עבור לתוכן

סמסונג החלה לנעול את המכשירים שלה לפי אזורים

Featured Replies

פורסם

לאייפון ובלקברי, לא יודע לגבי wp אבל סביר להניח שגם שם.

לדוגמא

בעבודה אצלנו יש הגבלה של משלוח קבצים החוצה. הם צריכים לעבור קודם אישור (לפי פרמטרים מסוימים ותוכן כמובן). באנדרואיד אני יכול לשלוח לעצמי את הקובץ, להוריד אותו למכשיר ואז לשלוח אותו למי שבא לי.

גם רוט יכול להוות פורצת אבטחה, כל תוכנה עם גישת רוט יכולה לגשת למייל ולעשות עם התוכן מה שבא לה (מדבר על תוכנת מפוקפקות)

Knox יכול לעשות unenroll ולמחוק את התוכן של החשבון מייל עסקי בלי לגעת בתוכן של המשתמש.

• תגובות 128
  • צפיות 20.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקטע ברוט זה שאתה יכול לשלוט על מה שאתה רוצה במכשיר.

אתה יכול לשים firewall ולחסום את ההשראות המוגזמות שיש לחלק מהאפליקציות

פורסם

לעניין ה SDCARD ובטרייה נשלפת

זה לא כל כך משנה ממילא המשתמשים הכבדים יותר ילכו על פלאפונים אחרים ולא יתפשרו.

ANDROID זה לאנשים קצת יותר מבינים בטכנולוגייה ככה שמה שקרה לHTC יקרה ל SAMSUNG או שלא

המשתמשים הכבדים ימצאו כבר מה שהם רוצים.

אני למשל מאוד אוהב את HTC אבל אין מה לעשות הפלאפונים החדשים שלהם לא מותאמים למשתמש הכבד אז וויתרתי עליהם

מי שקופץ יותר מדי מעל הפופיק כמו APPLE והוא לא אפל פשוט יסבול כי יש חברות אחרות

ואולי סוף סוף האיפון הבא יהיה 5 אינצ" ואז בכלל אין שאלה מה כדאי

פורסם

תסתכל על זה מנקודת מבט של מנהל It ולא מנקודת המבט של המשתמש.

מה מונע ממני בתור משתמש להסיר הגנות שמנהל הit שם? מה מונע ממני לעקוף הגדרות אבטחה שהוא שם?

הרי אם הגדירו ב policy שחייבים קוד פתיחה למכשיר, במכשיר עם רוט אפשר לעקוף את זה בקלות.

פורסם

התמיכה של גוגל בשוק הארגוני היא לא משהו, ולא רק באנדרואיד.

לדוגמה, לקח להם שנים רבות להוציא ADM\ADMX עבור הכרום שעובד איכשהו בסדר. רק בשנה האחרונה הם סוף סוף הוציאו משהו שמתפקד איכשהו, אך עדיין לא טוב כמו מה שאתה יכול לעשות עם IE. כמו roaming profiles \ roaming bookmarks, אשר בפעם האחרונה שבדקתי, עדיין לא עבדו כמו שצריך.

פורסם

לא רציתי סתם לפתוח בשביל זה דיון נוסף, אבל הנה עוד משהו מגוחך מסמסונג שמראה כמה שהיא מנותקת מדרישות השוק:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_active_mini_version_in_the_works-news-7070.php

אם כבר החלטתם להוציא מכשיר מיני, אז סבבה..

אבל למה לעשות אותו כלכך חלש ועלוב?? האנשים שרוצים מכשירי מיני רוצים אותם בגלל הגודל הפיזי הקטן יותר, לא בגלל שהם מעוניינים במכשיר עם חומרה מלפני שנתיים...

ואם כבר עשיתם אותו חלש - אז מה הקטע לעשות אותו עם מסך 4.65" ?!? לזה אתם קוראים מיני??

בקיצור - רוצים להוציא מכשיר מוחלש? תקראו לו S4-Lowend... אל תקראו לזה מיני כשהוא לא מיני בכלל.

פורסם

הם עושים אתזה כבר מהמיני 3. סתם סחיטה של המותג - דברידוע ומקובל בכל תחום שהוא.

פורסם

מה? נכנסת ללינק וקראת את הנתונים הטכניים של המכשיר? מעולם לא נתקלתי בדבר כזה עד היום.

גירסה מוחלשת - כן.

ריבוי גירסאות - כן.

מכשיר שנקרא "מיני" ויוצא בסוף 2013-תחילת 2014 עם חומרה של 2011 ומסך 4.65" ? לא...

פורסם

בהחלט יצור כלאיים מוזר ועלוב. סמסונג מתחילים לאבד את הכיוון במידה שתגרום לנטישת לקוחות.

פורסם
  • מחבר

אם כבר גולשים מחוץ לנושא, המכשיר Samsung S4 Active שכביכול עמיד במים, אינו עמיד במים, סמסונג גם לא נותנת עליו אחריות מפגיעת רטיבות. כבר לא חסר משתמשים שנשארו עם משקולת נייר מאוד יקרה בגלל זה (לפי תגובות לכתבות בנושא ו- XDA).

http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-s-4-active-waterproof-issues/

סמסונג בהחלט כבר איבדה את הכיוון.

אגב,

סמסונג הודתה שעשתה טעות עם הנעילה האזורית, וטוענת שיפתחו מכשירים חינם בכל עמדה שלהם, נחשו מה קורה בישראל... רמז סאני לא נותנת שירות למכשירים שלא נרכשו דרכה.

פורסם

אני בספק אם היא נותנת שירות למכשירים שכן נקנו דרכה (בהמשך לת'רד שלי...).

פורסם

הם מנסים להיות מועמדים לתואר "השטן הקטן"?

פורסם

אין להם שמץ של סיכוי ולו בגלל שגוגל תבעט אותם לכל הרוחות אם הם ינסו לסגור את מערכת ההפעלה הפתוחה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים