עבור לתוכן

מחשב נייד ~7000 ש"ח בארץ או ~1700$

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי :

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים

* גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה

* רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת

* משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר עליו לטובת SSD

* כונן אופטי? אין צורך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארצות הברית זה יהיה נחמד אך לא חובה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, SONY, LENOVO, SAMSUNG

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - i7 haswell, 8GB, עדיפות גדולה לכרטיס מסך חיצוני GEFORCE 650M.

אני מתכוון לשחק במשחקים קלים+-, ולכן רציתי לדעת האם יש טעם בכרטיס מסך חיצוני או שהכרטיס על המעבד יכול להספיק ? לא ארצה להשקיע כל כך הרבה כסף במחשב שיהיה "מוגבל" מבחינה גרפית. האם תהיה בעיה לכרטיס און בורד בצפייה בסרטים ובחיבור למסך 50" FULL HD ?

משיטוטים באינטרנט מצאתי את המחשב ה"מושלם" אך לצערי הוא חורג מהתקציב בהרבה - razer blade 14" .

מצאתי את המחשב ASUS N550JV-CM248H שהבעיה שלו היא המשקל (עם זה ניתן להתמודד) ובנוסף אין לו כונן SSD. האם אפשרי להחליף את הכונן האופטי או את הכונן הקשיח בכונן SSD ? מדובר על קנייה מקיי אס פי :

http://ksp.co.il/?uin=19823

תודה רבה

פורסם

1. תגיד בדיוק באילו משחקים אתה מתכנן לשחק.

2. אין לך שום צורך ב-i7.

3. מתי אתה מתכנן לקנות בארה"ב?

4. יש את ה-MSI GE40 שמתאים לדרישות שלך אבל סובל מבעיות של קירור ב-1300$.

5. לנובו אמורים להוציא מחליף לY410P אולי זה יכול לעניין אותך.

6. אם אחריות בישראל לא מעניינת אותך כל כך (כתבת על הרייזר) אז תבחן גם מחשבים של CLEVO/SAGER.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין בI7 בכל זאת, אני מתכנן לקנות בארץ בשבוע שבועיים הקרובים או להזמין מארצות הברית.

אין לי עניין במחשב עם בעיות קירור, הלנובו שציינת נראה אחלה חוץ מהעובדה שאין לו SSD, מה לגבי החלפה לSSD ? האם זה אפשרי בכל לפטופ ?

שתי החברות האחרות שציינת אינן מוכרות לי אך ממבט באתר של SAGER נראה שאפשר להרכיב מחשב עם אחלה מפרט יחסית בזול. האם החברה נחשבת טובה ? מהי איכות ההרכבה ? והאמינות ?

פורסם
  • מחבר

עדיין, אני מעוניין בi7 למען שימוש עתידי שיכול להיות שאצטרך. לגבי זכרון פנימי אין לי בעיה להוסיף אחר כך.

לגבי משחקים את האמת שאין לי כל כך מושג מכיוון שהיום אני עם מחשב נייח בן ~7 שנים שכלום כבר לא רץ עליו (עם 8800 GT כשהמחשב נקנה בדיוק כשהכרטיס יצא) ככה שאין לי משחקים שאני משחק היום שאני יכול להגיד שארצה לשחק בהם.

בגלל שאני משקיע יחסית הרבה כסף אני פשוט לא רוצה שהמחשב יהיה לגמרי מסורס מבחינה גרפית ולכן ההעדפה לכרטיס חיצוני.

איכות הבנייה, נוחות השימוש והמשקל כן חשובים לי מאוד לכן אני מנסה למצוא את שיווי המשקל בין ביצועים לבין משקל ואיכות כמו למשל בRAZER BLADE שמעל התקציב.

שכחתי לציין שאני מעדיף שבמחשב יהיה רק כונן SSD 128GB ומעלה כי במילא כל הקבצים מאוחסנים על כונן חיצוני שיילך איתי.

פורסם
  • מחבר

זה היה המצב עד היום, גם הנייד וגם הנייח שלי כבר לקראת מוות ואני רוצה להחליף אותם במחשב נייד בלבד. ברור לי שזה הרבה יותר משתלם אבל אני מעדיף מחשב אחד.

אז האם יש מחשב שעונה על הדרישות כמו האסוס

N550JV לאחר החלפה לSSD אך במשקל נמוך יותר ? הלנובו שציינתם נותן את אותו מפרט פחות או יותר כמו האסוס, האם יש הבדל משמעותי בין המחשבים ?

