עבור לתוכן

איך מטיסים את המטוס?!

Featured Replies

פורסם

אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי

אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד

יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק?

איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי

פורסם

ברור שיורידו אותך, אנשים כבר שנתיים על המשחק למדו את כל תורת התעופה עוד מימי האחים רייט,בכל מקרה כנס לשרת ריק ותתחיל להתאמן על הטסה וטכניקות התחמקות נטו, אחר כך שתרגיש בטוח בעצמך תכנס לשרת עם קצת שחקנים כיוון ששרת מלא משמעו יותר שחקנים שרוצים להוריד אותך,ורק בסוף בסוף שהצלחת כבר להפיל כמה וכמה טייסים מנוסים תעבור לשרת

מלא...ככה הצלחתי בזמנו לשפר את הטסת המסוק שלי, ניסיתי לעשות circle strafe עם המסוק בשרת מלא וקלטתי שזה לא יצליח לי אז נכנסתי לשרת ריק ותרגלתי שעתיים עד שהצלחתי בלי לחץ ובלי שחקנים מרגיזים עם איגלות שננעלים עליך ;) ... אני משחק עם המקלדת אבל כל אחד מה שנוח לו....( נ.ב, כנס ליו טיוב תרשום bf3 jets tutorial ותלמד כמה טכניקות התחמקות כמו פניות חדות, חיתוך מספריים לופים ועוד...)שיהיה המון בהצלחה!

פורסם

תעשה 360 עם המסוק כמו ב A-Team :)

פורסם

יש הרבה מהלכים לדעת בשביל להתחמק, וצריך לשמור על המהירות על 300 בערך כדי לפנות הכי חד, אישית התלהבתי בהתחלה אבל כשקלטתי שכל המשחק זה לעשות סיבובים שעתיים עם המטוס השני כדי שהוא לא יפגע בך ושמי ששומר על המהירות יותר טוב יש לו את היתרון (שזה דבר ממש מעפן ולא מעניין, לשחק עם S כל חצי שניה), ובכלל צריך להשתמש עם העכבר כדי לכוון כמו שצריך שזה מרגיש לי ממש מוזר... בקיצור עבר כל החשק.

ואם כבר מישהו הולך להשקיע ללמוד את המהלכים של ההתחמקות שישחק בסימולטור קרב ששם המשחק זה לא ללחוץ S כל רבע שניה ולהפריע לשחקנים נורמלים בקרקע לשחק כמו שצריך.

פורסם
יש הרבה מהלכים לדעת בשביל להתחמק, וצריך לשמור על המהירות על 300 בערך כדי לפנות הכי חד, אישית התלהבתי בהתחלה אבל כשקלטתי שכל המשחק זה לעשות סיבובים שעתיים עם המטוס השני כדי שהוא לא יפגע בך ושמי ששומר על המהירות יותר טוב יש לו את היתרון (שזה דבר ממש מעפן ולא מעניין, לשחק עם S כל חצי שניה), ובכלל צריך להשתמש עם העכבר כדי לכוון כמו שצריך שזה מרגיש לי ממש מוזר... בקיצור עבר כל החשק.

ואם כבר מישהו הולך להשקיע ללמוד את המהלכים של ההתחמקות שישחק בסימולטור קרב ששם המשחק זה לא ללחוץ S כל רבע שניה ולהפריע לשחקנים נורמלים בקרקע לשחק כמו שצריך.

מסכים.

כשהתחלתי לשלוט על המהירות במטוס הבנתי שכל ההנאה יורדת בכל ההתעסקות בזה, אז פשוט העלתי את רגישות העכבר למקסימום כדי לפנות פניות חדות.

אבל אז נוצרה לי בעיה חדשה: bad aim :)

בקיצור, צריך לשחק רגלי כמו ב-BFBC2. אני זוכר משחקים מטורפים משם, ולא היה צריך מטוסים ומסוקים בשביל חווית ה-battlefield (המסוקים היו חלשים אם אני זוכר נכון).

פורסם

הכי קל להתאייש...המטוסים והמסוקים תורמים המון לחוויה של באטלפילד כמו הטנקים והרכבים השונים בדיוק, ולכן לפי דעתי מי שרוכש את באטלפילד 4 כדי שיבוא עם קצת ניסיון מבאטלפילד 3 בתפעול שלהם,הגעתי לרמה טובה בהטסה שלהם ע״י המון תרגול והיו לי משחקים לא טובים איתם ומשחקים ממש ממש כיפיים איתם ואת זה אני הולך לזכור,מי שמתייאש מהר מ״הסיבוכיות״

של ההטסה פשוט לא מקבל את

החוויה המלאה שבאטלפילד מביא איתו,נכון בהתחלה הורגים אותך הרבה ועדיין הורגים אותי הרבה, אבל אותם משחקים שאני מצליח לתרום עם ההטסה שלי לקבוצה אלו המשחקים שאני זוכר ושנותנים לי מוטיבציה מידי פעם להמשיך ולנסות לנצח איזה דוג פייט קטן...בסופו של דבר, כל אחד ומה שמתאים לו, באטלפילד תוכנן לתת מענה כמעט לכל מצב משחק שקיים במולטיפלייר,עצה שלי היא לנסות ולגוון ולטעום מהכל כדי באמת להנות מהמשחק הזה, ולא רק לשחק כסנייפר בגולף אוף עומאן כל היום ולהשוות הריגות או כמדיק עם m16 ב rush....

פורסם

זה לא עניין של ייאוש. זה עניין של עדיפות.

לפי דעתי חווית הבאטלפילד היא במשחק הקבוצתי. כשאתה באוויר אתה די מנותק, גם מהקבוצה וגם מהמשימות.

פורסם

אני זוכר שגם לי היה ממש קשה עם המטוסים ולקח זמן בשביל לרכוש מיומנות בסיסית, התחלתי להתאמן במפות ריקות ובסוף גם עשיתי UNLOCK לכל ההרחבות של המטוס אבל בשורה התחתונה זה לא כזה כיף כמו רגלי או על TANK DESTROYER.

ואם כבר לטוס אז לפעמים אני עולה על ATTAKING HELICPTER בתור GUNNER ואם יש מזל ועלה איתי טייס טוב זה פשוט כיף !

פורסם

תשחקו עם המקלדת.

הרבה יותר קל לפנות ככה.

ותלמדו לירות עם המקלדת.

פורסם

אין מה ללמוד, זה לא מדוייק ...

ראיתי טריקים כמו לשים את המקש שמושך את המטוס למעלה על המקש רווח, ולהשתמש בחצים WASD עם הרווח, ולעשות FINE TUNING כשצריך לירות עם העכבר...

אגב אם אתה רוצה את הUNLOCKS, תשחק AIR SUPERIORITY עם HEAT SEEKERS, כל שניה מישהו יורה את זה ככה שלא יהיה להם נורים ... וגם אף טייס טוב לא משחק שם בגלל זה.

פורסם

מטוסים לא תמיד הלך לי

אבל עם מסוקים תמיד העדפתי להיות הטייס ולא הGUNNER.

אבל עם הזמן למדתי שלא רק טייס טוב במסוק חשוב. אם אין לך GUNNER טוב אז אתה תאכל אותה ממש מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים