פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים לאחרונה קניתי צורב DVD של Plextor (דגם 708A) ועכשיו אני מחפש מקומות לקניית מדיות DVD (+ או -) שיהיו באיכות טובה ובמחיר סביר. העדיפות למדיות מיצרנים מוכרים כמו Maxell, Verbatim, TDK, RICOH וכו'.אני פונה לצורבי ה DVD המנוסים שבפורום - מאיפה אתם קונים מדיות ?מצאתי חנויות אינטרנט בחו"ל שמוכרות מדיות DVD מצויינות במחירים מאוד אטרקטיביים, אבל הן לא שולחות לארץ.מישהו מכיר חנויות בחו"ל שישלחו לכאן ?כל אינפורציה שיש לכם בנושא תעזור...
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר לא ייאמן... 0 תגובות בשלושה ימים ! לאף אחד כאן אין צורב DVD ? קשה לי להאמין. היו ימים טובים יותר בפורומים האלה ....
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אתה לוקח סיכון עם המדיות של KSPיש חבר'ה שלהם הצורב צורב כפול 4 בלי בעיה , לי אישית המדיות האלה עובדות כפול 1 על הצורב המקולל שלי ( לא לקנות toshiba 5112 , למרות המחיר המגוחך שלו !!! ) .המדיות שלהם זה משהו בשם fortis , נראות סבירות , verified x4 . אם אתה רוצה מדיות מוכרות , תזמין כמות גדולה מחוץ לארץ , יעלה לך בערך אותו דבר כמו בארץ המדיות הזולות , ותקבל איכות בלי להתפשר . ללכת כאן על שמות יעשה לך חור בכיס .
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר בהחלט חשבתי על הזמנה גדולה מחו"ל, אבל לא מצאתי חנות ששולחת לארץ במחירים הגיוניים. מצאתי חנות או שתיים שמוכנות לשלוח עם UPS בעלות שמתחילה ב 50 דולר למשלוח.בינתיים יצא לי להשתמש במדיות הכי זולות של משרדיה (5.5 ש"ח). צריבה ב X4 הסתיימה בהצלחה אבל שום דבר לא הצליח לקרוא את המדיה (כולל הצורב עצמו...). צריבה ב X2 עובדת בלי בעיה ואני מצליח לקרוא את המדיות גם במכשירי DVD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.