פורסם

הרייזר עולה פה 1800 דולר (בחר את האופציה של 128GB):

http://www.razerzone.com/store/razer-blade

אופציה נוספת שאולי שווה לך לבדוק (כתלות בפרופיל השימוש הפיזי שלך במחשב) הוא:

http://www.amazon.com/MSI-Series-GS70-2OD-001US-17-3-Inch/dp/B00ENL0CH8/ref=sr_sp-btf_title_1_1?s=aps&srs=2530293011&ie=UTF8&qid=1380352667&sr=8-1-catcorr&keywords=msi+gs70

אומנם 17 אינצ' אבל יחסית לא כבד (2.6 קילו) ויש בו הכל כולל מעבד מטורף וכרטיס מסך חזק וSSD וכונן קשיח לאכסון

מחשבי "גיימרים" רגילים לא הייתי ממליץ לך לקנות כי הם ענקיים, כבדים ולדעתי יראו מגוחך בכל מקום ציבורי

פורסם
  • מחבר

גם אופצייה טובה מאוד, לאחר שיטוט באתר של GIGABYTE מצאתי מחשב שעונה על כל הדרישות אך עדיין לא יצא :

http://www.excaliberpc.com/627397/gigabyte-p34g-cf1-14-ultrablade-gaming.html#TabSpecification

יכול להיות שאחכה שייצא מכיוון שכרגע המחשב נראה כאופציה הכי טובה שלי. גם SSD גם כרטיס מסך חזק, גם I7 וגם שוקל 1.6 ק"ג

לגבי הרייזר, 128GB אינו זמין כרגע, ובכל מקרה 1800$ זה לפני מסים מקומיים שזה בניו יורק למשל 9% מה שהופך את המחיר לכמעט 2000$ שזה הרבה מעבר לתקציב.

ולגבי הMSI, ציינתי שאיני רוצה לעבור את ה15" מכיוון שהמחשב הולך להיות נייד מאוד ומכאן גם הדרישה למחשב קל ככל שאפשר.

פורסם

מה הכוונה נייד מאוד?

כמה פעמים בשבוע אתה מתכנן להסתובב איתו? באוטו? ברגל? משהו אחר הולך להיות בתיק חוץ מהמחשב?

פורסם
  • מחבר

בבית הוא יהיה מחובר למסך, רמקולים, מקלדת ועכבר.

הנייד הולך לצאת מהבית לפחות פעמיים שלוש בשבוע כאשר הוא ייסחב באוטו/על הגב לשעות מרובות ולכן הדרישה למחשב קל, עם זאת אני לא אשתמש במחשב עם מסך קטן מ14״ פשוט כי ה לא נוח לי

פורסם

שמע, לטעמי ההתעקשות על מחשב נייד שישמש ל2 הפונקציות גורמת לכך שיהיה לך מחשב נייד בינוני (כי הוא לא ממש יהיה נייד) ומכונת משחקים בינונית.

תסתכל בלינק הזה של הביצועים של הכרטיס מסך 750m שנמצא באסוס שאתה רוצה לקנות:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-750M.90245.0.html

כמו שאפשר לראות, בחלק מהמשחקים הוא מתמודד בכבוד ובחלק לא. מה לדעתך יהיה על המשחקים של עוד שנה שנתיים?

יכול להיות שאני טועה, אבל לא נשמע שאתה גיימר רציני, ואתה מתכוון להשקיע כאן כמות רצינית של כסף רק בשביל האופציה, שאולי מתישהו תרצה לשחק משחקים.

רק בשביל זה אתה הולך לשלם המון כסף ולקבל מוצר שהוא לא משהו (מחשב לא ממש נייד) וגם לא מכונת משחקים (כי כרטיס גרפי נייד רציני עולה הון) כשבמקום זה אתה יכול להתפשר על הדרישה למשחקים ולקנות נייד מהשורה הראשונה או לחילופין לפצל את סכום הקניה לנייד ונייח.

כל מחשב ב3500 שתקנה היום יתמודד מצויין עם כל משימה שתזרוק עליו (אינטרנט, הורדות סרטים) - כלומר כל שאר הדרישות שלך פרט למשחקים ימולאו בצורה טובה בכל מחשב שלא תבחר...

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

המחשבים החדשים של GIGABYTE יצאו ומכיוון שהם ממש חדשים אין טעם לבקש חוות דעת אך אשמח לקבל המלצות/הערות לגבי מפרט המחשב :

GIGABYTE P34G-CF1

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233025

ישנה גם אפשרות לקנות מהאתר הבא אשר שומר על האחריות והינו מוכר מורשה לבצע שידרוגים במחשב :

http://www.xoticpc.com/gigabyte-p34gcf1-preorder-p-6291.html?wconfigure=yes

אשמח לדעת האם מפרט המחשב טוב והאם ישנו מקום לשיפור על ידי קנייה באתר השני שציינתי ושדרוג הרכיבים

תודה

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו ?

פורסם

אולי תפסיק לחפור? מצאת מחשב חזק שעונה לדרישות שלך.

כל השדרוגים באתר שם הם דברים שאתה יכול לבצע לבד, כמו שדרוג זכרון או דיסק.

כל האחריות הנוספת שמוצאת שם כנראה לא רלבנטית בכל מקרה אז זה גם מיותר.

פורסם
  • מחבר

השאלה שהכי חשובה לי בכלל היא מהי האיכות של ג׳יגבייט במחשבים ניידים ? איכות הרכבה אמינות ?

פורסם

תשאל את מי שיש לו או מכיר נייד כזה.

הם כל כך נדירים בארץ ולא נפוצים בחול שקשה לי להאמין שמישהו ראה מחשבים שלהם מהשנתיים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים