עבור לתוכן

WD BLACK 1TB SATA3 ?

Featured Replies

פורסם

כולם טובים היום

כל השאר זה עניין של מזל

אחת הסיבות שהסדרה השחורה יקרה יותר היא בגלל תקופת אחריות ארוכה יותר.

אני מרוצה מסדרת הגרין שאני מחזיק.

די והותר לאכסון נטו

פורסם

^^חיובי

יש לי 2 ירוקים לאחסון סרטים/מוזיקה בנפח 3TB כ"א - פנימי, ובמארז חיצוני

פורסם
כולם טובים היום

כל השאר זה עניין של מזל

אחת הסיבות שהסדרה השחורה יקרה יותר היא בגלל תקופת אחריות ארוכה יותר.

אני מרוצה מסדרת הגרין שאני מחזיק.

די והותר לאכסון נטו

לא מסכים איתך.

הרדיסקים הולכים וגדלים.

מדי פעם אתה צריך להעתיק/להעביר נתונים(הולכים וגדלים) מכונן לכונן, ואז הכונן האיטי הוא זה שקובע את המהירות.

המטרה שלי היא להעלות כמה שאפשר בגבול האפשרי והמשתלם, את ביצועי הכוננים(בעיקר קריאה/כתיבה רציפה).

אם כונן איטי עולה X ונותן 30% פחות ביצועים רציפים בהעתקות, וכונן לא איטי עולה בערך אותו דבר ונותן ביצועים עדיפים משמעותית, אז מבחינתי זאת תהיה שגיאה להגביל את הפעולות בין הכוננים שלי למשך 5 השנים הבאות.

גם אם לצרכים שלי ביצועי ההרדיסק לא באמת קריטים.

מספיק שיום אחד אני מוצא את עצמי עושה העתקה ענקית בין כוננים, וזמן העתקה מסתיים תוך שעתיים במקום שעה ורבע, כדי לגרום לי לחשוב מראש על הצורך הברור מאליו לשיפור ביצועי המינימום בכוננים במידת האפשר.

ואם אני אבחר לעשות גיבוי מלא יומי לאחד ההרדיסקים.

למה שאני אבחר בכונן שיקח 3 שעות במקום 2?

שלא לדבר על ההשפעה הטובה על תהליך השיפור המוצרים, שיש לצרכנים על השוק בבואם להעדיף מוצרים בעלי ביצועים טובים יותר.

פורסם

אתה לא צריך להסכים איתי.

להפך, כל משתמש יש לו דרישות משלו, וכאמור אני הצגתי את שלי.

במעבר לכונן חדש אולי יש משמעות למהיר ואףות העתקה, אך נדירים מאוד המקרים שאני עושה זאת, כך שלסבול דיחוי של דקות או עד חצי שעה הם בהחלט סבירים בעיני.

אין לי טעם לקחת כונן יקר יותר, אומנם מהיר יותר וחם יותר עבור מטרת אכסון. במיוחד כשמדובר במערכת של לא מעט קשיחים

שכל אחד יעשה את החושבים שלו, אם הייתי הולך על דיסקים לעבודה יומיומית, ניחא, הייתי בוחר במשהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים