עבור לתוכן

|עודכן|28.10.13| קנייה קבוצתית יוצאת לדרך- Samsung 840

מה הדגם המועדף במידה והמחירים אכן רלוונטיים? 185 הצבעות

1. 1. מה הדגם המועדף במידה והמחירים אכן רלוונטיים?

• Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD
      32
    • Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD
      211
    • Samsung 840 Pro Series MZ-7PD256BW 256GB SSD SATA III
      37

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 688
  • צפיות 205.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התגובה הרגע הועלתה לדף הפייסבוק שלהם.

מוזמנים לקרוא והכי חשוב ללחוץ על הכפתור ה"לייק" להראות נוכחות;)

פורסם
אין לי מושג מי זה המפעיל של KSP בפייסבוק אבל דבר אחד בטוח. אין לו מושג בשום דבר

קוראים לו בני, והוא בן של ז...

פורסם
  • מחבר
:lol::lol::lol::lol::lol:
פורסם

אני מזמין מTMS עם משלוח למרות שיש לי סניף של KSP ליד הבית

פורסם

ההתנהלות של ksp גם מגעילה וגם מטופשת מבחינה עסקית. הם משניאים עצמם על גולשי האתר ומונעים אפשרות של המלצה עליהם כאן בדיונים עתידיים. במקום למסד מערכת יחסים של שיתוף פעולה, הם הופכים את הגולשים לאויבים.

המטרה היחידה שלהם היא לסכל קניות קבוצתיות עתידיות, כדי להמשיך למכור במחירים גבוהים יותר. אני מקווה שכל מי שקורא כאן מספיק שקול בדעתו לא להתפתות לתרגילים המסריחים שלהם ולהזמין את הדיסק מ-TMS.

פורסם

^בהמשך למה שכתבת חשוב לציין שאסור (ויש דגש חזק על ה"אסור")להכנע לפיתוי הלא מפתה של KSP, אם נלך לקנות מהם את הSSD ולא מTMS הם רק יראו שזה משתלם להם ורק ימשיכו לעשות את התרגילים המסריחים שלהם.

וגם TMS יפסיקו להענות לרכישות קבוצתיות כי הם רק יוצאים קורבנות ונפגעים עיקריים מהתעלולים האלה.

פורסם

כמו שחשבתי, הספיקו למחוק את התגובה שרשמתי וכמובן שחסמו אותי.

דווקא חבל..השקעתי הרבה.

גם את התגובה של עידן מלכה חסמו..

הם לא יכולים להתמודד מול האמת, עצוב.

פורסם

קיריל, נשמח לקבל דו"ח מצב על כמות היחידות שנמכרו/הוזמנו עד כה.

פורסם
אין דבר יותר מרגיז מאוכלי נבלות - http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=10214 אני את הכונן שלי קונה מ-TMS בגלל ההיענות ובכדי להשאיר את הסיכוי לקבוצתיות נוספות בעתיד!

אני לא מבין למה להכניס קללות לפורום ? חנות אחרת יכולה לפרסם כל מחיר או בלי שום קשר לHWZONE , מסתבר שבסופו של דבר המכירה הקבוצתית עזרה לפורום להוריד את המחיר של הדיסק . גם בחנויות אחרות .

תודה IQPC שהורדתם את המחיר . זה מה שיפה בתחרות בין החנויות

זה אומר שצריך לפתוח קניה קבוצתית לכל מוצר שיש לו ביקוש (מעבדים , זיכרונות , וכו')

פורסם
אני לא מבין למה להכניס קללות לפורום ? חנות אחרת יכולה לפרסם כל מחיר או בלי שום קשר לHWZONE , מסתבר שבסופו של דבר המכירה הקבוצתית עזרה לפורום להוריד את המחיר של הדיסק . גם בחנויות אחרות .

זה אומר שצריך לפתוח קניה קבוצתית לכל מוצר שיש לו ביקוש (מעבדים , זיכרונות , וכו')

זה זמני

פורסם

אתה לא מבין.

יש חנויות שלא נענו לפניות אליהם ע"י ההתארגנות הקבוצתית, ולא רצו לתת מחיר מוזל.

אותם חנויות לא עזרו לקניה הקבוצתית להתממש.

אחרי שהקניה התבצעה כי חנויות אחרות כן נענו לקבוצה של HWZONE, אותם חנויות אחרות מוזילות מחיר כדי להתחרות עם מציאות שהם העדיפו למנוע, ובו בזמן להחליש את כוח הקניה הקבוצתית ולהפחית את הסיכוי להצלחת קניות קבוצתיות עתידיות(במזיד או באופן עקיף כתוצאה מכך).

לכן חשוב מאוד לא למסמס את הכוח של הקניה הקבוצתית שאליה נענו חנויות שהסכימו לעשות מבצע זמני לחברי הפורום על פי בקשתם.

כך שבפעם הבאה שננסה לארגן קניות קבוצתיות החנויות לא יגידו "מעדיף לא להתעסק עם זה כי בסוף אני אמכור רק מעט יחידות(בניגוד למה שהוצג) וכל הסיפור לא יהיה משתלם לי".

פורסם

אתה מתבלבל..יש הבדל בין תחרות מחירים בשוק שזה דבר מבורך ורצוי וזה קורה בתנאי שזה בא מרצונם האמיתי של החנות ולא איזה מניע ואינטרס להרוויח על גב של חנות אחרת שהצליחה לסגור עיסקה "שמנה" ובלי עין הרע עם לא מעט משתתפים.

KSP ו-IQPC הורידו את המחיר כדי לנצל את הביקוש הרב של קשיחים אלה בעקבות הרכישה הקבוצתית, בגלל שזה הורדה זמנית זה לא יוצר שום תחרות בשוק ובעוד כמה ימים אתה תראה שכל המוצרים חוזרים למחירם המקורי ולא שקל פחות.

הם רוצים להוריד מחירים ולהביא לקוחות נוספים שיורידו קבוע/בזמנים מסויימים ולא מתי כשיש להם אינטרס כזה או אחר.

לסיכום, הם לא יכולים לשחק בנו, זה ממש לא הולך ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים