עבור לתוכן

בקרים לפרו 14

Featured Replies

פורסם

קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?

פורסם

איזה בקרים אלו?

בדקת את שניהם כשכל אחד מחובר לחוד ושניהם עובדים?

כששניהם מחוברים ב- game controllers אתה רואה את שניהם או רק אחד?

כשאתה במשחק הוא מזהה את שניהם?

פורסם

קודם תגיד לנו איזה בקרים יש לך כדי שנדע אם יש בעיית תאימות אולי, בכל מקרה תנסה את הפתרון הזה: כנס לתיקיית המשחק ותפעיל את settings, לך ללשונית controllers ותשנה את הבחירה שמה לdirect input ותבחר את הבקר שלך (תעשה את זה לשניהם) תלחץ אישור וכנס למשחק... זה אמור להסתדר ( אם זאת הבעייה הנפוצה) אם לא יסתדר תגיד לנו איזה בקרים יש לך כדי שנבדוק עוד פתרונות...

פורסם
  • מחבר

כשאני מחבר את השלט הראשון אני מגדיר אותו בתור CONTROLLER 1 אבל מה כשאני מחבר את השני? אין שתי אופציות הגדרה

פורסם

אם אתה רוצה שנעזור לך, אתה צריך לעזור לנו. בבקשה תענה על השאלות האלו:

איזה בקרים אלו?

בדקת את שניהם כשכל אחד מחובר לחוד ושניהם עובדים?

כששניהם מחוברים ב- game controllers אתה רואה את שניהם או רק אחד?

כשאתה במשחק הוא מזהה את שניהם?

ניסית את ההצעה של oza87?

כנס לתיקיית המשחק ותפעיל את settings, לך ללשונית controllers ותשנה את הבחירה שמה לdirect input ותבחר את הבקר שלך (תעשה את זה לשניהם) תלחץ אישור וכנס למשחק...
פורסם
  • מחבר

כן עשיתי מה שהוא אמר והצגתי את הבעיה בהודעתי הקודמת

פורסם

חבר את שני הבקרים, כנס להתחל-> התקנים ומדפסות, תראה אם שניהם מופיעים לך שם..

אם מזהה לך את שניהם(אתה רואה שני בקרים מחוברים) תלחץ על אחד מהם מקש ימני ותלך להגדרות בקר משחק->מאפיינים->יפתח לך חלון ותנסה לראות אם הבקר מגיב לך ללחיצות (הוא אמור בחלון להראות לך על מה לחצת ע"י הבהוב אדום כזה) ותעשה אותו דבר לשני....אם הבקר לא מגיב תנסה לחפש לו דרייבר באינטרנט ותתקין אותו מחדש....

אם לא זיהה בכלל את השני ז"א שאו בקר אחד לא מזוהה, או לא תקין,או יציאת USB דפוקה....תעדכן אותנו מה קורה...

פורסם
  • מחבר

שני השלטים מזוהים בהתקנים ומגיבים לנורות האדומות אבל משום מה בפרו 14 רק USB אחד עובד...אני חייב פיתרון כל השנים שיחקתי עם שני שלטים :(

פורסם

אוקיי אז שללנו את הטענה שאחד הבקרים לא טוב, שניהם עובדים ומגיבים ז״א רק הגדרות משחק... אתה בטוח שנכנסת לsettings שאמרתי לך וזה לא נותן לך לבחור בcontroller את controller 2 ואז להגדיר אותו? לי בקובץ הsettings הוא נותן לבחור עד ארבעה בקרים אפילו אם לא חיברתי אחד בכלל, ז״א שהאופציה חייבת להיות קיימת, לכן אם זה לא פותח לך אחרי שנכנסת להגדרות הלכת ללשונית controller וניסית לשנות לcontroller 2 אני ממליץ שתמחק את המשחק ותתקין מחדש יכול להיות שלא הותקן כראוי...

פורסם
  • מחבר

אחי הבעיה שUSB אחד לא עובד...אם אני מכניס את בקר Z ובקר X ליו אס בי Y אז שניהם יכולים לעבוד בו אבל אף אחד מהם לא יעבוד בUSB השני

פורסם

אוקיי אז יציאת USB אחת דפוקה במחשב שלך? אני צודק? אין לך עוד יציאות מקדימה? תנסה לראות בלוח ,אם היא מחוברת היטב יכול להיות שהחיבור של הFRONT PANEL ללוח אם רופף...היציאה ה"דפוקה" יכולה להפעיל דברים אחרים כמו דיסק און קי לדוגמא? אני רוצה לדעת שהבנתי למה אתה מתכוון שUSB אחד לא עובד.....

פורסם
  • מחבר

USB התכוונתי לכניסה שדרכה מחברים את השלט...מה שמוזר שביציאה שעובדת כשמחברים תשלט יש צליל שמעיד על חיבור וגם יש אותו צליל בUSB שלדעתי לא עובד..מה אני אגיד לך אני אוכל תסביך

פורסם

הכניסת USB "הדפוקה" לכאורה נותנת לך לחבר דברים אחרים כמו דיסק און קי? אין צורך לאכול תסביך,אני מתשאל אותך על מנת להגיע למקור הבעיה ולשלול בעיות אחרות....

פורסם
  • מחבר

כן היציאה ה"דפוקה" נותנת לי לחבר דיסק און קי....כנראה זה משו בהגדרות המשחק או בהגדרות הUSB אין לי שמץ

פורסם

יופי,היציאה כנראה לא דפוקה אם מתחברים אליה דברים אחרים,זה רק עניין של הגדרות כמו שחשבתי מההתחלה,טוב תראה אם זה מוגדר לך כמוני בהגדרות:

1. תבחר בקר(controller), אמור להפתח לך ארבע אופציות גם אם לא חיברת את הבקרים

8ECm2x1.jpg

2.אחרי שבחרת בבקר 1 תבחר את הDevice שלך (לי רשום את שני השלטים שלי של לוג'יטק,בטח לך יהיה שלט/בקר גנרי רשום שם)

YxJvaqq.jpg

3.אחרי שהתאמנו את בקר אחד נעשה אותו דבר לבקר 2 ונבחר את הDevice השני ז"א השלט השני

JOQ0v29.jpg

מקווה שזה יעזור לך לפתור את הבעיה...=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים