל- task manager ולהחזיר affinity לכלל הליבות ולהמשיך במשחק כרגיל.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי למצוא גרסה טובה של המשחק עם כל העידכונים של נוסטים שעובדת חלק אצלי גם עם כל ההגדרות הגבוהות...הבעיה שלפעמים לעיתים מהבהב כמו ריבוע קטן לבן במסך של המשחק..משו שלא תמיד מורגש אבל לי כל דבר מפריע...מישו יודע מזה?

פורסם

תעלה צילום מסך של זה. ממש לא מובן למה אתה מתכוון.

פורסם

"גרסה טובה של המשחק"?

אל תוריד גרסאות לא חוקיות. תקנה את המשחק וזהו. כמו שהציעו אתה יכול לחכות חודש למבצעי Halloween, בטח יהיה באיזה חצי מחיר.

פורסם
  • מחבר
"גרסה טובה של המשחק"?

אל תוריד גרסאות לא חוקיות. תקנה את המשחק וזהו. כמו שהציעו אתה יכול לחכות חודש למבצעי Halloween, בטח יהיה באיזה חצי מחיר.

חחחחחחחחחח הצחקת אותי רוקסטאר עושה פורט חרא למשחק ואני צריך לשלם על זה? לא תודה שהם ישלמו לי על העוגמת נפש בלנסות למצוא פאטצ'ים לתיקון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים