פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מעצבן . יש לי בעיות חמורות בנייד ההארד דיסק כושל לחלוטין קמתי היום בבוקר התקשרתי ל TMS שאלתי במפורש האם יש 840 EVO במלאי הוא אמר שכן נסעתי עד תלפיות והתברר שיש לו רק 840 רגילים התקשרתי לסניף נתניה בשביל המחיר והסכימו למכור לי ב 880 בגלל שלא היה במלאי נאלצתי ללכת ל KSP שם היה להם במלאי ב 920 שקל עמדתי שם איזה חצי שעה ושמו עלי זין ענק השירות שם פשוט לא נעים +++++++ אחרי שעמדתי שם הרבה זמן שכולם יודעים מה אני בערך רוצה ומחכה לבן אדם שיעזור מגיעים איזה שני אנשים חדשים מאחורי והמוכרים ההזויים שם פונים אלייהם האם אפשר לעזור נשברתי ויצאתי משם דוגרי זאת הפעם השנייה בחודש האחרון שעמדתי שם ונטשתי אחרי כמה דקות בגלל השירות המזעזע פעם שעברה התכוונתי לקנות מהם את הרמקולים שהיו במכירה קבוצתית שמו עלי אותו זין יצאתי משם וקניתי ב TMS מחר בעזרת השם מקווה שיגיע 840 EVO ל TMS שיהיה סוףסוף אפשר להתקין את המחשב מחדש אני כרגע ב SAFE MODE עם אינטרנט וגם זה די נספעם ב 2008 קניתי ב KSP מחשב ב 11000 שקל היום המחשבה על דבר כזה מחוץ לתמונה אני פשוט לא סומך לבצע מהלך כזה גם פעם שעברה הרכיבו לי את המחשב בצורות שגויות והבן אדם שהרכיב לי את המחשב אז זה אותו האחד שראיתי היום עובד שם מאחורה נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים ..... סליחה הייתי לפניך....... נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי Shmonzi
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים דבר ראשון, כל הכבוד על היוזמה וההשקעה. נראה שבכל זאת תצליח להוציא לפועל את הקבוצתית. אני מחכה לEVO
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים לאסוף שם כןהקניה ישירות מול TMS - אם יש צורך בהסבר למה ? תכתוב בבקשה הודעה פרטית
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים קיריל התקשרתי אלייכם לפני איזה יומיים כבר הייתי בתלפיות בירושלים הלכתי לקנות את ה EVO ב 880 שח ולא היה במלאיהיום גם התקשרתי והבחור אמר לי שמחר יהיו לו במלאי אז אני מתכוון להגיע לתלפיות בבוקר האם אני יוכל לבצע קניה ב 775 שח ?
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים היום לא - אבל אם תקנה במחיר מלא - תקבל זיכוי לקניה בחנות על הפרש שתשלם במידה וקבוצתית תצא לפעול. הוגן לא? נערך 2013 באוקטובר 2412 שנים על-ידי Kirill-TMS
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים היום לא - אבל אם תקנה במחיר מלא - תקבל זיכוי לקניה בחנות על הפרש שתשלם במידה וקבוצתית תצא לפעול. הוגן לא?סבבה אני מניח בכל מקרה אני צריך שפורפרת של משחה טרמית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.