עבור לתוכן

מייצב מתח ל220V למערכת סולרית

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

בניתי מערכת סולרית שמספקת 220V עלידי טעינת 3 מצברים שמחוברים במקביל ומפיקים v12 המחוברים לממיר מתח 12DC TO 220AC

http://www.ebay.com/itm/1000W-Car-DC-12V-to-AC-220V-Power-Inverter-Charging-Adapter-Charger-Converter-/161109491980?pt=US_Power_Inverters_&hash=item2582dfc10c

הממיר מפיק 1000W זאת אומרת הוא יכול להדליק חופשי טלווזיה מנורה ומקרר ..

אני מפחד להדליק את הטלווזיות מכייון שבשלב מסויים יש נפילות מתח לבטרייה וזאת אומרת שקפיצה כזאת יכולה לעשות נזק למכשירים החשמלים אני צודק?.

יש אפשרות לחבר מיצב מתח שעובד עם המתח של הבית שברגע שהוא מרגיש שיש נפילת מתח אוטומטית כל המתח עובר למתח של הבית מהבטריה ?..

תודה מראש

מיכאל

פורסם

יש מכשרים כאלה מוכנים, שכבר כוללים את המטען.

בנייה עצמית של דבר כזה די מורכבת, כי אם תרצה מעבר "חלק" ובלי קפיצת קונטקטור במעבר, צריך לבנות מערכת עוקבת אחרי סינוס ח"ח. אם הבנת מה אמרתי - אפשר להמשיך...

פורסם
  • מחבר

מכשירים מוכנים העלות שלהם גבוהה ? לפני שאני יתחיל בבנית מעגל .

ואם לא אשמח שתביא לי שם אחד או שתים של המכשירים שיכולים לבצע את המטרה שלי .

תודה מראש

מיכאל

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה אם חוסר תיאום בין הסינוס של הממיר והסינוס של חברת חשמל, כל UPS זול יוצר קפיצה כזאת כשהחשמל חוזר ולא קורה כלום. לדעתי אתה לא צריך הרבה יותר מבקרה כלשהיא על המטען של הסוללה ששולט על המערכת ומעביר ממסר

למקרר (שיכול לא להתניע אחריי נפילה רגעית) יכולה להיות יותר בעיה

עכשו בעניין חיבור המערכת למערכת של חברת חשמל, יש אם זה בעיה : אתה חייב משהוא שיבטיח שאין אפשרות שהחשמל הסולארי שלך יזרום לתוך המערכת שחל חברת חשמל. הבטחה אחת כזאת היא שקע נפרד למערכת הסולארית שאתה מעביר את התקע של הדברים שלך ממנו לחשמל של הבית. ממסרים להעברה אוטומטית עושים את העבודה, אבל הם יכולים להיות לא חוקיים (בלי תאום אם חברת חשמל וכדומה, והם בטוח לא יאשרו קומבינות פרטיות שאתה עושה בלי חשמלאי). חשוב שממסרים יהיו באיכות טובה ומתאימים לתפקיד הזה (כלומר שאין רגע שבו החשמל הסולארי והחשמל של חברת חשמל מחוברים בו זמנית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים