עבור לתוכן

החלטתי איזה נייד לקנות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה :)

ובקשר למדבקה האפורה על הקרטון האפור של אסוס , כמו שיש בסרטון שהבאתי בעמוד הקודם אין לי מה לדאוג ?

פורסם

כן, אין בעיה. ככה זה צריך להיות.

פורסם
  • מחבר

תודה :) . דרך אגב הבנתי שיש מספר סידורי במחשב שבאמצעותו אני יכול לבדוק באתר של אסוס על המחשב שלי , איפה נמצא המספר הסידורי הזה אם אתה יודע? ואיפה באתר של אסוס ניתן לבדוק? תודה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה :-)

לא היה לי הכי זמן לבדוק את המחשב או להתעסק איתו, אז עכשיו אני קצת אבדוק אותו יותר לעומק.

יש לי שאלה- המחשב אמור להגיע עם 750 גיגה שזה הרבה, אבל בפועל הוא מגיע עם הרבה פחות, למעשה פחות מ-700 .

הוא מחולק לשניים אחד : 279 מתוכם 239 פנויים (כנראה המערכת הפעלה) ואחד 398 , כלומר בפועל כולל מערכת ההפעלה יש רק עם 677 גיגה , כלומר כמעט 100 גיגה פחות מהמוצהר, עכשיו אני יודע שיש סטיה למעלה או למטה בגודל הדיסק וזה לא מדוייק, אך סטיה כזאת גדולה? בכוונה קניתי 750 גיגה, בפועל זה כאילו קניתי אותו עם 650 .

שאלה נוספת (אולי אתה לא יודע) יש לי בבית אופיס 2007 מקורי בדיסק. אני אצטרך להשתמש באופיס ואני לא חושב שאם יש לי 2007 אני צריך להשקיע עוד כסף ולקנות יותר חדש. העניין הוא שהאופיס 2007 מותקן באחד המחשבים בבית, זה לא יצור בעיה אם אני אתקין אותו גם במחשב שלי? זה לא כמו שמתקינים אותו וינדוס מקורי על שני מחשבים?

בנוסף קצת חבל שאין במחשב מנורה שה CAPS LOCT פועל, למרות שזה כותר במסך.

ומשהו אחרון (סליחה על החפירה) איך אני יכול לראות את כול המפרט של המחשב?צריך להוריד תוכנה בשביל זה או שניתן דרך המחשב עצמו?

ושוב תודה :-)

פורסם

צריכה להיות לך גם מחיצה נוספת לשחזור המערכת, לשם הולכים גם עוד כמה עשרות GB.

אין לי מושג לגבי האופיס בעניין ההתקנה בשני המחשבים

מפרט שלם אתה יכול לראות דרך התוכנה הבאה נניח - http://www.hwinfo.com

שים לב שלפעמים הכרטיס מסך לא יופיע כ"ראשי", בגלל שיש 2 שבבים גרפיים (מובנה + AMD) ובעזרת התוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך ניתן לשלוט במתי כל אחד פועל, כך שאל תיבהל אם הוא לא יופיע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. 100 גיגה כמעט הולכים למחיצת השחזור ? איפה אני יכול לראות את זה?

פורסם

מחיצת שחזור צריכה להיות 25GB עד כמה שאני יודע.

דיסק קשיח של 750GB, בפועל יהיה 698GB בלבד נקי.

279 C

D 398

Recovery 25

= 700GB ~~

כך שהכל תקין.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא קשור אליך, אבל סתם מסקרנות- למה היצרן מפרסם נפח דיסק של 750 שבפועל לפי מה שכתבת הוא מיועד להיות +- 700 גיגה כולל המערכת הפעלה?

כלומר מי שקונה 500 וכו' מקבל בפועל דיסק יחסית ממש קטן.

פורסם

עניין של חשבון - http://www.howtogeek.com/123268/windows-hard-drive-wrong-capacity/

אתה לא היחיד שמתעצבן על הגזל הזה, היו גם לא מעט ניסיונות או תביעות בארה"ב בעניין על החברות עצמן (שמייצרות את הכוננים)

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה טכנית כללית :

אם המחשב שלי בחדר רוב הזמן וכנראה הוא יהיה מחובר לחשמל, האם עדיף לנתק את הסוללה ולהשאיר אותו מחובר רק לחשמל או שזה לא משנה?

יש לי חבר שרוב הזמן המחשב שלו בחדר, הוא שם את הסוללה בארון, הוא אמר לי שאם הסוללה בפנים אפילו שהמחשב מחובר לחשמל היא עדיין נשחקת ונהרסת עם הזמן.

זה נכון?

ותודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים